- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.541
insanın kafasına okadar vurulur mu vicdansız küstüm işteSen istedin alsanaoyyyy kıyamam sana gel barışalım güller gibi koklaşalım bayram bayram küslük olmaz
Kiz yaz yagmuru degil bu ben geldiğimden beri non stop yagiyo valla..ama serin cok şükür istanbulda istakoz gibi kizarmistim..serinlik iyi geldi ama agri anami ağlattı kipirdayamiyorum su andaAyyy ben çok severim yaz yağmurunu bide çatıdan gelen çıt çıttt yağmur damlası sesiii miss gibi uyurum ruhum dinlenir resmenevet annemdede var romatizma nemli havada oda felaket ağrır bacakları beliii çok geçmiş olsun kuzummm rabbim acil şifalar versin kızlarrr bugün camide çinli michael kardeşimiz herkesin huzurunda salavat getirip müslüman oldu 6 aydır kuranı kerimi okumuş allahın varlığını öğrenmiş müslümanlığı kAbul etti hoca dediki bu kardeşimiz şimdi anneden doğmuş gibi tertemiz çok duygusaldı kız trabzonlu bizde eşimle trabzonu gezmek istiyoruz ama neresi güzel nereye gidicez bilmiyoruz nereler güzel turislik azıcık bilgi ver bakimmm gerçiii ben dubaiii yada paris istiyorumda eşim gezmiş oraları önce vatanım diyor not dubaii azıcık gezdim 2 gün kaldım birşeycikkk anlamadım
ay ne güzel işte deli gibi alışveriş yap
Süper tatlımKızlar inanin herkesten Ayy ne kadar zayoflamişsin çok güzel olmuşsun. Diyenler i duymak muhteşem yaa 11 12 kilo farkla oldu bunlar. Hatta bir arkadaş 5 yıl önce görmüştü beni tabi ben 98 kilo civarında idim belki de daha fazla. Görünce şok oldular sanki yarıni kesmiş ler gibi dediler. Ne yaptin diye soruyorlar.
Hele annemin bana bakıp sanki karşımda kızım değilde başka biri oturuyor yüzün çok değişmiş güzel olmuş ... Allah im bu iltifat lar şahane o yüzden dikkat ediyorum yediklerime. Izin dönüşü 75 diyorum hala tabi ne kadar yaklasabilirsem...
hadi iyi geceler. Öptüm hepiniz.
inatettimolacak Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ayyyy anlatırken heyecanlandım kızzzKiz yaz yagmuru degil bu ben geldiğimden beri non stop yagiyo valla..ama serin cok şükür istanbulda istakoz gibi kizarmistim..serinlik iyi geldi ama agri anami ağlattı kipirdayamiyorum su anda
Çinli arkadasa da allah daha cok selamet nasip eder ins cok guzel bisey senin de tanık olman cok hos bence canim..
Trabzonun ne tarafina gelmeyi dusunuyosunuz..bilinen turistikleri sumela manastiri,uzungol,sera golu,merkezde ataturk kosku var..boztepe var yine merkezde tum trabzonu miss gibi cay esliginde izliyosun..ben akcaabatliyim koftemiz meshurdur sahilde cok guzel restaurantlar var tarihi konakları var biraz yukarılarda..tarihleri ayarlarsaniz yayla senliklerine katilin cooookkk guzelll oluyo.koca bi karadeniz turu da atabilirsiniz.rize de cok guzel..hatta simdi gürcistana geçiş de rahatladi gunubirlik seferler yapiyolar batuma orayi da gezebilrisiniz..gel sen memlekete napacan pariste kizzzz
Süper tatlımbenide son zamanlarda gören herkes öyle diyo ne güzel zayıfladın ,böyle iyisin hatta daha kilo verme diyenler bile var yok artık diyorum daha o kadarda değil benim hedefime 5 kg kadar kaldı ama normalde ideal kilo hesaplamalarına göre 15 kg fazlam var yani ben 65 olmak istiyorum boyum 165 ideal kilo 55 dir ya hani ama ben istemiyorum çünkü kalın kemikliyim ve öyle hastalıklı gibi duruyorum.ama spora biraz önem verip incelebilirim belki 65 te duruma bi bakıp 60 a doğru yaklaşırım.Umarım sende en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın,insanın yüz şekli değişiyo hakikaten.daha genç gösteriyo,yada kilo fazlası varken daha yaşlı gösterdiği için kilo gidince insan yaşını gösteriyo.İnşallah burda ideal kilolarımıza ulaşıp kutladığımız günleri görürüz
İnsanlar bizi tombik görmeye alışınca azcık kilo verince öyle oluyoAy insaallah canım. Bana da daha verme ıyisindiyenler oldu ama yok dedim daha var verecem. Ay bende kendimi iri kemikli zzannederdim canım ama ince kemiliymisim yaaa şimdi anlıyorum.
Günaydın Canım TemizlikLe Uğraşıyorumgünaydın kızlar nasılsınız bakalım....
sorma canım bende sabahtan beri peynir yaptım bahçede şimdi çıktım eve hem çok yoruldum hemde evimin işleri duruyor daha peynir yarım günümü alıyorGünaydın Canım TemizlikLe UğraşıyorumVallahi Kaç Gündür Çok yorgunum
vazgecti vazgecti canım ama benden, avukatla falanda konustum, sınavdan sonra ilk durak istanbulüzüldüm ya canım. Başka bi sorununuz yokken... İyi düşünün lütfen kolay alınacak kararlar değil sonuçta
Bana hala eşin vazgeçecekmiş gibi geliyor.
canım merhaba hosgeldin ben takım kaptanıyım ama su sıralar kocamı bosamakla meşgulüm birde sınava hazırlanıyorum o yuzden pek buralarda degilim, ama bizlm kızlar superdiiiiir :))sonsuzkere amin
İnsanlar bizi tombik görmeye alışınca azcık kilo verince öyle oluyoama benim hakikaten kemiklerim iri mesela şu an leğen kemiklerim çıktı bu kiloda ,bilek kemiklerimde öyle azcık daha zayıflayayım bakim acaba kemiklerde incelirmiki
Gunaydinlaaar
Yaa buralar nasıl sıcak anlatamam.
Hanimlar 4 Temmuz hedeflerinize ulasildi mi bakalim?sanirim sadece inatettimolacak ulasti ama listeden tekrar bi kontrol ederim. Isteyen bugun gene bi tartilip bana bildirebilir
Daha sonra odul törenine gececegim
Hadi bakalim döndüğünde 75leri gorursen sana da minik bir ödül olacak. Gerci sen o minik ödülü kocaman da yapabilirsin bilemedimYa keşke tartım olaydı da ben de tartilaydim 4 temmuz için. Neyse ben de eve döneme kadar 75.9 olsa da 75 leri görmeyi hedef olarak belirledim. Yani tatilde kilo versem bana da 1 ödül olsun o zamana olmaz mı. Çünki bu bir ilk olacaktı o yüzden. Yoksa 20 günde ben 5 kilo almış olarak donerdim
hahahahaha sesli güldüm inanki doğru tespit...Hadi bakalim döndüğünde 75leri gorursen sana da minik bir ödül olacak. Gerci sen o minik ödülü kocaman da yapabilirsin bilemedimdüşüneyim ben biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?