- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.141
Aynen iyi olur nilsub betüşlede rakip yaparızzz kadına jelibon yedirttir heee şekerdende kısmadan şeker dadunda diyet olurkız anacığınıda katalım takıma bak gör zayıflayınca hastalığı falan kalmaz
öldürür kadını beAynen iyi olur nilsub betüşlede rakip yaparızzz kadına jelibon yedirttir heee şekerdende kısmadan şeker dadunda diyet olur
Oh afiyet olsun :)aklım kahvede kaldı, şekerimde düşer gibi oldu bir ara öğün yapayım dedim, yaptım kahvemi afiyetle içeceğim şimdi
Aynen iyi olur nilsub betüşlede rakip yaparızzz kadına jelibon yedirttir heee şekerdende kısmadan şeker dadunda diyet olur
gel kaptanım beraber olsun, ikimizde ankaradayız nasılsa, hüpletirdik kahveleri, sonra bol bol@nilsub ü çekiştirirdikOh afiyet olsun :)
ay ben içtim rahatladım ama yanında birşey yemedim malum mor baykuşum kızıyor ara öğünlerimeaklım kahvede kaldı, şekerimde düşer gibi oldu bir ara öğün yapayım dedim, yaptım kahvemi afiyetle içeceğim şimdi
Aaa dogru sen de Ankara'daydın ya unutmusum :)gel kaptanım beraber olsun, ikimizde ankaradayız nasılsa, hüpletirdik kahveleri, sonra bol bol@nilsub ü çekiştirirdik
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagel kaptanım beraber olsun, ikimizde ankaradayız nasılsa, hüpletirdik kahveleri, sonra bol bol@nilsub ü çekiştirirdik
Ahahah bi de utanmadan not bırakmıs :)d_mndc sevgili ortim duygu:)
seni bugun itibari ile acayip satışlara getirmiş bulunuyorum
listedeki özge arkadışımı orti yaptım kendime zorla
çünkü motivasyon eksikliği çekiyorum seninde annenin sağlık durumları ile ilgilendiğini bildiğim için kusuruma bakmıcanı ümit ediyorum
not satıcı ortin
bakkk Nasıl da sattı ortisini deyip atar da atardık arkasındanAaa dogru sen de Ankara'daydın ya unutmusum :)
O kadar muhabbeti gecince benim de canım cekti ictim az once kahvemiAma cidden cekistirme isi cok cekici geldi su an
ortalığı çıra yakma kız..Ahahah bi de utanmadan not bırakmıs :)
Kız zaten zor günler geciriyor, sen de onu sırtından bıcakladın
sizde ne meraklıymışsınız beni çekiştirmeyebakkk Nasıl da sattı ortisini deyip atar da atardık arkasından
ben 5 te kapatamam fıstık ya,açlıktan ölürüm sonra. ben 7 gibi ancak kapatıyorumkızlar dün akşamı 5 te kapattım bugunkü -900 gr buyuk etkisi var o yuzden erken kapatabilen yapsın hanımlar
kızz seni çekiştirmeyeceğim de kimi çekiştireceğim,ilk sırada sen gelirsin sonra tek tek çekiştiririz ama ortilerime atmam, onlar yol arkadaşım benim. bak hepimiz birer kilo vermişizsizde ne meraklıymışsınız beni çekiştirmeye
bende öyle oldum dün akşam ama alışırım 2-3 gün sonra inşallahben 5 te kapatamam fıstık ya,açlıktan ölürüm sonra. ben 7 gibi ancak kapatıyorum
ya valla merak ettim neyimi çekiştirirdiniz dost acı söyle anlat bakalımkızz seni çekiştirmeyeceğim de kimi çekiştireceğim,ilk sırada sen gelirsin sonra tek tek çekiştiririz ama ortilerime atmam, onlar yol arkadaşım benim. bak hepimiz birer kilo vermişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?