- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.181
Tek başıma kendi iktidarımı kurarım diyorAyrıca koalisyon hükümeti gibi 3 lü ortimi olur ya Allah iyiliğini versin çok güldüm
neden ilk başlarda 3 kişi oluyoduk ondan dediydim sen bilirsin tatlım hadi bakalım tek başına ez geç biziAyrıca koalisyon hükümeti gibi 3 lü ortimi olur ya Allah iyiliğini versin çok güldüm
duyduk duyduk anam heryer dende çıkıyonTek başıma kendi iktidarımı kurarım diyor
İşte bu yuzden kaptan yardımcılıgını bırakma dedikyalnız dünden beri gaza getirmediğim kimse kalmadı tebrik ediyorum kendimi
yok anacım yok bırakmak ben yokken kimin dedikodusunu yapıcaksınız çatlarsınız ondan sonraİşte bu yuzden kaptan yardımcılıgını bırakma dedik
Kiz bizimkiler tontik ailesi yedikce yiyolarr.. aslinda bahçede filan cok hareket ediyo ama çok da yiyolar vermez bizim tontikler :) ramazandan sonra aldi hepsi birer ikiser.. isyan ediyom evde artik yemeyin diye atacaklar beni en sonunda evdenkız anacığınıda katalım takıma bak gör zayıflayınca hastalığı falan kalmaz
kız özge annenle nerdeyse yanı yaştaymışız annen çok erken mi evlenmiş ne benim bebeler biri 11 biri 5 yaşında bende 45 yaşındayımYeni bi sorun yok olagan seyler..ilaclari bitmis raporunu yeniletmeye gitmis..bizin tontikte hersey var..hipertansiyon,vertigo,midesinde ulser var,eklem romatizmasi var var oglu var yani kaptanim..daha 46yasinda ama bizim nesil hastaliklariyla meşhurdur erkenden basladi ugrasmaya maalesef
aa sende mi ankaradasın bende ankaradayım bu necmettin kahvesini nerden alıyorsun bende alayım hangi markette vargel kaptanım beraber olsun, ikimizde ankaradayız nasılsa, hüpletirdik kahveleri, sonra bol bol@nilsub ü çekiştirirdik
atsınlar ben alırım ortimi ortada bırakmam iyi günde kötü günde ortiyiz nede olsa millet orti görsünKiz bizimkiler tontik ailesi yedikce yiyolarr.. aslinda bahçede filan cok hareket ediyo ama çok da yiyolar vermez bizim tontikler :) ramazandan sonra aldi hepsi birer ikiser.. isyan ediyom evde artik yemeyin diye atacaklar beni en sonunda evden
sana demistim ki yarin baslayalim mi?canım benim sen dön yeterki 3 lü ortilik yaparız 3 deli süper olur
çiğ çiğ yeriz birbirimizi
Aslinda cok erken evlenmemiş kendi donemine göre..25yasindayim ben de kaptanim.. 17yasinda nisanlanmis 20sinde evlenmis sonra da ben iste..ilk yavrusu benimkız özge annenle nerdeyse yanı yaştaymışız annen çok erken mi evlenmiş ne benim bebeler biri 11 biri 5 yaşında bende 45 yaşındayımkafamı taşlara vurayım ben
aa sende mi ankaradasın bende ankaradayım bu necmettin kahvesini nerden alıyorsun bende alayım hangi markette var
Kizzz kimi kimin evinden atiyolar yanaklarini minciririm onlarin hepatsınlar ben alırım ortimi ortada bırakmam iyi günde kötü günde ortiyiz nede olsa millet orti görsün
Yok yok turk degiller sen oyle zannet canimcim biz turklere ozgu olurmu kiz biz turklerde yaptigimiz dedikodu ortaya cikacak diye korkariz cikinca utaniriz bunlarda oda yuuuuuuuukkkkkAfiyet olsun. Büyük sehirde organik seyler bulmak zor oluyor tabi. İş yerinde birinden organik yumurta alıyordum o da getirmiyor artık biri şikayet etmis sanırım
Türk mü bunu yapanlar merak ettim :) Malum dedikodu biz Türklere özgü bir sey ya
Canım benim dedimya pazartesi olsun diye yada pazar yarın çarşıya inicem evde ve kuşanda lazım olan malzemeleri almam lazım burda öyle herşeyi bulamıyorum hemen :) ama bi bırakırsan beni yarı yolda dilimden kurtulamazsın bu 5. kuşana başlayışım olucak herkesle başladım yarı yolda kaldım anlaştık mısana demistim ki yarin baslayalim mi?
Eskiden erken evlenirlenmis kankim benim annem 17 sinde bebegi varmis yani rahmetli abim ben 19 evlenecegim dedigimde kiz kirarim bacaklarini senin diyen anneme sen kac yasinda evlendin dedigimde 30 yakindim diye cevap verirAslinda cok erken evlenmemiş kendi donemine göre..25yasindayim ben de kaptanim.. 17yasinda nisanlanmis 20sinde evlenmis sonra da ben iste..ilk yavrusu benimbenden 2yas kucuk de bi sipamiz var iste..4kişilik bir tontik ailesiyiz kaptanim
Hayırda bir araya geldip dedikodu yapmayı planlayan siz fena olan ben nasıl oluyor bu iş
çok fenasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?