- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.161
bende hemde pazartesinden beri -900 vermişim az mı?kızz seni çekiştirmeyeceğim de kimi çekiştireceğim,ilk sırada sen gelirsin sonra tek tek çekiştiririz ama ortilerime atmam, onlar yol arkadaşım benim. bak hepimiz birer kilo vermişiz
bakkk Nasıl da sattı ortisini deyip atar da atardık arkasından
Fesatlıgı senden ogrendiksizde ne meraklıymışsınız beni çekiştirmeye
Yalaaan iftiraaa! Forumda yazdıklarını desifre ettirme bana simdi
Zaten azıcık yalanndaa çıkabiliyor bu saat işiben 5 te kapatamam fıstık ya,açlıktan ölürüm sonra. ben 7 gibi ancak kapatıyorum
anam sende ne meraklıymışsın deşifre etmeyeEvet ya zaten onda malzeme tükenmez cekistire cekistire bitiremezdik
Fesatlıgı senden ogrendik
Aaa olur mu senin organik peynirlerin yumurtaların kıskanılmayacak gibi mi?anam sende ne meraklıymışsın deşifre etmeye
kim fesat aaaaaaaaaa iftira
ayol tabi kıskançlıktan çatlıyonuz dicem ondan çekiştirirsiniz derdim ama kıskanılacak birşeyim yokkibenden zayıfsınız üstüne üstlük
canım bunyeden bunyeye değişiyor olabilir bende çok işe yarıyor daha öncede erken kapatınca güzel kilo vermeye başlamıştımZaten azıcık yalanndaa çıkabiliyor bu saat işiben 4 de yiyorum en geç yinede mükemmel kilo verdiğim yokkkk çoğu zaman 3 de bitiriyorum ertesi gün birşey eksilmiyor hep yalannn dolannn
Bende de hic ise yaramazdı. Benimkinde sürekli az az bir seyler yiyip metabolizmayı calıstırma olayı ise yarıyor.Zaten azıcık yalanndaa çıkabiliyor bu saat işiben 4 de yiyorum en geç yinede mükemmel kilo verdiğim yokkkk çoğu zaman 3 de bitiriyorum ertesi gün birşey eksilmiyor hep yalannn dolannn
ay ay yesinler valla hanımlar yakında olsanız neler getirirdim size bu sabah kv bahçeden patlıcan salatalık yeşil biber semizotu toplamış yolladı mis gibiydi hiç ilaç kullanmazlar ay sabah salatalık yedim çokça :)Aaa olur mu senin organik peynirlerin yumurtaların kıskanılmayacak gibi mi?
evet ya herkes deneme yanılma yöntemi ile bünyesini tanımalı ki kilo vermek kolay hale gelsinBende de hic ise yaramazdı. Benimkinde sürekli az az bir seyler yiyip metabolizmayı calıstırma olayı ise yarıyor.
Evet ya zaten onda malzeme tükenmez cekistire cekistire bitiremezdik
Fesatlıgı senden ogrendik
evet dimi küselim bunlara seninde bağrın yanık bellimorordek bizim okulun gacılarınaaaa benziyorsunuz heeee 10 kişi toplanır muhabbet ederiz kim önce grupdan ayrılırsa anında gidenin arkasından çekiştirme başlar birgün denemek için hadi ben kaçdım yarın görüşürüz dedim gittim kantinin arkasına saklandım sonra yavaş yavaş gelip birşey unutmuş rolü yaptım aman allahım diyimmm o derece çekiştiriyorlardı enterasan olanda birbirlerine çimdik atma işini bana bön bön bakarken nasıl yapıyorlar halen daha anlamış değilim
aynen bacım millet patır patır patates diyeti lahana elma diyeti yapıp kilo vermiş ben patates ve lahanayla şiştimevet ya herkes deneme yanılma yöntemi ile bünyesini tanımalı ki kilo vermek kolay hale gelsin
evet hatırlıyorum elma diyetini :)aynen bacım millet patır patır patates diyeti lahana elma diyeti yapıp kilo vermiş ben patates ve lahanayla şiştimhele lahana beni hastanelik etti elmadada 7 gün aç kaldım açççç 2 kilo verdim ertesi gün 3 kilo geri aldım
Afiyet olsun. Büyük sehirde organik seyler bulmak zor oluyor tabi. İş yerinde birinden organik yumurta alıyordum o da getirmiyor artık biri şikayet etmis sanırımay ay yesinler valla hanımlar yakında olsanız neler getirirdim size bu sabah kv bahçeden patlıcan salatalık yeşil biber semizotu toplamış yolladı mis gibiydi hiç ilaç kullanmazlar ay sabah salatalık yedim çokça :)
Türk mü bunu yapanlar merak ettim :) Malum dedikodu biz Türklere özgü bir sey yamorordek bizim okulun gacılarınaaaa benziyorsunuz heeee 10 kişi toplanır muhabbet ederiz kim önce grupdan ayrılırsa anında gidenin arkasından çekiştirme başlar birgün denemek için hadi ben kaçdım yarın görüşürüz dedim gittim kantinin arkasına saklandım sonra yavaş yavaş gelip birşey unutmuş rolü yaptım aman allahım diyimmm o derece çekiştiriyorlardı enterasan olanda birbirlerine çimdik atma işini bana bön bön bakarken nasıl yapıyorlar halen daha anlamış değilim
demekki ordada birAfiyet olsun. Büyük sehirde organik seyler bulmak zor oluyor tabi. İş yerinde birinden organik yumurta alıyordum o da getirmiyor artık biri şikayet etmis sanırım
Türk mü bunu yapanlar merak ettim :) Malum dedikodu biz Türklere özgü bir sey ya
Sevgili satıcı ortimd_mndc sevgili ortim duygu:)
seni bugun itibari ile acayip satışlara getirmiş bulunuyorum
listedeki özge arkadışımı orti yaptım kendime zorla
çünkü motivasyon eksikliği çekiyorum seninde annenin sağlık durumları ile ilgilendiğini bildiğim için kusuruma bakmıcanı ümit ediyorum
not satıcı ortin
canım benim sen dön yeterki 3 lü ortilik yaparız 3 deli süper olurSevgili satıcı ortimnilsub
kendi ayağına kendin sıktın
bu sana motive bana tam gaz verdiannem uyurken spor yapmaya gidiyorum
Not: iistediğin ortiyi seçebilirsin ama benden kurtulamazsın
Yok ben yalnız kovboy olcam red kitt misali takılcam böyle daha gazlı oluyorumcanım benim sen dön yeterki 3 lü ortilik yaparız 3 deli süper olur
çiğ çiğ yeriz birbirimizi
Ayrıca koalisyon hükümeti gibi 3 lü ortimi olur ya Allah iyiliğini versin çok güldümcanım benim sen dön yeterki 3 lü ortilik yaparız 3 deli süper olur
çiğ çiğ yeriz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?