- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.981
Hee bende de yok yalnız ex rakibem :) betülle kaderdaşız biz ühüüüüEee ne edeyim rakibim betüşü korktular toplucaaa bu gidişle başımıza kalcak çoçuk zanedecek tüm erkiklerrr aynı benimkiii avrupa fonksiyonlu arada türk damarıda tutuyorbu kızı çoşturup biran önce gitsin diye yapıyorum aramızda çaktırma
bekarlık sultanlıkmıs bilemedim diyorum sadece :) bi bosansam bi daha tovbe evlenmem kız ben manyak mıyım :))))boşanma gızzz kocalar karaborsa bak :)))
sanırım ordekcigime yazmıssın bende cevap yazayım, ben dukana baslıyorum bugun 4 gun, istersen gel beraber yapalım saf pro???nerelerdesin canım yaa mumla aradım seni ne yapsam kuşana başlasammı yine sen ne yapıyon?
yada kuşanımsı işte acil kilo vermeye başlamam lazım
Anaaa sendemi bekardın kızzz enemmm üzülme bacımHee bende de yok yalnız ex rakibem :) betülle kaderdaşız biz ühüüüübizi kimse almıyooo
aklın yolu biiiir :))))Anaaa sendemi bekardın kızzz enemmm üzülme bacımkollontai bacumuz avukat çıksında topluca boşanırız evde kalmışlar kampı kurarız anca beraber kanca beraber ne güzelde oluruz kızzz avukatından tut araştırma görevlisi öğretmen sekreter yukkkkk yukkkk tüm erkikler pervane olurrr baştan söylimmm bende boşansam allah korusun birdaha tövbeeeee evlenmem aynı kollantai gibi aklımı peynir ekmekle yemedim
Kızlar kızımla ödev yapıyoruz birazdan gelicem...
Bu hafta buralarda oldugum icin ve nispeten isim de az oldugu icin menülerinizi takipteyim hanımlar. Menü yazmayana eksileri basacagım ona göre4 Temmuz hedefleriniz de vardı zaten, bu hafta güzel menülerle gelirseniz bayram hediyesi veririm belki
Cidden ya okullar kapanmadı mı?Kızlar kızımla ödev yapıyoruz birazdan gelicem...
Sana ödül falan yok zaten. Aylardır 64-65tesin. 63 bile olamadınayy ne hedefi ben ++++ larda çıkıcam bayrama.... hiç te rejşm mounda değilim
Kuzum.ne ödevi çocuklar tatile daha dün çıktı bırak kuzuyu birazKızlar kızımla ödev yapıyoruz birazdan gelicem...
bekarlık sultanlıkmıs bilemedim diyorum sadece :) bi bosansam bi daha tovbe evlenmem kız ben manyak mıyım :))))
sanırım ordekcigime yazmıssın bende cevap yazayım, ben dukana baslıyorum bugun 4 gun, istersen gel beraber yapalım saf pro???
Cidden ya okullar kapanmadı mı?
Sana ödül falan yok zaten. Aylardır 64-65tesin. 63 bile olamadın
Kuzum.ne ödevi çocuklar tatile daha dün çıktı bırak kuzuyu biraz
Ramazan'dan önce de Recep-Şaban dolayısıyla falan mı kapalıydın?ramazan dolayısı ile kapalıyız bacım.....
Canım ben bir ara dukan yaptım 3. Günün sonunda iş yerindeki herkes bişeyin mi var ne oldu diye Geldi yanıma protein diyetleri biraz halsiz bırakıyor dikkat et canımilk saf protein gunum bugun muhtemelen cok sıkıcı ve yorucu gececek ama en az 3 gun yapabilirsem 4 gun yapmayı planlıyorun :)
o isin kolay kısmı, aman zaten simdi bosamıyorum bosarsam dusunurum onu :)))abbooooo.... o zaman iş bul bacım neyle geçincen.... hayat zor ben sana diyim.... sen o okulu kazancan da okucan da mezun olcanda iş bulcan da oooooo.............
bende cok yaptım canım, biliyorum saglıksız ama suan bi soka ihtiyacım varCanım ben bir ara dukan yaptım 3. Günün sonunda iş yerindeki herkes bişeyin mi var ne oldu diye Geldi yanıma protein diyetleri biraz halsiz bırakıyor dikkat et canım
Valla en sağlam kilo verdiğim diyeti hatta o dönem birinci olmuştum dukan diyetiyle kk dabende cok yaptım canım, biliyorum saglıksız ama suan bi soka ihtiyacım var
Hadi ordan hepiniz bekarlık sultanlık dersiniz kocanızdanda vazgeçemezsinizAnaaa sendemi bekardın kızzz enemmm üzülme bacımkollontai bacumuz avukat çıksında topluca boşanırız evde kalmışlar kampı kurarız anca beraber kanca beraber ne güzelde oluruz kızzz avukatından tut araştırma görevlisi öğretmen sekreter yukkkkk yukkkk tüm erkikler pervane olurrr baştan söylimmm bende boşansam allah korusun birdaha tövbeeeee evlenmem aynı kollantai gibi aklımı peynir ekmekle yemedim
aman aşka geldin galiba geçen günde hiç şakadan anlamaz odun diyodunPiştttt canummmm korkutma bakimmm kızı bikerem her koca öyle değil ben türkiyelere giderim gezer tozar gelirim evliyim diye oturamam yaneeeyalnız adam dk başı liseli aşık gibi arar bi ara annemi sabahın köründe arayıp çıldırtmışlığı var yavrummm oğlumm bitanem internet varmı oralarda eşimde var anne dedi eee o zaman niye bakmıyorsun türkiyede saat kaç diye heee diye fırça atmıştı valla yalan yok ne yapmak almak istediysem eşim sağolsun tamam dedi şimdi burun estetiği istiyorum arada vazgeçiyorum adam onu araştırıyor en iyi doktor kim diye hiç bir şeyime itiraz etmedi hiçbir fikrimi aman bu ne biçim fikir demedi bide ağaç kovuğundan çıksaydı dadundan yenmezdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?