- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.041
canım senin dediğin videoya bakmıştım çok kondisyon istiyor o ben yapamam onu belimde sakatlık var ...[/QUOTE]Ay yetişemiyorum bitanem
Bizim manava desem avakado acaba bana ne der
Neyse çok şükür bir iki supermarket var da uşaklarımız tropikal bir iki meyve görüo
Ay evet ya bende kayla yı merak ediyorumKayla nasıl canım?hergün yapıyosun o kasmı yapıyo sadece yoksa dediğin gibi leslir dahamı iyi kilolular için?
Ay yetişemiyorum bitanem
Bizim manava desem avakado acaba bana ne der
Neyse çok şükür bir iki supermarket var da uşaklarımız tropikal bir iki meyve görüo
aman napiim onun donunu :))
Tamam canım içmem geçmiş olsun...Çokda içme tatlım yaa söylemesi ayıp ne varsa çıkardımbitki çayı dokundu sanırsam midemi bastırmak için küçüçük peynir attım ağzıma halen daha kötüyüm enişten olacak adamda sevinçden uçtu bebiş geliyor zannetti garibim ayyy taktı bebek olsunmu olsunmu hayır kelimesinide anlamıyor yahuuu yok bebiş falan en az 62 ye düşmeden
canım senin dediğin videoya bakmıştım çok kondisyon istiyor o ben yapamam onu belimde sakatlık var ...
Bence sende bir sorun var kızzz ortalık erkek kaynıyorerkekler deli bence :)))
Kız erkek kaynaması kaynıyorda evlenmiyorlarmış kime sorsam öyle diyor bak benim komşum türk kız yıllarını verdi çoçukluk aşkını bekledi he evlencek ha evlencek kızın bütün parasını pulunu yedi oğlan kız oldu 40 yaşında adam kız kaçırmış dünBence sende bir sorun var kızzz ortalık erkek kaynıyor
Ay ne biliyim ben 25 yaşında evlendim ondan önce kiminle tanıştıysam evlenmek istedi eşimlede tanıştık 3ay sonra evlenelim diye dil dokmeye başladı ondan dediydim...:)Kız erkek kaynaması kaynıyorda evlenmiyorlarmış kime sorsam öyle diyor bak benim komşum türk kız yıllarını verdi çoçukluk aşkını bekledi he evlencek ha evlencek kızın bütün parasını pulunu yedi oğlan kız oldu 40 yaşında adam kız kaçırmış dünbenim komşum kriz geçirdi akşam 3 kez ambulans geldi kapıya demem okiii adam gibi adam kalmadı ortalıklarda bacım kimi aldatır kimi anacı kimi zora geldimi firarcı betüş haklı koca iyi koca kara borsa artık
Kız sende bi karar veremedin anacım istersen oryantel yap ister ev temizlerken toto sallanilsub tamam canım şimdi eliyorum
Ama linki burda paylaşırsam sıkıntı oluo mu bilmiyorum o yüzden özelden göndrriyim sana
Sağol canım bir sorun olmuyor diye biliyorum sen yinede özelden gönder mademnilsub tamam canım şimdi eliyorum
Ama linki burda paylaşırsam sıkıntı oluo mu bilmiyorum o yüzden özelden göndrriyim sana
anacım ben sıkılıyorum sorun ordaKız sende bi karar veremedin anacım istersen oryantel yap ister ev temizlerken toto sallayinede verirsin kilo sıkılaşmak içinde birebir yürümek benim göbeğimde dalgalanma oldu sonracıma B blanche_ea sağolsun yürümeye devam et dedi gerçekdende mıstıkkkk gibi oldu benim göbüş selülütdende eser yok bacaklarım güzelleşti yürümek birebir vucüt dostu tavsiye ederim not bütün kilomu verip fitnessda göbek kası yapıcam
merhaba canım hoş geldin geç falan kalmadın eğer kararlıysan buyur gel:)Merhaba ben de katılmak istiyorum bu yarışmaya ne yapmam gerekir acaba? Geç mi kaldım??
kolay gelsin bacım ne yapcan ekmek parası :)iş güç
Ayyy çok fenaymışKız erkek kaynaması kaynıyorda evlenmiyorlarmış kime sorsam öyle diyor bak benim komşum türk kız yıllarını verdi çoçukluk aşkını bekledi he evlencek ha evlencek kızın bütün parasını pulunu yedi oğlan kız oldu 40 yaşında adam kız kaçırmış dünbenim komşum kriz geçirdi akşam 3 kez ambulans geldi kapıya demem okiii adam gibi adam kalmadı ortalıklarda bacım kimi aldatır kimi anacı kimi zora geldimi firarcı betüş haklı koca iyi koca kara borsa artık
ona göre dikkat edin .. bekar kızlarAyyy çok fenaymışyazık nerden bilsin yanlış adam olduğun.Allah öyle kandırıp aldatanları kahretsin
sen bi doktora git elif ya miden çok sık bozuluyo..ya ben 4 badem+1 hurma yedim kizlar ya oglen fenalastim yine sicaktan midem bulandi su-soda-limon hicbiri fayda etmedi; yiyemedim tavugumu agzimin tadi yok resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?