Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben izlerken uyuya kalmışım oturur vaziyette her yanım tutulmuş beyaa.... wayyy 161 kişi ölmüş yuhh be....
Çok üzüldüm birde askerleri hırpaladılar erlere üzüldüm emir kulu onlarda hepsi ana kuzusu daha... Çok üzüldüm anlatamam
Herkesin bir korkusu vardır ya ben ölmekten fakirlikten korkmamda en çok devletsiz kalmaktan korkarım yemin ederim... Allah korusun devletimizi milletimizi polisimizi askerimizi birbirine düşürenlerin Allah belasını versin...:(

Sorma canım bu kadar korkma tatlım çok aşırı bir durum yok çok şukur çabuk engellendi istanbulda dukkanlar açmışlar.... Tabi burda olmadığın için aklın butda ne dicem yabancı basın ne diyor bu duruma?
Burası çok çabuk geçti nedense türkiyede birşey olsa hemen özet geçiyor 2 saattir fransayı anlatıyor kii daha geçenkii fransa terör saldırısı günlerce kaç saatlerce gösterildi tüm kanallarda türkiye karışık acil durum gitmeyiniz dendi o kAdar annemleride aradım iyiyix çoçuğum dedi geleyim izin verir vermez devlet dedim sakın dedi annemle babam gelme dediler eşim bilet baktı hemen ama gelmeyin diyor her iki ailede :KK12:beklemekdeyim bende duadan başka yapabileceğimiz birşey yok şimdilik

Burası çok çabuk geçti nedense türkiyede birşey olsa hemen özet geçiyor 2 saattir fransayı anlatıyor kii daha geçenkii fransa terör saldırısı günlerce kaç saatlerce gösterildi tüm kanallarda türkiye karışık acil durum gitmeyiniz dendi o kAdar annemleride aradım iyiyix çoçuğum dedi geleyim izin verir vermez devlet dedim sakın dedi annemle babam gelme dediler eşim bilet baktı hemen ama gelmeyin diyor her iki ailede :KK12:beklemekdeyim bende duadan başka yapabileceğimiz birşey yok şimdilik
merak etme canım ya gelmeni gerektirecek bir durum yok çok şukur içini ferah tut...:dua:

Çok üzüldüm birde askerleri hırpaladılar erlere üzüldüm emir kulu onlarda hepsi ana kuzusu daha... Çok üzüldüm anlatamam
Herkesin bir korkusu vardır ya ben ölmekten fakirlikten korkmamda en çok devletsiz kalmaktan korkarım yemin ederim... Allah korusun devletimizi milletimizi polisimizi askerimizi birbirine düşürenlerin Allah belasını versin...:KK43:

yaaa yirmili yaşlarda çocukların üzerine öküz gibi saldırıyolar... kime kızcağımı kime üzüleceğimi şaşırdım ...artık yakaladığın elini kolunu bağladığın insana da vurulmaz yani...

kim kalabalıksa o zalimleşiyor insanlıktan çıkıveriyor....

iki güne bizdeki gündem de değişir.... bir yere açılış falan yapılır unutur gideriz...

yaaa yirmili yaşlarda çocukların üzerine öküz gibi saldırıyolar... kime kızcağımı kime üzüleceğimi şaşırdım ...artık yakaladığın elini kolunu bağladığın insana da vurulmaz yani...

kim kalabalıksa o zalimleşiyor insanlıktan çıkıveriyor....
Evet bende çok kızdım erlerin hiç bir suçu yok yazık polisler korumak için çok uğraştı sarılıp durdular:(

Selam kizlar. Dun geceden beri şok ve uzuntu icinde haberleri izliyoruz. Bizim ev merkeze uzak oldugu icin olaylardan da uzagiz ama canim cok sıkkın. Allah sonumuzu hayretsin, her sey iyice zivanadan cikti...

Eziyet gören başı kesilen askerin ne suçu var hepsi kandırılmış onları gördüm çok üzüldüm ve ağladım anne babaları na Rabbim sabır versin ortada çok farklı bi olay var da olan hepimize oluyor Rabbim tüm masum ları korusun suçlularıda islah etsin:KK42:

Eziyet gören başı kesilen askerin ne suçu var hepsi kandırılmış onları gördüm çok üzüldüm ve ağladım anne babaları na Rabbim sabır versin ortada çok farklı bi olay var da olan hepimize oluyor Rabbim tüm masum ları korusun suçlularıda islah etsin:KK42:
onu bende gördüm ama nette tvde vermediler gerçekmi acaba bende çok üzüldüm:(

ben sporumu yaptım gündemden de bıktım...... donuma kadar terledim....
canın nasıl istedi bacım benim elim ayağım tutmuyor facede askerlerin soruşturmalarını koymuşlar çok üzüldüm ... bir komutan diyorki emir böyleydi karakola yürüyün dediler ama ben yürümedim geride durdum diyo ay nasıl bu hale getirdiler bizi Allah belalarını versin askerle polis karşı karşıya geldi ne biçim bir ülke olduk nerde kaldı müslamanlığımız nasıl askerleri öldürdünüz nasıl kıydınız...
ay ne bilim ben çok etkilendim midem ağrıyo :KK61:

canın nasıl istedi bacım benim elim ayağım tutmuyor facede askerlerin soruşturmalarını koymuşlar çok üzüldüm ... bir komutan diyorki emir böyleydi karakola yürüyün dediler ama ben yürümedim geride durdum diyo ay nasıl bu hale getirdiler bizi Allah belalarını versin askerle polis karşı karşıya geldi ne biçim bir ülke olduk nerde kaldı müslamanlığımız nasıl askerleri öldürdünüz nasıl kıydınız...
ay ne bilim ben çok etkilendim midem ağrıyo :KK61:

canın nasıl istedi mi? elimden gelen bir şey yok ah vah dövünmekten başka... oturmamın kimseye bir faydası yok..... olsa keşke hiç kalkmam yerimden....

canın nasıl istedi mi? elimden gelen bir şey yok ah vah dövünmekten başka... oturmamın kimseye bir faydası yok..... olsa keşke hiç kalkmam yerimden....
ay o manada demedim ...
yanlış ifade ettim kusura bakma tabiki elimizden birşey gelse hepimiz yaparız özür dilerim o şekilde demek istemedim...

Bende ölü gibiyim bugünden beri elim ayağım tutmuyor diken üstünde duruyorum ülkeme vatanıma En Büyük TÜRKİYEaileme milletime birşey olcak diye kaç tane ağrı kesici içtim allahım ne zormuş gurbetten takip etmek belki orda olsam bu kadar tedirgin olmam sabah saat oldu 4:15 ben her daim son dakika haberlerine bakıyorum ne olur rabbim huzur dolu bir dünya ver bize güvenlik içinde din dil ırk ayrımı olmadan yaşayalım ne olur :dua::dua:

Çok anormal bir geceydi hala kendime gelemedim sinirden midem bulanıyor
Bugün leyla gibiydim zaten
Uykum var uyuyamıyorum
Offfff
Nasıl uyuyacaksın kii canım bizler buralarda tedirgenken sizler kaosun göbeğinde uykumu tutar adamı rabbim yardımcınız olsun :dua:annemlerlede konuşdum dünden beri uykusuzum varsın uykusuz kalalım yeterki vatanımıza huzur gelsin diyor amin inşaallah :dua::dua:

Back
X