- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.621
arkadaşım bizde seni anlamadık :)) bijonun bebeği olduğunu nereden çıkarttın...ben anlamadım bijoncum doğum yapmadın ama bebeklerin nerde??*
Piacım bu tavsiye istediğin konu o kadar hassas ki sana ne diyelim nasıl diyelim, önce kendimden örnek vereyim bizimde hiç aklımızda doğup büyüdüğümüz istanbulu bırakıp bilmediğimiz bir şehire yerleşmek fikri yoktu ilk duyduğumda kabul edemedim her gün huzursuzluklarla yaşamaya başladık çocuklarımı buraya getirmek istemedim eşime karşı çok cephe aldım hatta boşanmaya bile kalktım huzursuzluklar diz boyu olmuştu çünkü ama çaresiz geldik çünkü yapacağımız başka bir alternatif yoktu olsada eşim iş kousunda cesaretsizdir yapmadı yani..
buraya geldik çocuklarda ben de bunalıma girdik dışarı çıkmaz olduk asosyal bir yapıya büründük kızları dışarı çıkmaya teşvik ettiğimdeyse aşırı tepki alır oldum hepimiz buradan nefret etmeye başladık bir köşeye kısılmış haldey hissediyorduk halada bu durumdan kurtulmuş değiliz hani acını unutamazsın sadece acıyla yaşamayı öğrenirsin diye bir söz varya ona benzetiyorum ben durumumuzu, şimdi bu gün istanbula gidiyoruz dese eşim hiç bir şey sormadan koşar giderim...
bizim durumumuzla sizin ki elbette benzemiyor ama hissettiklerin farklı olmayacak hep içinde acabalar kalacak hep yaşanmamış duyguların olacak her ne karar verirsen ver böyle bir duygu seninle yaşayacak...
ben denizi düşündüğümde gözlerim yaşarıyor eşim tv de deniz görse hemen başka kanal açıyor çünkü burnumuzun direği sızlıyor çünkü yaşanmamışlıklarımız yüreğimizde birikenler o an beynimizi harekete geçiriyor biz sadece kaçmayı tercih ediyoruz bu duygudan... hep içimde acabalar birikip duruyor seninde o acabaların hiç bitmeyecek bunu şimdiden aklına yerleştir acaba gitsem nasıldı gitmesem nasıldı diye soracaksın her 2 seçenek içinde yani...
sizin orada ki şartlarınız çok farklı bunu biliyorsun burada gelirin çok çok yüklü olması gerekiyor ki rahat yaşayabilesin maddi boyutunu sen bileceksin ama biliyorsun ki 3 çocuk okutuyorum servisleri harçlıkları vs masrafları ama sadece okula bağlı masrafları söylüyorum ben sana 3 çocuk için 2 asgari ücretli insanın maaşı kadar masraf oluyor Piacım yinede eksik kalıyoruz işte buda içimde hep sıkıntı biriktiriyor...eğitim desen ben en şanslı insanlardan biriyim eskişehirin eğitimi istanbula azaran kat kat fazla ama türkiyede hangi ile gidersen git istediğin eğitimi aldıramayacaksın özel okullar bir felakat maddi durumum el versede asla düşünmem çocuklarım için özel okudu devlet okullarıda şans işi işte nasıl anlatayım ki...
aklında ne varsa sor sen iyisi yoksa ben böyle yazıp yazıp dururum :))
alsın izni eşin geçerken sizi de alalım kallisim ne güzel olur yaaaahh bijom ahh benimde eşim izine çıkacaktı gideriz diye söz vermişti olmadı bende çok istiyorum... eşimin fabrikasında izinler güncellenmiş kimin ne kadar izni var diye liste yapılmış müdürde 69 bende 68 gün var sonrası 40 tan aşağı diyor adam tavan yapmış alsanaalsanasmile ama kaç kez yıllık yaz iznini bile bölmüşlerdi şimdide şu yahşi batı bardakları çok sorulu çıktı adam eve gelmiyor :sinifsinif: inşallah bizde istiyoruz ilk fırsatta yaaaamafoldumben ablamı çok özledim mafoldumben
valla bilemiyorum bişeyler yapmamız lazım ders çalışmamız lazım akannehirayy bijom ben de hiç çalışamıyorum bu aralar ne olacaksa halim. forumda kpss yle ilgili bi bölüm de var onlara bakıyım dedim sarmadı pek biz de burdan mı birbirimize rapor versek ne yapsak?
canım sen nasıl istersen nasıl motive oluyorsan sen kilo verdikçe biz mutlu oluruzzz opuyorumnanaktanbijom listeye girmek kolay ama ben her gün yazamam.
bildirimde bulunamam.
ancak sizi takip edip ne yapıp-ne yapmayacağıma karar verebilirm.
:roflol: :roflol:arkadaşım bizde seni anlamadık :)) bijonun bebeği olduğunu nereden çıkarttın...
chokooo ayy bende cektim o kulak agrisini sagirligi cinlamasiii.. cok dikkat et.. sakin olmaya calis...allah korusun .. cekilir bir agri degil... gitmedigim doktor kalmamistibak simdi kallisim asagida hastanede yasadiklarimi anlattim..ama burdada oluyor doktorlar burda saf anlamiyrlar teshis koyamiyorlar.. gunlerce doktora git gel teshis tedavi yok .. almanyadaki hastane, tedavi sisteminide anlatsam burdada cok acik ve eksik var.. galiba dunyanin civisi cikmisssssssss.. öffffffff ne yapicaz biz ayyyyollll.. k k ülkesimi kuralim kiizzzz.. doktorumuz var egitimcimizz ayy ne süper olurr.. valla ttuutttum ben bu fikri..avrupalilar isgal ettikleri plkelerde yapmislar ya öyle .. apayri sehirler kurmuslar.. ahh allahim yardimm
araya kallisim girdi.. chokocum aman dikkat et.. sakinlestirici caylar fln al.. kantaron etkili mesela..
..
ayy geçmedi mi daha chocolatım ya. bir doktoruna sordun mu vermişmiydi böyle bir bilgi ? yani bir müddet duyma kaybı yaşarsın diye? bi gitsen diyorum çok oldu çünkü bu olay başlayalı çok geçmiş olsun hayatım inşallah düzelir en yakın zamanda.
günaydın kızlar
akşam yağmur atıştırıyordu hiç aldırış etmedim girdim kocamın koluna. 1 saat yürüdük yaklaşık 6 km. yolun yarısınd ayağmur da bitti ve hava o kadar yumuşaktı ki iyi ki yürüdük dedim. yürümeyince kötü hisssediyorum kendimi çünkü hadi siz de üşenmeyin. sarılın sarmalanın ve atın kendini pistlere yarım saat bile yürüseniz o kadar dinçleşiyorsunuz ki harika geliyor yürüyüş
sabah da kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek peynir ve 4 zaytin şimdi geldim sıcak suyumu içicem ona başladım ben de 2-3 haftadır çay gibi doldurup içiyorum iyi geliyor bana.
mavişler biitti yeşil oldum yine kaydirigubbakcemile3 ben de sizi özledim canımmm. hah işte sen de gelmeyince ben de senin siyah kalın yazını özlüyorum o yüzden gelmemezlik yapmaaaa olumunekankayizsmile
-
azcıcık sizin oralara yollayalım bu yağışları yahu
yediklerimi de yazayım mesela dün:
sabah 2 dilim kepeli ekmek
pınar beyaz peynir, bi parça çeçil şekersiz çay
ara bir avuç beyaz leblebi
öğle 3-4 kaşık bulgur pilavı-4 kaşık patates yemeği(etsiz)
ara 2 adet kuru kayısı 1 saat sonra 1 portakal 1 dilim ekmek(deneyi çok lezzetli oluyo)
akşam yine patates yemeği 2dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
2 saat sonra da canım çok elma istedi bir elma yedim.
reyhan ablam yaa şu problemin çözümünü boş anında yazsana takıntı oldu heheheee
ben bunalıma girdim haberiniz olsunaklinialirimsmilesempatiksalakcinni canım hiç bir şey istemiyor ev işi yapamıyorum el işi yapamıyorum:hulya:yemek yemek istiyorum ama yemek yapmak istemiyorumkaydirigubbakcemile3 fenayım :çok üzgünüm: yanımda bir arkadaş istiyorum biraz sohbet edebileceğim :gitme: azıcık sokağa çıkmak istiyorum ama yalnız yapamıyorumbilmiyorumkismile bu bunalım değilde nedir
canım iyi görünüyor fakat patates ve bulguru birarada tüketme. bence patatesi bir süre hiç tüketme...fazla karbonhidrat yüklersin...
ben bunalıma girdim haberiniz olsunaklinialirimsmilesempatiksalakcinni canım hiç bir şey istemiyor ev işi yapamıyorum el işi yapamıyorum:hulya:yemek yemek istiyorum ama yemek yapmak istemiyorumkaydirigubbakcemile3 fenayım :çok üzgünüm: yanımda bir arkadaş istiyorum biraz sohbet edebileceğim :gitme: azıcık sokağa çıkmak istiyorum ama yalnız yapamıyorumbilmiyorumkismile bu bunalım değilde nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?