Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 5 te kapatamam fıstık ya,açlıktan ölürüm sonra. ben 7 gibi ancak kapatıyorum
Zaten azıcık yalanndaa çıkabiliyor bu saat işi ben 4 de yiyorum en geç yinede mükemmel kilo verdiğim yokkkkçoğu zaman 3 de bitiriyorum ertesi gün birşey eksilmiyor hep yalannn dolannn

Evet ya zaten onda malzeme tükenmez cekistire cekistire bitiremezdik

Fesatlıgı senden ogrendik

Yalaaan iftiraaa! Forumda yazdıklarını desifre ettirme bana simdi
anam sende ne meraklıymışsın deşifre etmeye
kim fesat aaaaaaaaaa iftira
ayol tabi kıskançlıktan çatlıyonuz dicem ondan çekiştirirsiniz derdim ama kıskanılacak birşeyim yokki benden zayıfsınız üstüne üstlük

Aaa olur mu senin organik peynirlerin yumurtaların kıskanılmayacak gibi mi?

Zaten azıcık yalanndaa çıkabiliyor bu saat işi ben 4 de yiyorum en geç yinede mükemmel kilo verdiğim yokkkkçoğu zaman 3 de bitiriyorum ertesi gün birşey eksilmiyor hep yalannn dolannn
canım bunyeden bunyeye değişiyor olabilir bende çok işe yarıyor daha öncede erken kapatınca güzel kilo vermeye başlamıştım

Bende de hic ise yaramazdı. Benimkinde sürekli az az bir seyler yiyip metabolizmayı calıstırma olayı ise yarıyor.

Aaa olur mu senin organik peynirlerin yumurtaların kıskanılmayacak gibi mi?
ay ay yesinler valla hanımlar yakında olsanız neler getirirdim size bu sabah kv bahçeden patlıcan salatalık yeşil biber semizotu toplamış yolladı mis gibiydi hiç ilaç kullanmazlar ay sabah salatalık yedim çokça :)

Evet ya zaten onda malzeme tükenmez cekistire cekistire bitiremezdik

Fesatlıgı senden ogrendik

Yalaaan iftiraaa! Forumda yazdıklarını desifre ettirme bana simdi
morordek bizim okulun gacılarınaaaa benziyorsunuz heeee 10 kişi toplanır muhabbet ederiz kim önce grupdan ayrılırsa anında gidenin arkasından çekiştirme başlarbirgün denemek için hadi ben kaçdım yarın görüşürüz dedim gittim kantinin arkasına saklandım sonra yavaş yavaş gelip birşey unutmuş rolü yaptım aman allahım diyimmm o derece çekiştiriyorlardı enterasan olanda birbirlerine çimdik atma işini bana bön bön bakarken nasıl yapıyorlar halen daha anlamış değilim

evet dimi küselim bunlara seninde bağrın yanık belli

evet ya herkes deneme yanılma yöntemi ile bünyesini tanımalı ki kilo vermek kolay hale gelsin
aynen bacım millet patır patır patates diyeti lahana elma diyeti yapıp kilo vermiş ben patates ve lahanayla şiştimhele lahana beni hastanelik etti elmadada 7 gün aç kaldım açççç 2 kilo verdim ertesi gün 3 kilo geri aldım

Afiyet olsun. Büyük sehirde organik seyler bulmak zor oluyor tabi. İş yerinde birinden organik yumurta alıyordum o da getirmiyor artık biri şikayet etmis sanırım
Türk mü bunu yapanlar merak ettim :) Malum dedikodu biz Türklere özgü bir sey ya

demekki ordada bir morordek ve bir M melampusefe varmış

Son düzenleme:
Sevgili satıcı ortim nilsub
kendi ayağına kendin sıktın

bu sana motive bana tam gaz verdi annem uyurken spor yapmaya gidiyorum
Not: iistediğin ortiyi seçebilirsin ama benden kurtulamazsın

Sevgili satıcı ortim nilsub
kendi ayağına kendin sıktın

bu sana motive bana tam gaz verdi annem uyurken spor yapmaya gidiyorum
Not: iistediğin ortiyi seçebilirsin ama benden kurtulamazsın
canım benim sen dön yeterki 3 lü ortilik yaparız 3 deli süper olur
çiğ çiğ yeriz birbirimizi

canım benim sen dön yeterki 3 lü ortilik yaparız 3 deli süper olur
çiğ çiğ yeriz birbirimizi
Yok ben yalnız kovboy olcam red kitt misali takılcam böyle daha gazlı oluyorum
Hem 2 kişilik guruplara karşı tek daha hırslandırır beni böyle iyi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…