Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menümü yazıyorum ya mide bulantısından geberdiğim bir gündü:

sabah 8: 2 haşlanmış yumurta, 1.4 avokado
öğle 12.00: 50 g haşlanmış tavuk ancak yiyebildim, 2 çatal da haşlanmış mercimek,
saat 16.30: 5-6 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
spordan sonra hava da serinleyince açlığımı hissetmeye başladım: 2-3 çatal lor peyniri yedim.

spor: 45 dakika karın-kol egzersizleri + sitede 1 tur attım (2km)
su : bugün 3litre bulmuştur :D

Kizlar basima milyon tane is geldi basimiza..camasir makinemiz bozuldu 300küsur lira hesap cikardi usta.annem de memnun degildi zaten hadi makine bakmaya carsiya inelim diye tutturdu.bin yer dolastik en son bosh a karar verdi..ama bittik gercekten..bi de hayirsiz elektrik firmasi surekli kesinti yapiyo geceden bitmis sarjim tum gunu telefonsuz gecirmek zorunda kaldim.gec girdim o yuzden..eve gelip yemek hazırla filan derken bu saat oldu..fenalara gelmisiz bu hafta haftaya cilgin derece yapmaliyiz,toplanamadik bi turlu ben de dahil maalesef :( rakibem de yok ortalarda zaten biri beni haslama listesine alabiler miiii :(

Menum u yazayım morordek morordek kollontai kollontai

Sabah
İki küçük salatalık
1 KK beyaz peynir
5 y.Zeytin
Bir h.yumurta
Bir dilim ekmek
Çay
Öğle
Bir simit
2 bardak ayran

Aksam
Bir yemek tabağı kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav

3 litre su
1 saat yürüyüş

kızlar benimde keyfim çok kaçtı Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin bir milletin başına gelebilecek en kötü şey devletin yıkılması ALLAH devletimize milletimize birlik dirlik versin yarabbim...:dua:
ankaradaki arkadaşlarımız nasılsınız olayların olduğu yere yakın olan varmı?
rabbim butun herkesi korusun...:KK61:

Kızlar ülkemiz çok zor süreçte allah yardımcımız olsun istanbul ve Ankara da ki arkadaşlarımız iyilerdir jnsallah
amin canım iinşallah bu süreci çabucak atlatırız...
morordek morordek canım ilk defa bildirim yapamadım kusura bakmayın.
Şimdi de 17 polisin sşehit olduğunu duydum TV'den. Moralim çok bozuldu. Dua edelim bol bol
Allah butun güvenlik görevlilerini butun halkımızı korusun...

Rabbim vatanımızı milletimizi bayrağımızı En Büyük TÜRKİYEkorusun amin:dua:allahım sabah sabah çok üzüldüm ailem merak etmeğim diye 20 tane mesaj atmış ararımda ulaşamam diye kardeşlerim ablam merak etme yazmışlar :KK61:aklım beynim kalbim orda nasıl merak etmeyim belli etmedim aileme :KK61:sen koru rabbim güzel ülkemi düşmanlarımıza fırsat verme ezanımı susturma bayrağımızı indirmelerine milletimiz katdetmelerine fırsat verme yarabbim aminnnn aminnn aminnn:dua::dua::dua:

Rabbim vatanımızı milletimizi bayrağımızı En Büyük TÜRKİYEkorusun amin:dua:allahım sabah sabah çok üzüldüm ailem merak etmeğim diye 20 tane mesaj atmış ararımda ulaşamam diye kardeşlerim ablam merak etme yazmışlar :KK61:aklım beynim kalbim orda nasıl merak etmeyim belli etmedim aileme :KK61:sen koru rabbim güzel ülkemi düşmanlarımıza fırsat verme ezanımı susturma bayrağımızı indirmelerine milletimiz katdetmelerine fırsat verme yarabbim aminnnn aminnn aminnn:dua::dua::dua:

Amin canım aminnn

Sorma canım ya çok moralim bozuk sabah 4.30 yattım 6.30 da kalktım hala haber izliyorum ....
Bende öyle haber izliyorum sabahdan beri beynim yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor elim kolum kalkmıyor buranın haberleride 2 saat fransayı gösterdi türkiye için geçiçi süre gitmeyiniz diye bilgi verdi şuanda Türkiyeye gidemezsiniz dedi türkiye haritasını kırmızı gösterip warning caution dedi geçti :KK61:o kadar başkada bilgi yok sürekli arıyorum ailemide kayınvalidemleri akrabalarımı allahım biran önce bitsin bu kouss eski türkiyeme En Büyük TÜRKİYEgeri dönsün sessizlik huzur güven geri gelsin biran önce aminn:dua::dua:

Sorma canım bu kadar korkma tatlım çok aşırı bir durum yok çok şukur çabuk engellendi istanbulda dukkanlar açmışlar.... Tabi burda olmadığın için aklın butda ne dicem yabancı basın ne diyor bu duruma?

Back
X