- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.081
hosbulduuum, valla bekarlık sultanlık :))ehh her şey gönlünce olsun o zaman......... dark side a hoş geldin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbulduuum, valla bekarlık sultanlık :))ehh her şey gönlünce olsun o zaman......... dark side a hoş geldin :))
Evet canim memleketteyim hala ay sonu donerim herhalde..regliye de bi hafta kaldi gibi bi de sporu aksattim biraz temizlige vurunca.sevmedim sonuclari ama donucem yarin sporuma yenidenHayret nasıl sabit çıktın kız sen ...
Hala annenin yanında mısın?
Kızlar ülkemiz çok zor süreçte allah yardımcımız olsun istanbul ve Ankara da ki arkadaşlarımız iyilerdir jnsallah
amin canım iinşallah bu süreci çabucak atlatırız...Kızlar ülkemiz çok zor süreçte allah yardımcımız olsun istanbul ve Ankara da ki arkadaşlarımız iyilerdir jnsallah
Allah butun güvenlik görevlilerini butun halkımızı korusun...morordek canım ilk defa bildirim yapamadım kusura bakmayın.
Şimdi de 17 polisin sşehit olduğunu duydum TV'den. Moralim çok bozuldu. Dua edelim bol bol
amin canım iinşallah bu süreci çabucak atlatırız...
Allah butun güvenlik görevlilerini butun halkımızı korusun...
Rabbim vatanımızı milletimizi bayrağımızıkorusun amin
allahım sabah sabah çok üzüldüm ailem merak etmeğim diye 20 tane mesaj atmış ararımda ulaşamam diye kardeşlerim ablam merak etme yazmışlar
aklım beynim kalbim orda nasıl merak etmeyim belli etmedim aileme
sen koru rabbim güzel ülkemi düşmanlarımıza fırsat verme ezanımı susturma bayrağımızı indirmelerine milletimiz katdetmelerine fırsat verme yarabbim aminnnn aminnn aminnn
![]()
Sorma canım ya çok moralim bozuk sabah 4.30 yattım 6.30 da kalktım hala haber izliyorum ....Ülkemize geçmiş olsun.... beş dakka da karıştırdılar memleketi...
Bende öyle haber izliyorum sabahdan beri beynim yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor elim kolum kalkmıyor buranın haberleride 2 saat fransayı gösterdi türkiye için geçiçi süre gitmeyiniz diye bilgi verdi şuanda Türkiyeye gidemezsiniz dedi türkiye haritasını kırmızı gösterip warning caution dedi geçtiSorma canım ya çok moralim bozuk sabah 4.30 yattım 6.30 da kalktım hala haber izliyorum ....
Sorma canım ya çok moralim bozuk sabah 4.30 yattım 6.30 da kalktım hala haber izliyorum ....