Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay yetişemiyorum bitanem :KK70:

Bizim manava desem avakado acaba bana ne der :KK70:
Neyse çok şükür bir iki supermarket var da uşaklarımız tropikal bir iki meyve görüo :-)
canım senin dediğin videoya bakmıştım çok kondisyon istiyor o ben yapamam onu belimde sakatlık var ...[/QUOTE]

Basitleri zorları var
Binlerce video var orda illaki sana uygun bişi vardır
Sen yaz bana tatlım
Hangi bölgeye olsun
kaç dakika olsun
Zorluğu nasıl olsun
Cardiolumu plateslimi nasıl bişi istediğini yaz ben sana eleyip link atayım Belki işine yarayan bişi buluruz

Kayla nasıl canım?hergün yapıyosun o kasmı yapıyo sadece yoksa dediğin gibi leslir dahamı iyi kilolular için?
Ay evet ya bende kayla yı merak ediyorum
Kaylada özellikle karın için var mı tavsiye edeceğiniz

Ay yetişemiyorum bitanem :KK70:

Bizim manava desem avakado acaba bana ne der :KK70:
Neyse çok şükür bir iki supermarket var da uşaklarımız tropikal bir iki meyve görüo :-)

kızına kelebek gibi koşmayı öğret ne o topukla... büyünce laf işitir sonra anan öğretmedi mi derler :)

suussss bakiim dilde pabuç zaten sıskaları sevmem...[/QUOTE]

Ay bana sıska didi ;)
Sen benim bi before after fotomu gör de öle konuşalım bacım :)
aman napiim onun donunu :))
:KK70:

Çokda içme tatlım yaa söylemesi ayıp ne varsa çıkardım:kusmuk:bitki çayı dokundu sanırsam midemi bastırmak için küçüçük peynir attım ağzıma halen daha kötüyüm enişten olacak adamda sevinçden uçtu :anneadayı::KK46:bebiş geliyor zannetti garibim:olamaz:ayyy taktı bebek olsunmu olsunmu hayır kelimesinide anlamıyor yahuuu yok bebiş falan en az 62 ye düşmeden :63:
Tamam canım içmem geçmiş olsun...
Sorma ne bu adamlardaki bebek merakı benimkide 3. İstiyo delimi ne:D

canım senin dediğin videoya bakmıştım çok kondisyon istiyor o ben yapamam onu belimde sakatlık var ...

Basitleri zorları var
Binlerce video var orda illaki sana uygun bişi vardır
Sen yaz bana tatlım
Hangi bölgeye olsun
kaç dakika olsun
Zorluğu nasıl olsun
Cardiolumu plateslimi nasıl bişi istediğini yaz ben sana eleyip link atayım Belki işine yarayan bişi buluruz

Ay evet ya bende kayla yı merak ediyorum
Kaylada özellikle karın için var mı tavsiye edeceğiniz

kızına kelebek gibi koşmayı öğret ne o topukla... büyünce laf işitir sonra anan öğretmedi mi derler :)

suussss bakiim dilde pabuç zaten sıskaları sevmem...[/QUOTE]

Ay bana sıska didi ;)
Sen benim bi before after fotomu gör de öle konuşalım bacım :)

:KK70:[/QUOTE]
Ay sağol canım ya 1saat olabilir karın kalça benim sorunum çok zor olmasın hafif olsun mümkünse hem kardiyo ağırlık olsun pilates aletlerimin hepsi var farketmez sen link at bakıpta çok sevinirim ;)

Bence sende bir sorun var kızzz ortalık erkek kaynıyor :KK70:
Kız erkek kaynaması kaynıyorda evlenmiyorlarmış kime sorsam öyle diyor bak benim komşum türk kız yıllarını verdi çoçukluk aşkını bekledi he evlencek ha evlencek kızın bütün parasını pulunu yedi oğlan kız oldu 40 yaşında adam kız kaçırmış dün:eek:benim komşum kriz geçirdi akşam 3 kez ambulans geldi kapıya demem okiii adam gibi adam kalmadı ortalıklarda bacım kimi aldatır kimi anacı kimi zora geldimi firarcı betüş haklı koca iyi koca kara borsa artık:63:

Kız erkek kaynaması kaynıyorda evlenmiyorlarmış kime sorsam öyle diyor bak benim komşum türk kız yıllarını verdi çoçukluk aşkını bekledi he evlencek ha evlencek kızın bütün parasını pulunu yedi oğlan kız oldu 40 yaşında adam kız kaçırmış dün:eek:benim komşum kriz geçirdi akşam 3 kez ambulans geldi kapıya demem okiii adam gibi adam kalmadı ortalıklarda bacım kimi aldatır kimi anacı kimi zora geldimi firarcı betüş haklı koca iyi koca kara borsa artık:63:
Ay ne biliyim ben 25 yaşında evlendim ondan önce kiminle tanıştıysam evlenmek istedi eşimlede tanıştık 3ay sonra evlenelim diye dil dokmeye başladı ondan dediydim...:)

nilsub nilsub tamam canım şimdi eliyorum
Ama linki burda paylaşırsam sıkıntı oluo mu bilmiyorum o yüzden özelden göndrriyim sana
Kız sende bi karar veremedin anacım istersen oryantel yap ister ev temizlerken toto salla:temizlik:yinede verirsin kilo sıkılaşmak içinde birebir yürümek benim göbeğimde dalgalanma oldu sonracıma B blanche_ea sağolsun yürümeye devam et dedi gerçekdende mıstıkkkk gibi oldu benim göbüş:KK68:selülütdende eser yok bacaklarım güzelleşti yürümek birebir vucüt dostu:KK19:tavsiye ederim not bütün kilomu verip fitnessda göbek kası yapıcam:63:

Kız sende bi karar veremedin anacım istersen oryantel yap ister ev temizlerken toto salla:temizlik:yinede verirsin kilo sıkılaşmak içinde birebir yürümek benim göbeğimde dalgalanma oldu sonracıma B blanche_ea sağolsun yürümeye devam et dedi gerçekdende mıstıkkkk gibi oldu benim göbüş:KK68:selülütdende eser yok bacaklarım güzelleşti yürümek birebir vucüt dostu:KK19:tavsiye ederim not bütün kilomu verip fitnessda göbek kası yapıcam:63:
anacım ben sıkılıyorum sorun orda:(

Ayyy çok fenaymış :KK57: yazık nerden bilsin yanlış adam olduğun.Allah öyle kandırıp aldatanları kahretsin :KK11:

13728923_738531932955847_2846132154197688057_n.webp

çok güldüm ona göre lastiklere dikkat :KK70:

Back
X