- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.021
artık seninle beni çürük fasulye sayıyor bunlar bacımhani ben hani ben? ayrımcı vakvak....
hazır boşandı adam olur acele et öteki hatun basmadan nikahı
niye etmicen buldunmu donuna kadar alıcankız aylık 75 bin nafaka veriyo bana bi kaç ay verse yeter daha da rahatsız etmem :)))
Ya bi acele listedekileri anca düzenledim, simdi sizi de eklerim kızma hemen pisicikhani ben hani ben? ayrımcı vakvak....
Tamam canım kusura bakma, artı gelenler var, sabit gelenler var. d_mndc, tatlitambak ve parkybull da bildirim yapmayacaklar gibi geliyor bana. Böyle olunca takım ortalaması yerlerde oluyor. inatettimolacak iyi bir yüzdeyle gelir insallahOlur olur şekerim zaten sinirlerim bozuldu tüm bayram yedim yedim kilom sabittim şimdi yemiyorum spor yapıyorum 100 gr. Cııık tırrrt ım tırrrrtt
niye etmicen buldunmu donuna kadar alıcan
sen alda atarsın maksat yaptıklarını ödesinaman napiim onun donunu :))
***5. Takım 474. Etap***
d_mndc (75
tatlitambak (78,9
savurgan (69,5/70/-0,5/-%0,72)
denhizx (69,7) kilosu sabit
melampusefe (70,1/69,6/0,5/%0,71)
parkbyull (91,5
inatettimolacak (78
Ozaly (57,9/57,8/0,1/%0,17)
tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,81) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56
5. takım ortalaması: %
btlbetul (65,3/64,6/0,7/%1,07) kız seni listeye alasım geldi vallahi :))
nilsub senin eski orti Duygu pek gelemiyor artık, bi ara konusulmustu ya onu izne mi ayırsak ne dersin?
sen alda atarsın maksat yaptıklarını ödesin
Bencede canım çıkar gelmicek galiba gelirsede liste dışı kalır bişey olmaz ayır bugün.***5. Takım 474. Etap***
d_mndc (75
tatlitambak (78,9
savurgan (69,5/70/-0,5/-%0,72)
denhizx (69,7) kilosu sabit
melampusefe (70,1/69,6/0,5/%0,71)
parkbyull (91,5
inatettimolacak (78
Ozaly (57,9/57,8/0,1/%0,17)
tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,81) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56
5. takım ortalaması: %
btlbetul (65,3/64,6/0,7/%1,07) kız seni listeye alasım geldi vallahi :))
nilsub senin eski orti Duygu pek gelemiyor artık, bi ara konusulmustu ya onu izne mi ayırsak ne dersin?
He netten starsın acunun donundan yastık diye çok para eder...atmam ben cimriyim geri dönüştürürüm acunun donundan kırlent yaparım :)))
Hadi bakalım insallah :))yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır :)
Canım bugun ayıramayız maalesef. Bu hafta izne ayrılmak istiyor yazsak bile listede oluyor ancak haftaya liste dısı kalıyor.Bencede canım çıkar gelmicek galiba gelirsede liste dışı kalır bişey olmaz ayır bugün.
Öyle yapalım o zaman ama gelmicek belli kv bakıyor ya giremiyodur o yüzden..Hadi bakalım insallah :))
Canım bugun ayıramayız maalesef. Bu hafta izne ayrılmak istiyor yazsak bile listede oluyor ancak haftaya liste dısı kalıyor.
Bende aynı durumdayım elimde bir kavanoz ödem çayı dolaşıyorum bağımlı gibi evdebu gün aburcubursuz bir gün planlıyorum inşallah.... oruçlu gibi hissediyorum kendimi :))) herşey serbest tatlı yok depresyondayyııım :)
kız boşanma vazgeç aaaa........ bir koca kolay mı bulunuyo bu devirde....
Alemsinunuturmuyum kız yat kat araba acun mu çizsem acaba direk :)))
Alemsinbtlbetul çok yaşa emiii kız aslında ne kadar sempatiksin espirilisin cıvıl cıvılsın bu erkeklere ne oluyor anacım şu kızı almıyorlar
Çokda içme tatlım yaa söylemesi ayıp ne varsa çıkardımBende aynı durumdayım elimde bir kavanoz ödem çayı dolaşıyorum bağımlı gibi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?