Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız anacığınıda katalım takıma bak gör zayıflayınca hastalığı falan kalmaz
Kiz bizimkiler tontik ailesi yedikce yiyolarr.. aslinda bahçede filan cok hareket ediyo ama çok da yiyolar vermez bizim tontikler :) ramazandan sonra aldi hepsi birer ikiser.. isyan ediyom evde artik yemeyin diye atacaklar beni en sonunda evden

kız özge annenle nerdeyse yanı yaştaymışız annen çok erken mi evlenmiş ne benim bebeler biri 11 biri 5 yaşında bende 45 yaşındayım kafamı taşlara vurayım ben
gel kaptanım beraber olsun, ikimizde ankaradayız nasılsa, hüpletirdik kahveleri, sonra bol bol@nilsub ü çekiştirirdik
aa sende mi ankaradasın bende ankaradayım bu necmettin kahvesini nerden alıyorsun bende alayım hangi markette var

atsınlar ben alırım ortimi ortada bırakmam iyi günde kötü günde ortiyiz nede olsa millet orti görsün

Aslinda cok erken evlenmemiş kendi donemine göre..25yasindayim ben de kaptanim.. 17yasinda nisanlanmis 20sinde evlenmis sonra da ben iste..ilk yavrusu benim benden 2yas kucuk de bi sipamiz var iste..4kişilik bir tontik ailesiyiz kaptanim

atsınlar ben alırım ortimi ortada bırakmam iyi günde kötü günde ortiyiz nede olsa millet orti görsün
Kizzz kimi kimin evinden atiyolar yanaklarini minciririm onlarin hep ben evin nesesi kecisi delisi piremsesiyim bi kerem bensiz yapamaz onlar ben de yuz buldukca onlara simariyorum hic huyum degildir normalde babam bu kizin kafa gitmis iyice okuya okuya yedi beynini bunu nufusumdan silip köyün deli kadrosuna yazdiricam diyo

***5. Takım 475. Etap***

nilsub (74,1/76,7/-2,6/-%0,39) 466. etapta saglık sorunları sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü
tatlitambak (78,9/80/-1,1/-%0,46) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü, izne ayrılmak istiyor

savurgan (70/69/1/%1,43)
denhizx (69,7/69,5/0,2/%0,29)
melampusefe (69,6/68,6/1/%1,44)

parkbyull (91,5/93,1/-1,6/-%0,58) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü
inatettimolacak (78,3/77,3/1/%1,28)
Ozaly (57,8) mezun olmak istiyor
umutlayasasen (76,5) kilosu sabit
tugce1325 (61,3/60,3/1/%1,63)

5. takım ortalaması: % 0,464

btlbetul (64,6/65,8/-1,2/-%1,86)
d_mndc (75)
morordek (59,9)

Yok yok turk degiller sen oyle zannet canimcim biz turklere ozgu olurmu kiz biz turklerde yaptigimiz dedikodu ortaya cikacak diye korkariz cikinca utaniriz bunlarda oda yuuuuuuuukkkkk bide biz soyleme sakin diye tembihleriz bak bunu unutmusumaynisi bunlardada var hemencik bir tembih etmedemekki kadin heryerde kadin dunyayi karistirmada odulluyukkk yaneee

sana demistim ki yarin baslayalim mi?
Canım benim dedimya pazartesi olsun diye yada pazar yarın çarşıya inicem evde ve kuşanda lazım olan malzemeleri almam lazım burda öyle herşeyi bulamıyorum hemen :) ama bi bırakırsan beni yarı yolda dilimden kurtulamazsın bu 5. kuşana başlayışım olucak herkesle başladım yarı yolda kaldım anlaştık mı

Aslinda cok erken evlenmemiş kendi donemine göre..25yasindayim ben de kaptanim.. 17yasinda nisanlanmis 20sinde evlenmis sonra da ben iste..ilk yavrusu benim benden 2yas kucuk de bi sipamiz var iste..4kişilik bir tontik ailesiyiz kaptanim
Eskiden erken evlenirlenmis kankim benim annem 17 sinde bebegi varmis yani rahmetli abim ben 19 evlenecegim dedigimde kiz kirarim bacaklarini senin diyen anneme sen kac yasinda evlendin dedigimde 30 yakindim diye cevap verirkadin 35 de anneanne oldu ey gidim eyyyy kimi kandiriyon sen kadin kadinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…