- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.361
He he kursağımda bırak tartımın pilleri yeni bikeremAy ordekime katiliyorum dagitmis benim orti ortalığı kilo verdim diyekiz masallah da 1gun için biraz fazla sankim..ödem atici bisey de görmedim menunde..tartini bi kontrol et canim pilleri zayiflayinca sapitiyolar bazen.ama yok hersey normalse mukemmelsin
Sorma biraz fazla oldu ama milletin gözüne gözüne sokayımda gaza gelsinler dediydimSelam kızlar anca gelebildim. Gecmisi okudum, yarısı zatennilsub 'un "kilo verdim" mesajlarıymıs Saka bi yana tebrik ederim organigim, cumaya güzel bi eksiyle geleceksin demek ki :)
@umutlayasasen artık buralardaysan günlük menülerini yaz, yoksa uyarı almaya devam edeceksin
piller bozuk olmasınHe he kursağımda bırak tartımın pilleri yeni bikerem
Ha ha ha pilleri değiştirip tartıldım 75.8 tok karnıma çatlayında patlayın
sende bi bozukluk olmasın son ihtimalHa ha ha pilleri değiştirip tartıldım 75.8 tok karnıma çatlayında patlayın
Son ihtimal kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişsende bi bozukluk olmasın son ihtimal
Bir arkadaşın haftada 1.5 kilo vermek gibi bir hayali varmış vede yaşı gençmiş metabolizması hızlanabilirmiş ama ama ooo 2kilo veren arkadaşını kıskanmakla meşgulmüş
o ihtimalleri sıraladı önüne hemen sevinme diye ,öhüm böhümmm sen yanlış anlamışsınBir arkadaşın haftada 1.5 kilo vermek gibi bir hayali varmış vede yaşı gençmiş metabolizması hızlanabilirmiş ama ama ooo 2kilo veren arkadaşını kıskanmakla meşgulmüş
Ay yeterki geçsin beni gençlerin yolunu açmak lazımo ihtimalleri sıraladı önüne hemen sevinme diye ,öhüm böhümmm sen yanlış anlamışsın
aç tabi bu yaştan sonra çıtır olup napacanAy yeterki geçsin beni gençlerin yolunu açmak lazım
tabi bu yaşta seni geçersem zati yuh sanaaç tabi bu yaştan sonra çıtır olup napacan
yaş konusunu kendin açtın , ben 26 yaşındayım ama kendimi 46 gibi görüyorumtabi bu yaşta seni geçersem zati yuh sana
kız daha 32 yaşımdayım sende beni nine yaptın
ayy bunu bizim grupta paylaşıyım ben hemen çalıyorum
hayatta böyle olamam bende çatlak dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?