- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.981
eşimde aldıklarımla yapmıyonki bisiklet istiyon diyorben de aldim step tahtasi eve ayrica dumbell aldim boy boy
evet step tahtam kenarda süs gibi duruyor ay ben betüştende üşengecim galibaya ben sunu kesfettim leslie kadar iyi zayiflatan bir spor yok belki kosu olabilir ki ondan bile supheliyim; leslie interval yaptiriyor ya bir hizli bir yavas o yag yaktiriyor ya baya.
bizim alt komşu bir kere geldi çocuk çok koşuyor diyesosis nee leynnn
börek neee
aşağıya ses gitmez bahane uydurma benim üst kat komşumun bebesinin nalları var hiç sesim çıkmıyo idare ediyoruz seni de etsinler....
Zaten 3.gözüm öle bi hissiyata kapıldısopa da yicen yakında...
Ay o zaman açılın kızlarSevin sevin regl den önce ciddi ödem tutuyor vücut.Benim bazen 2 kg bile farkediyor.Önce şişip sonra gidiyor ama :) benimde bu hafta öyle oldu sağlam artıdaydım ama sabite geldim.Gerçi reglimde bi garip oldu normal olsaydı eksiye inerdim herhalde ama yapacak bişey yok artık
Terlerimi sile sile geldim ben Bu haleaaa bu zayıfmış atın bunu arkadaşlar.....
Ya dün biri bana dediki zayıfladınmı sen yüzünde gitmiş,spor yap spor alttan gitsin dedihaklı söze ne hacet.ama sporda yapsam gitmiyo gitmiyo ağırlık noktam aşağılara kaymış.Benden ayrı bir birey gibi o yakında bağımsızlığını ilan edecek
kız yazıp duruyoruz ya sen cevap vermiyosunAyyyy bana biri bişi yazmış
Ya Jillian şimdi yalan yok bana büyük faydası ve etkisi oldu o geçen sene zayıfladığımda hiç sarkma olmadı hatta sıkılaştım.
Ama artık Jillian sıkmaya başladı hergün aynı hareket ezberledim artık.
Yeni taze kan arayışındayım
Bizim manava desem avakado acaba bana ne der
bizim alt komşu bir kere geldi çocuk çok koşuyor diye
Yaşlılarda biraz
Gerçi koşubandına çıkıyorum onu duymuyorlar :)
Benim deli kız da topuklarıyla koşuo ama yani gümgüm edio :)
Zaten 3.gözüm öle bi hissiyata kapıldı
Ay o zaman açılın kızlar
Ya el lelil lilili
Ya el lelil lilililiiiii 
Terlerimi sile sile geldim ben Bu hale
Saksı değilim ben
Canım Fitness Blender ın lower Body videolarına baksana bence bayağ faydası olur
kız yazıp duruyoruz ya sen cevap vermiyosun
güzelmiş bende öğlen yapsam yoğurtlu bişeyler yoğurdumuda dün mayaladım mis gibi tazecik...Slm kızlar eneeeemmm herkes vermiş ben 70 kiloyum dün tartıldım bu sabah unuttumhaftaya cumaya iyi kiloyla gelirim böyle devam edersem morordek nilsub
Sabah
Küçük lahmacun 1 tane
Akşam
1 şeftali
Kaç gr bilmiyorum kavun küçük parçaydı
100 gr vardır kiraz
3 yemek kaşığı ev yoğurdu
Hepsini rondodan geçirdim misss gibiydibol bol sıvı içecek içtim
3 litre su
30 dk valeybol oynadım
ay hayalim 70 şuan deliricem..Slm kızlar eneeeemmm herkes vermiş ben 70 kiloyum dün tartıldım bu sabah unuttumhaftaya cumaya iyi kiloyla gelirim böyle devam edersem morordek nilsub
Sabah
Küçük lahmacun 1 tane
Akşam
1 şeftali
Kaç gr bilmiyorum kavun küçük parçaydı
100 gr vardır kiraz
3 yemek kaşığı ev yoğurdu
Hepsini rondodan geçirdim misss gibiydibol bol sıvı içecek içtim
3 litre su
30 dk valeybol oynadım
bence alma ya bisiklet, cok ciddiyim gerek yok ona para verecegine baska seylere ver derim benay hayalim 70 şuan deliricem..
benimki aç gözlülük canım ya dediğin gibi bir sürü aletim var iştebence alma ya bisiklet, cok ciddiyim gerek yok ona para verecegine baska seylere ver derim ben
o kadar leslie var, ebru salli var, step videolari falan bakabilirsin.
Kayla nasıl canım?hergün yapıyosun o kasmı yapıyo sadece yoksa dediğin gibi leslir dahamı iyi kilolular için?ya ben sunu kesfettim leslie kadar iyi zayiflatan bir spor yok belki kosu olabilir ki ondan bile supheliyim; leslie interval yaptiriyor ya bir hizli bir yavas o yag yaktiriyor ya baya.
hayırlısı canım bir an önce toparlanda gelselam kızlar gecmisi okuyamadım nasılsınız? ben bosanma isiyle ve derslerle ugrasıyorum kafam biraz dagınıkkilom da aynı 65 lerde geziyorum, istanbula gidince artık tekrar oturturum duzenimi umarım
hahahah sen ona bakma kız oooo uçmuş.....Kayla nasıl canım?hergün yapıyosun o kasmı yapıyo sadece yoksa dediğin gibi leslir dahamı iyi kilolular için?
bizim alt komşu bir kere geldi çocuk çok koşuyor diye
Yaşlılarda biraz
Gerçi koşubandına çıkıyorum onu duymuyorlar :)
Benim deli kız da topuklarıyla koşuo ama yani gümgüm edio :)
Zaten 3.gözüm öle bi hissiyata kapıldı
Ay o zaman açılın kızlar
Ya el lelil lilili
Ya el lelil lilililiiiii 
Terlerimi sile sile geldim ben Bu hale
Saksı değilim ben
Canım Fitness Blender ın lower Body videolarına baksana bence bayağ faydası olur
kız yazıp duruyoruz ya sen cevap vermiyosun
selam kızlar gecmisi okuyamadım nasılsınız? ben bosanma isiyle ve derslerle ugrasıyorum kafam biraz dagınıkkilom da aynı 65 lerde geziyorum, istanbula gidince artık tekrar oturturum duzenimi umarım
aman sende bırak boşasın adam kahrı çekmek kolaymıkız boşanma vazgeç aaaa........ bir koca kolay mı bulunuyo bu devirde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?