- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.581
aslında katılabilirim ama şimdilik düşünmüyorum.
önce bi kendi kendime başarmalıyım.
katılmış gibi tartılıp bilgi verebilirim.
ama ciddi olarak listeye almayın beni.
ben misafir olarak takılyım şimdilikopuyorumnanaktan
[
evet sen de yazmadın bana :umursamaz:
kız az ye,vallahi paralarım kaydirigubbakcemile
kilo takip şeklini de beğendim doğrusu :)
[/B]
yaa Piacımda katılmışı ama son dakşkada anlaşabildik ve düzenleyen arkadaşımda pianın pastasını eklemeyi unutmuş çok üzüldüm ama elimden bir şey gelmiyor malesef bir dahakine inşallah piacım...
Selamm arkadaşlar :) Daha erken gelebilmek isterdim , ama elimden gelmiyor. 4 e kadar okulum var , bilgisayarda eve aksamları gelıyo. Sızlerı pek yakalayamıyorum. Ama butun konusmalar takıbımde :)
mersam umarım doğru pastayı oylamışımdır.seni aradım ama tel in kapalydı
ocean sen kendini daha iyi bilirsin tabii cnm benim...azimli olmak her sorunu çözer haklısınn
buldum buldum ve oyumu verdim en sade olduğunu düşündüğüme seninkidir inşallah.
boncuk hoşgeldin aramıza .
ben iyiyim boncugum sagol .demek gitar dersi ha ne kadar güzel ya sanatkarlar takim,i burasi.. sarkicilar calgicilar ressamlar terziler oh oh masallah..
evet kilon degistikce kilo cizelgeni ayarliyabilirsin boncuk. cizelgeni yaptigin yere gir degisiklikleri yap yine eski yaptigin gibi profiline ypistir
mutlaka öyledir canim.. sonra müzik resim yani sanatin her dali insana huzur verir yaraticilik verir senin adina sevindima.s.Tesekkur ederim reyhan ablacım. Gercekten muzık , resim vs. ugrasmak ınsana cok ıyı gelıyo. Ozellıkle sınav donemınde. Rahatlatıyo ve sakınlestırıyo ınsanı.
mutlaka öyledir canim.. sonra müzik resim yani sanatin her dali insana huzur verir yaraticilik verir senin adina sevindima.s.
sorun değil şekerciğim şu sıralar bizde dağıldık gibi zaten tombili ve obur yok ortalıkta çocuklarını düzene koyup gelecekler inşallahSelamm arkadaşlar :) Daha erken gelebilmek isterdim , ama elimden gelmiyor. 4 e kadar okulum var , bilgisayarda eve aksamları gelıyo. Sızlerı pek yakalayamıyorum. Ama butun konusmalar takıbımde :)
ne hoş müzikle uğraşmak bende her müzik aletini çalana ayrı ayrı hayranlık duyan bir kişiliğimdir...evet iyiyimm :) bugn gitar dersım vardı 10 dkya da ders calısmaya cıkıcam :) Sen nasılsın ablacım nasıl gidiyor
demek heleca yaptın mersam ay kıyamam yaa keşke piamın kide katılabilseydi offf.. ama şimdiden söyliyeyim daha yemek yarışmaları olacak hangi kategoride olsun diye fikir bekliyorum hatta bende katılacağım inşallahaklinialirimsmileteşekür ewdrim canım hangisini beğendiysen ona vereceksin zaten ben size söylesem hiç heyecanı kalmazki.
heyecan yaptım valla sürekli oylamalara bakıyorum.
reyhan ablacım seni gördüm sende vermişsin oyunu yarışma bitince söyle ama hangisine oy verdiğini merak ettim.
hehe oceanım sende delersin taşı sürekli gelinlik fotolarına bak belki öyle azimlenirsin..opuyorumnanaktanspora yazılsam da gitmem biliyorum kendimi.
bana en güzeli evimin etrafında yürüyüş.
buralar müsait hem de..
işten çıkınca yürüyeceğim 1 saat kadar.
artık temmuza kadar ne veririsem ama hedefim ayda 4 kg.
hayırlısı olsun, azimle tüküren taşı delermiş değil mi?-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
hey yalabbim yaa bide telefon açmışkaydirigubbakcemile3 iyiki bulamamısın tıss ourmuydu hiç öyle...mersam umarım doğru pastayı oylamışımdır.seni aradım ama tel in kapalydı
ocean sen kendini daha iyi bilirsin tabii cnm benim...azimli olmak her sorunu çözer haklısınn
ben doğru pastayı bulduğunu sanıyorum ablamopuyorumnanaktansimdi söylesem olurmu mersaaaa.. ben sana en yakisan olarak gördügüm pastaya oy verdim
yok canım açık ara farkla kaçırıyor ama hile var bu işte kadılarkulübü yazılmış birine kaydirigubbakcemile3Tesekkur ederimm :) Hosbulduk. Bende oyumu verdım bu aradaa :)
Umarımm sen kazanırsınn :lepi: Yalnız pastalardann cnmm cektı coklmaz:
reyhan abla yaz nolur şu problemi yaa benim gökçe kafayı yedi çocuk nasıl çözemedik diye bekliyor cevabı kaç gündürakannehireveeeett gece gece gecenki problemin cevabini yazmaya geldim..ablacim senin 11/24 dogru .. digerlerini de yazayim
a)6600
b)24/11
c)19200
d)zu beginn des 2 Jahres :4/4-4/1=4/3 (bruchteil desNeuwertes)
6/1 verlust im 2 Jahr: 4/3.6/1=8/1 -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
reyhan abla birde özel mesaj yazdim asagidaki sorumla ilgili
arkadaslar sizlerinde fikirleri varsa yazarmisiniz (türkiyeye temelli dönüsle ilgili?) bana nasil yardimci olucak fikirleriniz anlatamam .. bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?