Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar slm yeni geldim eve çok yorgunum tatilde bitti yarın herkesler burda olsun artık tatil rehavetinden kurtaralım kendimizi öpüyorum hepinizi iyi geceler :)

Ben evime dönemdim ama yoğunluk bitti rahatım yani. Buralardayim canim

günaydın kızlar, sabah oğluşumun gönderdim diğerini de uyuttum hemen işe daldım. bugün kilo bildirimi vardı galiba. iki gün önce 69,7 yi görmüş ve mutluluktan uçmuştum ama bıgün 70,2 çıktım. cumaya en az 69.5 olurum diye düşünüyorum.

günaydın kızlar, sabah oğluşumun gönderdim diğerini de uyuttum hemen işe daldım. bugün kilo bildirimi vardı galiba. iki gün önce 69,7 yi görmüş ve mutluluktan uçmuştum ama bıgün 70,2 çıktım. cumaya en az 69.5 olurum diye düşünüyorum.
Gözün aydın çok sevindim darısı benim başıma inşallah aminnnnnn....:)

birazdan bende çıkıcam canım çok sıcak şimdi saat 17,00 gibi çıkıcam ben hadi bakalım sana kolay gelsin...

Günaydın sanada naber görüşemiyoruz :)
Bayram girince kimse görünmez oldu. İyiyim ben, sen de iyisindir umarım :)
morordek morordek canım ya ara öğünleri kesitiğimden beri kabızlık çekiyorum....
Alıştım galiba ara öğünlere...
Valla kabızlık herkesin basına geliyor sanırım. Ne yapmak lazım bilemedim, bir sürü şey konuşuluyordu burda da ama..

Bayram girince kimse görünmez oldu. İyiyim ben, sen de iyisindir umarım :)

Valla kabızlık herkesin basına geliyor sanırım. Ne yapmak lazım bilemedim, bir sürü şey konuşuluyordu burda da ama..
çok iyiyiz çok şükür hiç bir sorun yok bayram bitti sünnetide yaptık çok güzel oldu:)
herkez toplansa artık..

Hello guzeller, ben de ancak dondum tatilimden :D
Tatilde gayet dikkat ettim sporumu da yaptim ama ickili menulerimi paylasmayayim dedim buralarda :D
Yarindan itibaren ben de menu+spor paylasimina devam. Opuyorum guzeller :D

Hello guzeller, ben de ancak dondum tatilimden :KK70:
Tatilde gayet dikkat ettim sporumu da yaptim ama ickili menulerimi paylasmayayim dedim buralarda :KK70:
Yarindan itibaren ben de menu+spor paylasimina devam. Opuyorum guzeller :KK70:
Hoşgeldin canııııımmm
Tatilde spor yapabileceğin önünde apayrı saygıyla eğiliyorum:KK9:

Selam kizlar bugun cilgin temizlik yaptim hali yatak ne varsa bittim yorgunluktan..
Bu arada dun bizim vicdansizlar su boregi yedi onumde yemedim ben tabii :63:
Bugunun menusunu de yazayim
Sabah
Dukan kreplerimden yaptim
Sosisli omlet yarim annemle yedik
Yaz turlusu vardi bikac catal ondan aldim
Salatalik
Bira koy peyniri
Cay

Aksam
Tavuklu guvec sebzelerinden aldim biraz 1tane de kucuk but
1dl cavdar ekmegi