Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sosis nee leynnn

börek neee

aşağıya ses gitmez bahane uydurma benim üst kat komşumun bebesinin nalları var hiç sesim çıkmıyo idare ediyoruz seni de etsinler....
bizim alt komşu bir kere geldi çocuk çok koşuyor diye
Yaşlılarda biraz
Gerçi koşubandına çıkıyorum onu duymuyorlar :)
Benim deli kız da topuklarıyla koşuo ama yani gümgüm edio :)

sopa da yicen yakında...
Zaten 3.gözüm öle bi hissiyata kapıldı
Ay o zaman açılın kızlar

Ya el lelil lilili
Ya el lelil lilililiiiii 

aaa bu zayıfmış atın bunu arkadaşlar.....
Terlerimi sile sile geldim ben Bu hale
Saksı değilim ben

Canım Fitness Blender ın lower Body videolarına baksana bence bayağ faydası olur

kız yazıp duruyoruz ya sen cevap vermiyosun [/QUOTE]

Ay yetişemiyorum bitanem

duydunmu btlbetul evde avokadosu varmış sabah yemiş
Bizim manava desem avakado acaba bana ne der
Neyse çok şükür bir iki supermarket var da uşaklarımız tropikal bir iki meyve görüo

Ay yetişemiyorum bitanem

Neyse çok şükür bir iki supermarket var da uşaklarımız tropikal bir iki meyve görüo [/QUOTE]
canım senin dediğin videoya bakmıştım çok kondisyon istiyor o ben yapamam onu belimde sakatlık var ...

Slm kızlar eneeeemmm herkes vermiş ben 70 kiloyum dün tartıldım bu sabah unuttumhaftaya cumaya iyi kiloyla gelirim böyle devam edersem morordek nilsub
Sabah
Küçük lahmacun 1 tane
Akşam
1 şeftali
Kaç gr bilmiyorum kavun küçük parçaydı
100 gr vardır kiraz
3 yemek kaşığı ev yoğurdu
Hepsini rondodan geçirdim misss gibiydi bol bol sıvı içecek içtim
3 litre su
30 dk valeybol oynadım

güzelmiş bende öğlen yapsam yoğurtlu bişeyler yoğurdumuda dün mayaladım mis gibi tazecik...

ay hayalim 70 şuan deliricem..

***5. Takım 472. Etap***

d_mndc (75
tatlitambak (78,9
savurgan (69,5
denhizx (69,7
melampusefe (70,1
parkbyull (91,5
inatettimolacak (78
Ozaly (57,9

5. takım ortalaması

ya ben sunu kesfettim leslie kadar iyi zayiflatan bir spor yok belki kosu olabilir ki ondan bile supheliyim; leslie interval yaptiriyor ya bir hizli bir yavas o yag yaktiriyor ya baya.
Kayla nasıl canım?hergün yapıyosun o kasmı yapıyo sadece yoksa dediğin gibi leslir dahamı iyi kilolular için?

Ay yetişemiyorum bitanem

Neyse çok şükür bir iki supermarket var da uşaklarımız tropikal bir iki meyve görüo [/QUOTE]

kızına kelebek gibi koşmayı öğret ne o topukla... büyünce laf işitir sonra anan öğretmedi mi derler :)

suussss bakiim dilde pabuç zaten sıskaları sevmem...

selam kızlar gecmisi okuyamadım nasılsınız? ben bosanma isiyle ve derslerle ugrasıyorum kafam biraz dagınık kilom da aynı 65 lerde geziyorum, istanbula gidince artık tekrar oturturum duzenimi umarım

kız boşanma vazgeç aaaa........ bir koca kolay mı bulunuyo bu devirde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…