Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahahah kız alemsin valla dimi hep biz ekip oluyoruz kilolar yakın takip ettiğinden.Sen bul bana ordan kısmet ben geliriö yaparım eltilik sana Hadi bakalım bu hafta diğer grupları geçelim ezelim onları :)

Kızlarr günaydın okuya okuya anca gelebildim :) ne uyudum bugün anlatamam.haftanın yorgunluğu herhalde 8 gibi uyuyakalmışım dhaa spor yapcaktım oysaki neyse bugün telafi ederim artık.Dünkü menümü paylaşayım ben onuda paylaşamadan uyuyakalmışım
nilsub morordek inatettimolacak savurgan
Sabah:1 dl t.b.e.+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon et döner+1 kase salata
Ara:az şekerli türk kahvesi
Akşam:4 adet köfte+1 tabak salata+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:yok bugün telafi edicem :)

menün çok güzel ama canım kahvenide sade iç lütfen şeker kadar feci düşman yok

teşekkür ederim tatlım kızının ve senin adına sevindim

Bombayıda patlatayım
Eki Görüntüle 1861167
Pazartesi kilo bildirimim77.6 bu sabah 75.6 :-o
çok güzel devamı da gelir insallah

öncelike geçmiş olsun canım sonra gözün aydın,çocukla bilgisayardan girmek çok zor oluyor onun için ben hep telden giriyorum
aynen canım tel e alışınca pc zor oluyor teşekkür ederim bu arada

Canım cepa nın yakınlarında oturuyorum. bu arada kahveyi de Kayseri'den aldım Can'ım. Ankara'da nerede satılıyor hiç bilmiyorum
gelir misiniz kayseriye canım ben kayseri de yasiyorum

Hadi bakalım iyi eğlenceler :) kaçamağı sen yapma geçerim seni sabaha
Kızzz sen yoksam kuşhan amcanın diyetini yapıyon çaktırmadan deyiver bakemmm bana diğerlerine demem birlikde yapar havam atarız onlara
Menümüde yazayım morordek nilsub inatettimolacak
Sahur
1 dilim salçalı ekmek
3 zeytin
1 yumurta
İftar
1 dilim ekmek
1 büyük tabak roka ayyy mis gibi bahçe rokası bol limonlu yedim
1 tabak bol soğanlı et sote
1 kase mercimek çorbası
30 dk yürüyüş
Henüz 2 litre su
Birazdan sinemaya gideceğiz patlamış mısır 1 avuç yemeği düşünüyorum koca kartonla alcağı için eşim darılır yemezsem

menün güzel canım iyi eğlenceler sanada ama mısıra başladınmı durmak zor olur yanına su al yemek istedikçe su içersin bastırırsın kendini :) yok kuşana başlamadım başlamıcamda bu şekilde kendime göre ayarlıcam menülerimi listeye bağlı kalmak kasıyo benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…