- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.041
Ah canııım bırak bi azıcık tatil yapsın annesi sonra tabiki okusun ama tatili hak etti bi kaç gün tadını çıkarsın rakibem panik yoookkkyok anacım mini mini bir hemen unutur sonra okumayı 20 tane hikaye kitabı aldım hergün bir tane okuyor...
teşekkür ederim kaptanım. siz de hoşgeldinizGeldim valla buralardayım artık :)
Bana mı yazdın canım bunu bilemedim de.. Aslında sen baya iyi gidiyordun, sporun falan gayet iyiydi. Ne oldu ki acaba
Kuşhan yap istersen hem degisiklik olmus olur, bunyen sasırır
Hoşgeldin canım :)
annende senin gibi kafa biriymiş anlaşılan. eşinide tebrik etmek lazım sana destek olduğu için. hepinize birerPiştttt canummmm korkutma bakimmm kızı bikerem her koca öyle değil ben türkiyelere giderim gezer tozar gelirim evliyim diye oturamam yaneeeyalnız adam dk başı liseli aşık gibi arar bi ara annemi sabahın köründe arayıp çıldırtmışlığı var yavrummm oğlumm bitanem internet varmı oralarda eşimde var anne dedi eee o zaman niye bakmıyorsun türkiyede saat kaç diye heee diye fırça atmıştı valla yalan yok ne yapmak almak istediysem eşim sağolsun tamam dedi şimdi burun estetiği istiyorum arada vazgeçiyorum adam onu araştırıyor en iyi doktor kim diye hiç bir şeyime itiraz etmedi hiçbir fikrimi aman bu ne biçim fikir demedi bide ağaç kovuğundan çıksaydı dadundan yenmezdiiii
saf protein yaptığın zamanların listesini burayada yazsan olmaz mı canım listeni merak ettim. ertesi gün aynı listeyi bende yapayım(senin gibi dayanabileceğimi zannetmiyorum ama denemeye değer)bekarlık sultanlıkmıs bilemedim diyorum sadece :) bi bosansam bi daha tovbe evlenmem kız ben manyak mıyım :))))
sanırım ordekcigime yazmıssın bende cevap yazayım, ben dukana baslıyorum bugun 4 gun, istersen gel beraber yapalım saf pro???
Valla 30unda anne zoruyla evlendim hiiiiç pişman diiilimYok işte koca karaborsa :) siz nasıl buldunuz yahuu tecrübelerinizi paylaşın da bizde bulalım
Valla bazen diyorum hiç uğraşma git diyetisyene adam gibi zayıflatan seni ama kime sorsam olur çıkmıyo bekliyorum canımcanım içme yeşil çay sen bu arada aslında diyet değil sağlıklı beslenme yapıyorsun ben ilk oğlumda 6 ayda 25 kg vermişti oğlum 4 aylıktı başladığımda diyete
Eveeeet annem şimdiden başladı ne tatlısı yapalım demeye 2 kilo gitsene vicdan azabı çekmeden tatlı yeseeeemmmBayram için son hafta ve son şans bence :))
Bu hafta çok çok çalışmalıyız.Bayram hedeflerine ulaşmalıyız.
Vemorordek 'den hediyemizi kapmalıyız.Zaten ister istemez bayramda abartacağız en azından sabit kalmak için 1-2 kilo vermeliyiz hatunlarrr
Hadi yaa sen kaç yaşındasınki :) iyi desene annenin zorlaması işe yaramış.bizimkillerde çok zorladıda yeterince zorlamamışlar demekkiValla 30unda anne zoruyla evlendim hiiiiç pişman diiilim
31.5 yaşındayımHadi yaa sen kaç yaşındasınki :) iyi desene annenin zorlaması işe yaramış.bizimkillerde çok zorladıda yeterince zorlamamışlar demekki
İyi yapmış sınırdan dönmüşsün31.5 yaşındayımvalla az daha evlenmesem hatun fenalıklar geçirecekti canım
İyiyim canım, gezdim geldim, artık buralardayım :) sen de görünmüyordun ne zamandır, nasılsın?Nasılsın çıtır rakibem
Evet bayramda herkes cıldıracak kesin, bari son haftayı sıkı tutunBayram için son hafta ve son şans bence :))
Bu hafta çok çok çalışmalıyız.Bayram hedeflerine ulaşmalıyız.
Vemorordek 'den hediyemizi kapmalıyız.Zaten ister istemez bayramda abartacağız en azından sabit kalmak için 1-2 kilo vermeliyiz hatunlarrr
Offf yaa ne bayramı ben bugün çıldırdımİyiyim canım, gezdim geldim, artık buralardayım :) sen de görünmüyordun ne zamandır, nasılsın?
Evet bayramda herkes cıldıracak kesin, bari son haftayı sıkı tutun
Kızzz denhizxxx bizim sülaledeki dayımların hanımları zırrr delüüüü vallaaa kim 18 den gün alsın evde kalmış muamelesi yapıyorlar kızları 17 de evlenmiş hatta küçük dayımın kızı 17 sinde 28 yaşındaki kocaman uşağaaa aşık oldu evlendi bendende küçük elinde çoçuk iki lafından biriii ayyy yaşım şuuu oğlum şuuu yaşdaaa yan gözle beni dikizliyorrrrİyi yapmış sınırdan dönmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?