- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.721
ya alacağım kişinin de senin gibi çay makinesi var ve onu kullanmıyorsa sempatiksalakcinni
valla ben pek kullanmıyorum çay makinemi. deneme yapiyim dedim bu ay.. bulaşık mak 70 derecede değil 50 de çalıştırdım. cay makinesi değil çaydanlık kullandım 15 lira az fatura geldi.. ben de zorunlu olmadıkca caydanlık kullanıyorum hatta iyi fikir verdin indireyim onu da aşaya sonuçta dolapta çürümek için hediye alınmadı o bana..ya alacağım kişinin de senin gibi çay makinesi var ve onu kullanmıyorsa sempatiksalakcinni
bence de canım.. ah burdaki dr lar süper keşke atlayıp gelebilsennnevet farklı doktora gitmeliyim artık,bunlar işi çözemedi... kızlar bana dua edin nolur,sağlığım düzelsin
şuraya bende dahil hiç kimse şu düzeli yemeği yedim şu kadar saat spor yaptım diyerek gelmiyor topluca yapmazsakta bu işi yarım bırakıp gitmekte buluyorum çareyi boşa kürek sallamaktan usandım.. piam gelmiş yazmış spor diye onun dışında uzun zamandır az yiyerek spor yapan oldumu hayır.. bu sorunun cevabı hep hayıra çıkıyor eveti bulamıyoruz.. şu an kendime çok kızgın olduğumdan yazıyorum bunları ama tüm takımında üstüne alınması gerekiyor kimse farklı değil...
selamlar güzel takımımn güzel hanımları,
nasılsınız bakalım? ben geçmişe bakayım dedim ama öyle uzundu ki... neyse
ben 2 gün önce kan testi yaptırdım,hamilelik şüphem vardı ve iki kere evde normal test yapmama rağmen birşey çıkmamıştı. oysa bir türlü adet olamadım,hala da olmadım hatta. sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım,dün almaya gittim,onda da birşey çıkmadı.neyse,zaten şuanda istemiyordum,planlı olmayacaktı.ama adet olamamak bana fena dokundu bu aralar,sinirlerim çok bozuk...
kulak için hala gidemedim ve kulağım da hala tam duymuyor!! artık bugün gideceğim.
neyse baykuş gibi konuşup sizin de moralinizi bozmayayım..
kardeşim önümüzdeki hafta ekranda haberiniz ola..!
bu arada bana çekilişte çıkan kişiye bir çaydanlık almayı planlıyorum.şu altı düz olup,üstü renkli olanlardan..kullanan var mı? bijom,kallisim ne diyosunuz?
kallisim sizin oralarda aylık spor salonu ücretleri nedir? merak etttim. ben spor salona yazılacağım,bugün yarın..yakındır yani. benim gideceğim yerde, fitness ın yanında aerobic ve pilates de ücrete dahil. aylık 150 tl ama 3 aylık 380 tl. ben 3 aylık programa yazılacağım.geçen sene 12 kg verdiğimde spor yaparak vermiştim ben de.zorunlu spora gidiyordum ve 1-1,5 saat spor yaptığım için de kendime kıyıp yiyemiyordum. bir umut,tekrar başlayacağım.
bakalım bijom ne diyecek çaydanlığa...
orda da aynıymış fiyatlar,evet pahalı değil ama olmayınca olmuyor işte.
bu birşey değil,ben 1 ay önce bir yere gittim. komple spor merkezi ama saunasındn hamamına,masajına,kocamaaaaan havuzuna,son teknoloji fitness aletlerine,kişisel koç una...mükemmel bir yer. fiyat inanılmaz pahalıydı ama bahsettiğim yeri görseydiniz,kesinlikle git derdiniz.
.
orda da aynıymış fiyatlar,evet pahalı değil ama olmayınca olmuyor işte.
bu birşey değil,ben 1 ay önce bir yere gittim. komple spor merkezi ama saunasındn hamamına,masajına,kocamaaaaan havuzuna,son teknoloji fitness aletlerine,kişisel koç una...mükemmel bir yer. fiyat inanılmaz pahalıydı ama bahsettiğim yeri görseydiniz,kesinlikle git derdiniz.
biraz birikmişim vardı,çalıştığm zamanlardan.altın alacaktım.sonra dedim ki,senin altın alacak halin yok,ver işte buraya,git yap sporunu.hem sadece spor da değil,yani gidip de 1 saatde çıkacağın bir yer değil orası...resmen tatil köyü. 3800 tl den,2500 tl ye düşürdüm.(yıllık) noldu biliyor musnz...kendi param olmasına rağmen eşim izin vermedi ve ben gidemedim... halbuki o parayı yıllık kendisi sigaraya veriyor,günde 7 tl verirse bir insan 365*7=2555 yapar arkadaşlar...benimse ne sigaram var ne başka birşeyim,kıyafet bile almıyorum kendime,vücuduma kızdığımdan... nedir ki yani,en doğal hakkımdı ama benim huyum da ,o birşeye olmaz dedi mi,ben istesem yine dinlemez giderdim ama mutlu olamazdım işte...
bi de yanlış anlama sözlerimi ama çok kafaya takıyorsun yani devamlı motivasyon yok motivasyon yok demeyelim de nasıl motive olacaz diye beyin fırtınası yapalım daha iyi olmaz mı diye düşünüyorum. sözlerim maksadımı aştıysa şimdiden özür dilerim.
annem hep der. varlık seviştirir yokluk dövüştürür diye kesinlikle haklı valla
ya eşimin çalınan botlarından alıcam ya da kazak.. erkeğe hediye almak çok zorrr akannehir bi de uyuzdur benimki herşeyi begenmez durur öyle dolapta :umursamaz:eee kızlar siz söyleyin bakalım neler alıyorsunuz kocalarınıza? değişik önerisi olan var mı bakalım.
:roflol: :roflol:yok tıss o biyere kadar bazen yokluktada sevişiyosun:roflol::roflol: yapçak başka işin olmuyo :roflol::roflol::roflol: yokluktan falla yoksa başka bişiden değil:roflol:
ya eşimin çalınan botlarından alıcam ya da kazak.. erkeğe hediye almak çok zorrr akannehir bi de uyuzdur benimki herşeyi begenmez durur öyle dolapta :umursamaz:
:roflol: :roflol:
hediye olarak kendini vericen kallisim haaaaaa :roflol:
]
yok tıss o biyere kadar bazen yokluktada sevişiyosun:roflol::roflol: yapçak başka işin olmuyo :roflol::roflol::roflol: yokluktan falla yoksa başka bişiden değil:roflol:
tombilicim yazda canım fikirde ver ne yazarsan yaz sertte osun önemli değil yeter ki yaz.. aklına kimse alınacak diye gelmesin onlar eskide kaldı birbirimizi tanıyoruz artık sorunda olsa yazarız anlaşırız her şey yazışa yazışa demişler :))
hedefleri bu hafta yapacaktım dişimden bakamamıştım çünkü ilk fırsatta yapacağım canım sağol diğerlerinide ne yazdın bakayım tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?