Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam kallisim yapalım elimde bir şal var bugün biter. ondan sonra başlayabilirim. yalnız uygun ipi sen bana söyliceksin markasını şiş numarasını vs. ben de kendime bişey örüp giymiş olurum hayatımda ilk defa atkı bereden başka..

oy ne yediklerini yazmaya başladın artık ha gözlerim yaşardı bak :a015:
:roflol:

oy ne yediklerini yazmaya başladın artık ha gözlerim yaşardı bak :a015:
:roflol:

sen dalga geç dalga geç:dilcikar: ama 3 günden fazla sürmez buda inan çünkü toparlayamıyorum bir türlü şu takımın motivesi beni acaip etkiliyor disiplinsiz düzen benim hayatımıda disiplisiz yapıyor... saldık çayıra mevlam kayıra düzeni geldi yine.. kimseyi suçlayarak yazmıyorum kimse alınmasın valla biri çıkıp sitem ederse çeker giderim artık o haldeyim:gitme:
Kilo verdiğim zamanları düşünüyorum her gün düzenli spor yaptığım günleri düşünüyorum fark neydi diye bulmaya çalışıyorum ama tek fark buluyorum o da tüm takımın aynı düzende aynı disiplinde çabalamasıydı... şakaya makaya vuruyoruz işi çok zaman ama artık sinirlerim içinde olduğum durumu kaldırmamaya başladı yaz geldi gelecek biz yine eski halimizdemi olacağız diye sorgulamaya başladım.... off offff düzeltemeyeceğiz sanırım....

şuraya bende dahil hiç kimse şu düzeli yemeği yedim şu kadar saat spor yaptım diyerek gelmiyor topluca yapmazsakta bu işi yarım bırakıp gitmekte buluyorum çareyi boşa kürek sallamaktan usandım.. piam gelmiş yazmış spor diye onun dışında uzun zamandır az yiyerek spor yapan oldumu hayır.. bu sorunun cevabı hep hayıra çıkıyor eveti bulamıyoruz.. şu an kendime çok kızgın olduğumdan yazıyorum bunları ama tüm takımında üstüne alınması gerekiyor kimse farklı değil...

kallisim biliyosun şu an kış kalın kazak vs giyiyor herkes. hemen hava kararıyor metabolizmalar yavaş vsvs bir sürü etken ve bahane mevcut..
bu cuma yarışması bir nisan günü başlamıştı hatırlıyorum yani ne zaman bahar geldiğinde.. herkes çok istekliydi, geçen yıl nisan-mayıs gibi ben bu takıma geldiğimde de öyleydi.. yani malesef havalar giydiklerimiz çok büyük etken, bahardan önce buralar canlanmaz eminim bu bir..

spor meselesine gelince kendi adıma daha önce de yazdım. ben evde spor yapamıyorum yasak, anca yürümek ya da hoca eşliğinde spor. o yüzden durdum zaten gidemiyorum ileriye, ara verdim biliyosun yürümeye başlayınca inmeye calısıcam 59 lara..

senin için de şunu diyebilirim ablam seni yürüten ileri götüren spor ama nasıl sporrr zorunlu spor.. günü belli saati belli olan spor salonu yani.. seni çok motive ediyodu hatırlıyorum.

takım için de şunu diyebilirim bir zorunluluk koyulabilir herkes yazıcak hergün olmasa 2 günde bir yediklerini yaptıklarını diye. ya da eskiden denedigimiz aynı diyeti yapma olayı.. o da bu motivesizlikte çok zor ya..

selamlar güzel takımımn güzel hanımları,
nasılsınız bakalım? ben geçmişe bakayım dedim ama öyle uzundu ki... neyse

ben 2 gün önce kan testi yaptırdım,hamilelik şüphem vardı ve iki kere evde normal test yapmama rağmen birşey çıkmamıştı. oysa bir türlü adet olamadım,hala da olmadım hatta. sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım,dün almaya gittim,onda da birşey çıkmadı.neyse,zaten şuanda istemiyordum,planlı olmayacaktı.ama adet olamamak bana fena dokundu bu aralar,sinirlerim çok bozuk...
kulak için hala gidemedim ve kulağım da hala tam duymuyor!! artık bugün gideceğim.
neyse baykuş gibi konuşup sizin de moralinizi bozmayayım..
kardeşim önümüzdeki hafta ekranda haberiniz ola..!
bu arada bana çekilişte çıkan kişiye bir çaydanlık almayı planlıyorum.şu altı düz olup,üstü renkli olanlardan..kullanan var mı? bijom,kallisim ne diyosunuz?

bijom bende biliyorum benim spora ihtiyacım olduğunu ama gidemiyorum işte bu ayda kayıt yenileme vardı biliyorsun ayça 2 okul kaydı yeniliyor açıköğretimede yazıldı ya. kafadan kaç aylık spor salonu parası gitti yine işte :)) yok yani gidemiyeceğim sanırım...

bu arada bana çekilişte çıkan kişiye bir çaydanlık almayı planlıyorum.şu altı düz olup,üstü renkli olanlardan..kullanan var mı? bijom,kallisim ne diyosunuz?

çikolatım bede yok fikir veremiyeceğimaklinialirimsmile bijomda vardır belki...ama beğendiğim modeldir kendileri alacağım ilk fırsatta..

Son düzenleme:
kallisim , canım ne desen haklısın. bir türlü toparlanamıyoruz. herkesin bir bahanesi var,söylediklerim kesinlikle kendi adıma da aynı zamanda! spor yapmıyoruz,bir bahane var nasılsa,hava soğukmuşmuş...diyet yapmıyoruz,misafir gelmişmiş,çok yiyecek varmışmış,güne katılmışım da bilmem ne... yok yok,hissettiklerimi sen dile getirmişsin. mesela ben,güya 5.takımın üyesiyim ama aylar oldu hala 2 kilo üstüste veremedim.yazık bana valla...
ne derseniz varım ben,bence son çare,zorunluluk koyalım. zorunlu bir şekilde hergün yenilen içilen ve yapılan spor yazılsın.yapmayan,yanlış yiyip içen de aynen ne yaptıysa onu yazsın. karşılıklı yorumlarda bulunalım ...

çok heyecanlanıyorum kardeşin için daha doğrusu seni göreceğimiz dinleyeceğimiz için..

çikolatım senin düzenli bir kontrole ihtiyacın var bu jinekoloji için hep sorun yaşıyorsun öyle yada böyle.. neyse ki tathlil sonuçları öyle çıkmış çünkü antibiyotikte kullanıyordun...

kallisim sizin oralarda aylık spor salonu ücretleri nedir? merak etttim. ben spor salona yazılacağım,bugün yarın..yakındır yani. benim gideceğim yerde, fitness ın yanında aerobic ve pilates de ücrete dahil. aylık 150 tl ama 3 aylık 380 tl. ben 3 aylık programa yazılacağım.geçen sene 12 kg verdiğimde spor yaparak vermiştim ben de.zorunlu spora gidiyordum ve 1-1,5 saat spor yaptığım için de kendime kıyıp yiyemiyordum. bir umut,tekrar başlayacağım.
bakalım bijom ne diyecek çaydanlığa...

kallisim 2 gündür de tekrar vajinit azdı yine... 2 gündür kaşıntıdan öldüm,ne antibiyotikler,ne ilaçlar kullandım da bana mısın demedi bu illet...çıldırmak üzereyim !

canım ben de çekilişte mustanga almayı düşünmüştüm ondan sonra fincanları görünce karar değiştirmiştim her bayanın hoşuna gidecek bir hediye bence..

ayrıca telefonda da dedim bir kadın doğum uzmanına gitmen lazım şekerim..

çikolatım bede yok fikir veremiyeceğimaklinialirimsmile bijomda vardır belki...ama beğendiğim modeldir kendileri alacağım ilk fırsatta..sen de alıp memnun kalıresan tabeke..
bende var onlardan ama kullanmıyorum cay makinem var onda yapıyorum ya da bildigimiz çaydanlıkta. yalnız mutfakta ocagın üstünde süper görsel duruyor arkadaşlarımdan biliyorum..

çikolatım yaz gelmeden zorunlu hale gelmesi gerek bazı şeylerin.... ben dedim ya ilk zamanlarımı düşünüyorumda inanın hevesimden zerre kadar kaybetmedim aynı heves ama hemen kırılıyor bu kez istijrar yok... haftada en az yarım kilo veriyordum... şimdi neden yok çünkü spor yok çünkü 2 gün diyet yapıp 3. gün hepimiz sapıtıyoruz.. çünkü çünkü.... böyle gidiyor...

of kötü haber işte. valla dürüst olayım sanmıyorum zourunlu olmadıkca veya fena halde gaza gelmedikçe (örn. benim tayt olayım) motive olamicaksın kallisim :çok üzgünüm:

en şişmanından bi foto koysan seni acımazsızca eleştirsem işe yarar mı dersin kaydirigubbakcemile3

işlevi de olsun ama alacağım şeyin ,kullanılmasını isterim bijom. neyse,başka hediye de düşünebiliriz.
evet benim hem kbb ye hem de kadın doğuma gitmem lzm yine.ama o kadar sıkıldım ki,anlatamam.ağlayacağım artık!
kallisim o zaman sen takım kaptanı olarak kurallar koy ve biz de uyalım bunlara...bekliyoruz canım!

canım işlevi var çaydanlık neden olmasın eltim kullanıyor birkaç arkadaşım kullanıyor çok da memnunlar..

ben de düşünüyorum birkaç şey of takım içi daha kolaydı valla akannehir

çikolatım burda çok fazla yok zaten bir kaç tane var aynen dediğin fiyata hiç fark yok 3 aylık 350-400 filan
yeni bir tane açıldı yüzme havuzuda var her fitness aletide var ona heveslendim ama 6 aylık 900 liraymış :1shok: normal durumda olsam esirgemem giderim ama yapamıyorum işte elim mahkum süre uzun 6 ay için bir şey değil fakat o maddi gücüm yok işte çocuklara anca yetiyoruz...

kallisim 2 gündür de tekrar vajinit azdı yine... 2 gündür kaşıntıdan öldüm,ne antibiyotikler,ne ilaçlar kullandım da bana mısın demedi bu illet...çıldırmak üzereyim !
ah canım yaa bak benim istanbuldayken ayçanın burnu hiç ama hiç durmadan burnu akardı siüzit dendi şu dendi bu dendi kullandığı ilaçların haddi hesabı yok 4-5 yaşında bir başladı buraya gelene dek sürdü nerden baksan 10 yıl... sonra aile hekimliği başladı ona bir kez gittik adam ilaç verdi tek postayla bitti 6 yıldır ayçada hiç burun akıntısı yok.. demek istediğim o ki yanlış doktordasın doktorunu değiştirmelisin canım çok uzun sürdü seninde problemin..

bende var onlardan ama kullanmıyorum cay makinem var onda yapıyorum ya da bildigimiz çaydanlıkta. yalnız mutfakta ocagın üstünde süper görsel duruyor arkadaşlarımdan biliyorum..

bende çay makinesini kullanıyorum arzumun var çokta memnunum ama işte dediğin gibi dekoratif oluyor bende vazgeçeyimkaydirigubbakcemile3

hayır yaaaa işe yaramaz sanırım ohaoldumsmile kaçar giderim buralardan ohaoldumsmile dönüş yok smileysi rica edeyimkaydirigubbakcemile3
bijom aslına bakarsa foto çektirmeyi bile özledim yaa ben şu eski cdleri karıştırsamda bir tane olacaktı bulursam eklesem ama yıllar geçiyor ben yaşlandım foto çektiremedende gideceğim sanırım ay bak çok sinir oldum yine kendimesempatiksalakcinni

tıss kural koya koya bi halde kaldım:gitme: kafa basmıyo artık neyse deniyim bakalım belki bulurum bişileryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…