Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan abla ne yedin ne içtin yaz bende topladım yine az sonra yazıyorum haberin olsun ilaçlarımada artık tamamen başladım sporada ... ara vermeden her gün yazacağım söz..

sen sen (de) söylemiycem.. deliii kiizzzz

bende yediklerimi yazayim
sabahlahan suyumu ictim ardindan ekmeksiz bir tabak yumurtali fasulye
ara elma
ögle: ezo gelin corbasi 1 bucuk kepce(kendim yaptim bulgur,princ,mercimek hersey vardi icinde.. "kuzum onlar olmadan zaten ezogelin olmuyooo" demeyin ilk defa yaptim:)

aksam:1 tabak patates broccoli ve tavuk etli bi yemek ( kafadan uydurdum ama tadini begendik)

oglusumun kolu düzeldi vebugün ilk antremanina gitti..yarin vesikalik resim cekilicez.. özel takim karti cikaricaklarmisss yaaaa.. allahim allahimm

kallisim ben kazagi bitirdim cok begendi kizim. bir ara resmini koyarim. isi az effekti büyük göz dolduran tek parcada biten bir modelin varmi ??? elim bos bu ara

tamam tamam inandım benimde hamsili pilavıma bakmışsı çünküopuyorumnanaktan tanıtım başlığına yazdım canım eğer kurbanın bensemlmaz: ordan ip uçlarını al çocuklarda orda kayıtlıkaydirigubbakcemile3
Piacım ilk zamanlarda ben de aynı şeyi söylüyordum diyette bir zaman geçirdikten sonra kilo vermemeye ama ölçüde ufalmaya başlamıştım bende sorudm sordum cevap alamadım sen de sorkaydirigubbakcemile3

kallisim ben yarin yazayim bugün yaramazlik yaptim.eyvahedigeldismile
ablam yaa yapmayalım hadi yaramazlık filan... yaramazlıktı kaçamaktı yapınca kendimden nefret etmeye başladım artık ilaçlarımıda düzenli kullanmaya başlayınca moralim tekrar düzeldi bende sabah başlıyayım o zaman bu gün yediklerimi sabaha yazayım...

Piam ben ezo yapmam hiç o yüzden ne olmadan olmaz demem sanakaydirigubbakcemile3

oğluşuna sevindim canım bnim ne sıkıntı çekmiştir kimbilir:gitme:

ah bende koca kızımı özledim pazar günü dönecek ohaoldumsmile allah ayırmasın çok özlüyor insan...

kallisim ben kazagi bitirdim cok begendi kizim. bir ara resmini koyarim. isi az effekti büyük göz dolduran tek parcada biten bir modelin varmi ??? elim bos bu ara
ablam yaa bende akşamdan akşama iki sıra yapıyorum ilk kez bir iş aylarca kaldı elimde böyle... ama son kola başladım başlayacağım sayılır az kaldı bende ayça gelmeden bitireyim bari....
model için bakayım ablam ama kalın ip şişmi incemi nasıl olsun ay ince bana sinir getirdi bir dahakine kalın yapacağım zaten alişin bir atkısı var gökçeninde şapkası bekleyen ( sen tam nasıl bişey istersin yaz sabaha bakayım ablam.... kazakmı olacak yine...

tatlim kazak olur bolero gibi kisa bir model olur tek renk olsun 4 numarayla örecegim cok oyalamasin valla banada sikinti basiyor.
tamam kallisim söz kacamak falan yok bende sevmiyorum kendimi kacamak yapinca

bende kaçacağım eşim gelir her an yemeğe hemen oturuyoruz o gelince haydin baş başşşşş..

ablam kaanı benim için öp şöyle en hafifinden :)) usulca...

yumurtali fasulye nasil oluyor piacik? valla hic duymadim. salatasini tursusunu kavurmasini duydumda yumurtalisini ilk senden duydum..

ablacim burda zonguldakli bir arkadasimda yemistim goruntusu hosuma gitmemisti.. birazda onlarin yemekleri bana agir gelir hep nazlanmistim ama sonra bayilmistim.. söyle oluyor ablacim.. bol soganli ben 2 buyuk sogan kullaniyorum .. soganlar kavrulunca taze fasulyeye koyuyosun pisene kadar..sonra kapta yumurtayi cirpiyosun.. tuz karabiber kirmizi biber ve yumurttayi koyup yumurtalar iyice pisene kadar devam pisiriyosun sonra hazirrr... salata gibi bile kullanilabiliyo.. tadida cok güzeelll

ben severim ezogelini ama hep hazir poset alirdim .. esimde pek sevmedigi icin.. gecenlerde kafadana tip denedim..patateste koymustum..bol baharatli..aci aci icim isindi..güzel oluyomus yaa

ah sorma cok sinir oldum.. aslinda cöktümde biraz.. ama buraya gelince yine gaza geliyorum sabir ve devam diyorum..4. ayda bi yakinim dugunu var.. ozaman vermeliyim istedigim kiloyu

sey birdahaki sey cocuklarin sevicegi seymi olucak demistinnnnkaydirigubbakcemile3

ayyy bu sinemacilarr aptaaallllll
sinemaya gitmek istiyodum .. hic guzel film yok... gelecekte 4 tane iyi film var.. arka arkaya giriyolar vizyona .. sonra izleyemiyoruz hepsini..simdide bir tane film yok düzgün

reyhan abla be bu modeli sevdim epeydir aklımda yeğenim istemişti bir mağazada giymişti çok pahalıydı almadık bende yaparım diye söz verdim benim bahar için modelim bu olabilir yapımıda çok basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…