- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.741
annelik böyle iste..bijom bende biliyorum benim spora ihtiyacım olduğunu ama gidemiyorum işte bu ayda kayıt yenileme vardı biliyorsun ayça 2 okul kaydı yeniliyor açıköğretimede yazıldı ya. kafadan kaç aylık spor salonu parası gitti yine işte :)) yok yani gidemiyeceğim sanırım...
yaa çok üzüldüm ya böyle konuşma alınan olmasın demişsin ben de zaten alınganlıktan cevap yazmıyorum ama diyeceklerim var bir iki. ben yazıyorum arada yürüyüş yaptım diye yediklerimi de yazdım bi kaç sefer ama bu işi de kurala bindirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum yoksa ben hergün yürüyüş en olmazsa yarım saat yapıyorum ama her gün de ben yürüyüş yaptım kızlar diye yazmak tek başıma tuhafıma gidiyor açıkçası
yok canım ya yazmayın dedimse yorum yapmayında demedim kikaydirigubbakcemile3 arada yazınca sinirleenler oluyor benimde artık bu tutuma dayanacak gücüm kalmadı..
kafama takmayacak gibi değil çok uzun zamandır burdayım ben ....biraz bıktım istikrarsız oluşumdan yani ....
beyin fırtınası olsun tabiki bende çok isterim yoruldum inanın hem yazmaktan hem düşünmekten....bilmiyorumkismile
özür dilemekte yok burada vazgeç ne yaptın ki özür diliyorsun bu tür şeylere kızıp darılmacalara yer yok bizim takımımızda...
ama eski istatistiklere bakınca moralim bozuluyor sizide bıktırdığımın farkındayım çok yazarak ...bilmiyorumkismileakannehir ne yapalım siz söyleyin...
]
yok tıss o biyere kadar bazen yokluktada sevişiyosun:roflol::roflol: yapçak başka işin olmuyo :roflol::roflol::roflol: yokluktan falla yoksa başka bişiden değil:roflol:
selamlar güzel takımımn güzel hanımları,
nasılsınız bakalım? ben geçmişe bakayım dedim ama öyle uzundu ki... neyse
ben 2 gün önce kan testi yaptırdım,hamilelik şüphem vardı ve iki kere evde normal test yapmama rağmen birşey çıkmamıştı. oysa bir türlü adet olamadım,hala da olmadım hatta. sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım,dün almaya gittim,onda da birşey çıkmadı.neyse,zaten şuanda istemiyordum,planlı olmayacaktı.ama adet olamamak bana fena dokundu bu aralar,sinirlerim çok bozuk...
kulak için hala gidemedim ve kulağım da hala tam duymuyor!! artık bugün gideceğim.
neyse baykuş gibi konuşup sizin de moralinizi bozmayayım..
kardeşim önümüzdeki hafta ekranda haberiniz ola..!
bu arada bana çekilişte çıkan kişiye bir çaydanlık almayı planlıyorum.şu altı düz olup,üstü renkli olanlardan..kullanan var mı? bijom,kallisim ne diyosunuz?
çok heyecanlanıyorum kardeşin için daha doğrusu seni göreceğimiz dinleyeceğimiz için..
.
ay valla ben her ay mutlaka 2-3 tane alıyorum eczaneden hamilelik testi. eşim toptancısını bulsam bari diyor. bende de takıntı var istemiyorum şu anda hiç sırası değil ve çok korkuyorum olacak diye. hem de dediğin gibi olmayınca insanın sinirleri bozuluyor, alınganlık gösteriyor herşeye ben dokunsan ağlayacak gibi oluyorum mesela.
bugün git mutlaka ihmale gelmez sağlık canım
bizim burda süper bir salon var yürüyüş bandları nefis bir manzaraya bakıyor ben de görebiliyorum zaten tam karşımda. rüyalarımı süslüyor desem yeridir yani. aylık 80 tl dediler herşey dahil. sauna falan filan da var yani
bende de altı emaye mi denir bilmiyorum üstü de porselen çaydanlık var. bu ise sorduğun ben çok memnundum çok şık severek kullanıyordum. ta ki oğluş demliğinin akan yerini yere düşürüp kırana kadar. ama şimdi de altını kullanıyorum kapağı da var. ( offff kendi evimde tabi ki bu çaydanlığım gözümde tüttü imdi yaaaa)
çikolatım senin eşine aklım ermedi zaten ermeyecekte... benim olsa kendide verecek olsa hiç esirgemez üstelik kendi param olacak ne yaptın ne yapacaksın yapmamalısın asla demez.. bu yüzden yürüyemiyor sizin evliliğiniz pürüzlere takılıyor işte... eşin seni kendine ait görüyor kendi malı sanıyor yönlendirmeye çalışıyor ay neyse karışmıyım..
ama o dediğin gibi bir salon işte bizim burdakide havuzu herşeyi son model zaten yeni yapıldı şehir gibi.. hamamı saunası herşeyi kullanabiliyorsun ama dediğim gibi olmayacak.. az bir borcumuz var geçen yıl sidingten sonra kapatamadık çünkü siding dedik kalorifer doğalgaza dönüştü sonra çamaşır makimen bozuldu aynı anda süpürgem her şey üst üste geldi onlarla ödemeye uğraşırken ayçanın kursu sıvanları büktü belimizi halada doğrultamadık o borç ilk günkü gibi duruyor o kapanmadan nasıl diyeyim ki spora gideceğğim .. desem git der eşim ama yazık onunda sinirleri yıpranıyor üstelik borcu seve yapan bir adam da değil.. off yaa..
işte benim dediğim yer de senin anlattığın yer gibi komple merkez havuzu mavuzu süper. ama bizim de biraz toparlanmamız gerekiyor gidebilmek için seninkine bakarak bizim burdaki uygunmuş aslında.
eşin paraya ihtiyacınız var da onun için mi hayır dedi acaba? yoksa para öyle kaldımı çok üzüldüm ama. ben de evlendiğimden beri eşimle çalışırım. maaş harçlık falan hak getire tabi. çünkü felaket borç var. toparlanmaya çalışıyoruz işte. elimde şöyle 10 liram bile olsa 2 liralık sakız bile alamaz oldum kendi kendime karar verip de. mutlaka sormak zorunda hissediyorum kendimi bu fuzuli masraf olur mu hayatım buna ayırabilecek paramız var mı şu anda? annem hep der. varlık seviştirir yokluk dövüştürür diye kesinlikle haklı valla
eee kızlar siz söyleyin bakalım neler alıyorsunuz kocalarınıza? değişik önerisi olan var mı bakalım. fikir verebilecek? gerçi yukarda da dedim ya ben hediyesini bile sormadan alamam herhalde. zaten alamıycam bu sefer. ama biz şöyle bir şey düşünüyoruz bu sene yani ben düüşündüm o da eyleme dökebilirse işten güçten vakit ayırıp ve para ayırıp. burda canlı müzik çalınan güzel şık bir pastane var. oraya gidelim dedim. gündüz oğlumuzla birlikte oluruz akşam da araba ayarlarız. geç saatlere kadar başbaşa oluruz dedim. bakalım rağbet görecek mi? şu sıralar acayip romantizme ihtiyacım var neden böyle oldum biliyorum gerçi işten güçten ve kayınvalide yanında oturmaktan ihmal edildiğimi düşünüyorum biraz mafoldumben
inan kallistecim mesajı attığımdan beri içim içimi yiyordu üzülürmü acaba diye. rahatlattın beni. sanki dilim biraz sert olmuş gibi geldiydi de bana. bak mesela benim bi kaç önerim olacak
1 hani ay başında herkes kaç kilo vereceğini yazdı ya şimdi sen onları tarasan ve her hafta cuma günü listeler açıklandıktan sonra hedef neydi o ay için ne durumdayız listelesen . ya da birine görev de verebilirsin yani mesela ben bu hafta 300 gram verdim diyelim tombili ay sonuna kadar 1700 gram daha vermen lazım vakit daralıyor kendine gel yoksa takımdan atılacaksın unutma bunu - bijo harika gidiyorsun daha bu haftadan bu ay vermen gereken 2 kiloyu verdin bile aynen devam kutluyorum seni türünden mesajlar iletsen
2 herkes bi spor programı açıklasa ben her gün yarım saat yürürüm ben hergün yarım saat callen teyzeye uyarım ya da bana çok bunlar ben hergün 10 mekik çeksem yeter türünden. herkes farklı yapıyor çünkü sporunu her gün ilk geldiğinde de dün yaptıklarını ve yediklerini yazsa. benim gibi baklava yiyenler mesela bu gün cezalısın 20 mekik çekeceksin dense. çekmezse ertesi gün 2 katı fazlasıyla çekse.
3 zayıflama kürleri var mesela piacım elma yediydi bir müddet ben yeşil çay içiyorum lahana suyu içenler var aramızda bunları deneyenler sonuçları paylaşsa hergün
4 burda çok güzel bilgiler var ama eksik bilgiler de vardır mutlaka. hepimiz geziyoruz internette bulanlar her gün yeni değişik bilgileri paylaşsa. veya belki çok bilinen bişeydir de bizim haberimiz yoktur. belki farkına varmadığımız hatalarımız vardır onları öğreniriz.
bunlar ilk aklıma gelenler hepsi uygulanabilir veya uygulanamayabilir bilmiyorum varsa değişik önerileri olan paylaşalım bunu böyle yapalım diyelim
ama en önemlisi de uymayanlara bi cezamız olsun caydırıcı bir ceza.
cikiletaamm kiyamam yaaaa kocisi kiskanirmissss..bence kiskanmistir orda simdi yakisikli erkekler fln benim ki delirir biliyorum ...dengesi sasar.. o yuzdendir belki canim.. kulaginin agrisindan cok stres yasadin reglinde oyuzden gecikmistir benim stresli gunlerde reglim gecikiyor hep
canım benim geçmişolsun yaa.
bi yerini düzeltsen başka bi yerinden bişey çıkıyo:uhm:
sen profesöre falan görün bence kulağın için.
diğer durum içinse bi fikrim yok henüz:kedi:
aynen katılıyorum sana canım.
çokomu görcem ve dinlicem diye heycanla bekliyorumdelikafadulden[/B]
bugün yediklerimi yazsam mı yazmasam mi diye düşündüm.
çünkü öğleye burger kingdeydim:kedi:
sabah bir muz.saat 10.30 da 7-8 tane çizi şekersiz çay(seminere gittim dışardaydım)
öğleye de malum:kedi:
ara yapmadım akşama da 2 kaşık pilav 5 kaşık kuru fasulye yedim.
30 dkda postacı yürüyüşünde yürüdüm(postacıyım ya ondansırnaşık şey) mahvetmişim kendimi.
eve gelince acayip terlemiştim ve bacaklarım yanıyordumafoldumben
selamlar..
cok konusmussunuz bugün bir saattir bitiremedim masallah...
ben sabah bir bucuk dilim ekmek bir parca peynir yarim biberle kahvalti ettim. sonra bir portakal arada.
ögleyin. zeytinyagli pirasa bir dilim ekmekle aksamada iki dilim balik kizarmis ama ekmeksizdi brokoli salatasi bir haslanmis patates..
spor yapmadim tombisim dogru diyor bana bir spor programi yapin yaaaaaa. on dakika sundan onbes dakika bundan diye nolurrrrrr. ilk hafta diyelim günde 20 dakika ikinci hafta 25 dakika seklinde yada benimde bir fikrim var kallisim..
takim icinde iki kisi birbirini takip etsin yenilenleri yapilan sporlarindan herseyinden haberi olsun böylece herkesin hesap verecegi biri olur. bu kisiler her hafta degisebilir yada her ay yada devamli kalabilir. ve hangi cift en iyi kilo verdiyse diyelim haziranin birine kadar onlara bir mukafat verilsin. mukafat sart degilde tatli bir rekabet olusur aramizda ne dersiniz
sırnaşık şey eşinin lafına çok güldüm, o kadar çok alacağına korunsana kız :)
evet ,böyle dönemlerde insanın canı sıkkın oluyor gerçekten,gittim canım doktora da,doktor kongreye gitmiş... hiçbir işe yaramadı o kadar yolu gitmem. ..
canım her kadının böyle duyguları olabilir zaman zaman tabii... eşimiz az ilgilendiğinde hepimiz böyle çökebiliyoruz,çoğu kadında gözlemleyebiliorum. sen azıcık romantik ol bakalım,romantik sürprizler filan yap.belki o da sana yapar hee?[/B]
çok güzel öneriler bunlar... ben de hepsini onaylıyorum...
bir de her ay karşılıklı 2 kişi birbirini kontrol etsin yine.yenilenler yapılanlar yazılsın ve mutlaka yorum getirilsin.bir ara yapmıştık iyiydi. her ay değişsin,herkesin birbirinden haberi olur bence...
[/B]
günaydınlarrr opuyorumnanaktan
az sonra eşim gelir öğleye kadar burda olamayabilirim. kallisim diş dr una gidicekmiş, siz kiloları yazın hangimiz erken gelirsek toparlarız artık kaydirigubbakcemile2
denetim sistemini uygulamıştık baya iyi gelmişti hatırlıyo musunuz kaydirigubbakcemile3 hatta bi de o hafta aynı diyet yapılmıştı açık ara birinci olmuştuk o ne motivasyondu yaaa olumunekankayizsmile tocam kızartma yaptrırmıştı bana bir tencere perşembe günü, ama agzıma atmamıştım :roflol:
ay ne uzun süredir burdayım ayol anılarım bile var baksanıza akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?