- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.501
hep bir bahane hep bir kandırmacaa ne olcek kız .....
ayy ne güzel , benim de bahçeli evim olsa köpekleri ,tavukları ördekleri doldururdumbende 84 kilo başladım diyete canım şubat tı şuan 76 kiloyum ama 1 ay kadar izin kullandım böbreğimde taş vardı kırdırıp düşürdüm çok şükür 32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim takımda organik derler bana evlendikten sonra balıkesirin küçük bir kasabasına taşındık bahçemde tavuklarım var yoğurdumu kendim yaparım peynirimide öyle o yüzden organikdiyolar ..
yapracığı hiç duymadım , ben aydınlık evlerdeyim :)Valla evim Ankara dışı sayılabilir neredeyse :) Yapracık'ta oturuyorum ama işim Cankaya'da :) sen neresindesin?
Iyi tatiller kaptanim, ben de su an otobusteyim memleketime gidiyorum
yeni yeni ciciler alcan napcanKızlar ben menu paylasmaya rum ama gerçekten dikkat ediyorum yeni aldığım etek artık felaket bol geliyor yaa napacam ben... Inşallah izin dönüşü güzel bir kilo ile geliri . Bayramda da hiç korkmuyorum tatlilar dan çünki bizde tatlı yapan olmayacak. Bakalim malatya da da inşallah daha iyi yapabilirim
bu menü iştahımı açtıSlm kızlarrr giremedim dün bir türlü ee ramazanın son gününe topladım milleti ne edeyim okul tatile girdi 2 haftalığına
Dünkü menümorordek nilsub
Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
Yumurta
İftar
Çorba
Salata
Enginar dolması
Yoğurtlu sebze
2 litre su
Spor son günler dediğim gibi teravi namazına gidiyorum
Bugün menüm
Sahur
1 dilim ekmek
Domates
Yumurta
Peynir
Zeytin
İftar
Çorba
Fırında köfte
Cacık
Küçük bir kare ramazan pidesi yedim ayolll ilk kez yedim
2 şişe maden suyu içtim şiştim
Söylemeyeceğim cıııııızzzz tatlı yedimmm
2 litre su
Spor aynen teravi namazı zaten o bittimi çok geç oluyor
hayret sen kaçamak yapmazdın ama görmezden geldim 21 kerelikSlm kızlarrr giremedim dün bir türlü ee ramazanın son gününe topladım milleti ne edeyim okul tatile girdi 2 haftalığına
Dünkü menümorordek nilsub
Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
Yumurta
İftar
Çorba
Salata
Enginar dolması
Yoğurtlu sebze
2 litre su
Spor son günler dediğim gibi teravi namazına gidiyorum
Bugün menüm
Sahur
1 dilim ekmek
Domates
Yumurta
Peynir
Zeytin
İftar
Çorba
Fırında köfte
Cacık
Küçük bir kare ramazan pidesi yedim ayolll ilk kez yedim
2 şişe maden suyu içtim şiştim
Söylemeyeceğim cıııııızzzz tatlı yedimmm
2 litre su
Spor aynen teravi namazı zaten o bittimi çok geç oluyor
ay ne güzel işte deli gibi alışveriş yapKızlar ben menu paylasmaya rum ama gerçekten dikkat ediyorum yeni aldığım etek artık felaket bol geliyor yaa napacam ben... Inşallah izin dönüşü güzel bir kilo ile geliri . Bayramda da hiç korkmuyorum tatlilar dan çünki bizde tatlı yapan olmayacak. Bakalim malatya da da inşallah daha iyi yapabilirim
hayırlı yolculuklar canım ..Valla evim Ankara dışı sayılabilir neredeyse :) Yapracık'ta oturuyorum ama işim Cankaya'da :) sen neresindesin?
Iyi tatiller kaptanim, ben de su an otobusteyim memleketime gidiyorum
ay işte benim tam öyle çok şükür Allah her isteyene versinayy ne güzel , benim de bahçeli evim olsa köpekleri ,tavukları ördekleri doldururdum
bunalıma falan girme bacım 100 kilo olursun mazallahöfff bunalıma sokma beni :)
sonsuzkere aminay işte benim tam öyle çok şükür Allah her isteyene versin
olsunda dalga geçelim azıcık ,önce 80 i geçsin lütfen, benden zayıf olmasını çekemiyorumbunalıma falan girme bacım 100 kilo olursun mazallah
sen karıştırdın galiba o zayıf olan değil ...
75 kilo değil mi işte zayıf bendensen karıştırdın galiba o zayıf olan değil ...
ben 75 betüş 65 yada 66 canım senden zayıf gerçekten75 kilo değil mi işte zayıf benden
vurun bana vurunnnnnnben 75 betüş 65 yada 66 canım senden zayıf gerçekten
hiç moral bozma bende başladığımda 84 kiloydum şimdi 75 sende yaparsınvurun bana vurunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?