Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

orda da aynıymış fiyatlar,evet pahalı değil ama olmayınca olmuyor işte.
bu birşey değil,ben 1 ay önce bir yere gittim. komple spor merkezi ama saunasındn hamamına,masajına,kocamaaaaan havuzuna,son teknoloji fitness aletlerine,kişisel koç una...mükemmel bir yer. fiyat inanılmaz pahalıydı ama bahsettiğim yeri görseydiniz,kesinlikle git derdiniz.
biraz birikmişim vardı,çalıştığm zamanlardan.altın alacaktım.sonra dedim ki,senin altın alacak halin yok,ver işte buraya,git yap sporunu.hem sadece spor da değil,yani gidip de 1 saatde çıkacağın bir yer değil orası...resmen tatil köyü. 3800 tl den,2500 tl ye düşürdüm.(yıllık) noldu biliyor musnz...kendi param olmasına rağmen eşim izin vermedi ve ben gidemedim... halbuki o parayı yıllık kendisi sigaraya veriyor,günde 7 tl verirse bir insan 365*7=2555 yapar arkadaşlar...benimse ne sigaram var ne başka birşeyim,kıyafet bile almıyorum kendime,vücuduma kızdığımdan... nedir ki yani,en doğal hakkımdı ama benim huyum da ,o birşeye olmaz dedi mi,ben istesem yine dinlemez giderdim ama mutlu olamazdım işte...

ya alacağım kişinin de senin gibi çay makinesi var ve onu kullanmıyorsa sempatiksalakcinni
valla ben pek kullanmıyorum çay makinemi. deneme yapiyim dedim bu ay.. bulaşık mak 70 derecede değil 50 de çalıştırdım. cay makinesi değil çaydanlık kullandım 15 lira az fatura geldi.. ben de zorunlu olmadıkca caydanlık kullanıyorum hatta iyi fikir verdin indireyim onu da aşaya sonuçta dolapta çürümek için hediye alınmadı o bana..

evet farklı doktora gitmeliyim artık,bunlar işi çözemedi... kızlar bana dua edin nolur,sağlığım düzelsin
bence de canım.. ah burdaki dr lar süper keşke atlayıp gelebilsennn

bu arada cumartesi günü doğum günüm, pazar sevgililer günü.. her sene ardarda hediye alıyorum süper oluyor bakalım bu sefer ne olacak kaydirigubbakcemile3

yaa çok üzüldüm ya böyle konuşma alınan olmasın demişsin ben de zaten alınganlıktan cevap yazmıyorum ama diyeceklerim var bir iki. ben yazıyorum arada yürüyüş yaptım diye yediklerimi de yazdım bi kaç sefer ama bu işi de kurala bindirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum yoksa ben hergün yürüyüş en olmazsa yarım saat yapıyorum ama her gün de ben yürüyüş yaptım kızlar diye yazmak tek başıma tuhafıma gidiyor açıkçası. yediklerimizi yazalım sporumuzu yazalım yapmasak bile yapamadım diye yazalım ve kural olsun nasılki her cuma kilo bildiriyoruz bundan da şaşmayalım bence.
bi de yanlış anlama sözlerimi ama çok kafaya takıyorsun yani devamlı motivasyon yok motivasyon yok demeyelim de nasıl motive olacaz diye beyin fırtınası yapalım daha iyi olmaz mı diye düşünüyorum. sözlerim maksadımı aştıysa şimdiden özür dilerim.

ay valla ben her ay mutlaka 2-3 tane alıyorum eczaneden hamilelik testi. eşim toptancısını bulsam bari diyor. bende de takıntı var istemiyorum şu anda hiç sırası değil ve çok korkuyorum olacak diye. hem de dediğin gibi olmayınca insanın sinirleri bozuluyor, alınganlık gösteriyor herşeye ben dokunsan ağlayacak gibi oluyorum mesela.
bugün git mutlaka ihmale gelmez sağlık canım

bizim burda süper bir salon var yürüyüş bandları nefis bir manzaraya bakıyor ben de görebiliyorum zaten tam karşımda. rüyalarımı süslüyor desem yeridir yani. aylık 80 tl dediler herşey dahil. sauna falan filan da var yani
bende de altı emaye mi denir bilmiyorum üstü de porselen çaydanlık var. bu ise sorduğun ben çok memnundum çok şık severek kullanıyordum. ta ki oğluş demliğinin akan yerini yere düşürüp kırana kadar. ama şimdi de altını kullanıyorum kapağı da var. ( offff kendi evimde tabi ki bu çaydanlığım gözümde tüttü imdi yaaaa)

çikolatım senin eşine aklım ermedi zaten ermeyecekte... benim olsa kendide verecek olsa hiç esirgemez üstelik kendi param olacak ne yaptın ne yapacaksın yapmamalısın asla demez.. bu yüzden yürüyemiyor sizin evliliğiniz pürüzlere takılıyor işte... eşin seni kendine ait görüyor kendi malı sanıyor yönlendirmeye çalışıyor ay neyse karışmıyım..
ama o dediğin gibi bir salon işte bizim burdakide havuzu herşeyi son model zaten yeni yapıldı şehir gibi.. hamamı saunası herşeyi kullanabiliyorsun ama dediğim gibi olmayacak.. az bir borcumuz var geçen yıl sidingten sonra kapatamadık çünkü siding dedik kalorifer doğalgaza dönüştü sonra çamaşır makimen bozuldu aynı anda süpürgem her şey üst üste geldi onlarla ödemeye uğraşırken ayçanın kursu sıvanları büktü belimizi halada doğrultamadık o borç ilk günkü gibi duruyor o kapanmadan nasıl diyeyim ki spora gideceğğim .. desem git der eşim ama yazık onunda sinirleri yıpranıyor üstelik borcu seve yapan bir adam da değil.. off yaa..

işte benim dediğim yer de senin anlattığın yer gibi komple merkez havuzu mavuzu süper. ama bizim de biraz toparlanmamız gerekiyor gidebilmek için seninkine bakarak bizim burdaki uygunmuş aslında.
eşin paraya ihtiyacınız var da onun için mi hayır dedi acaba? yoksa para öyle kaldımı çok üzüldüm ama. ben de evlendiğimden beri eşimle çalışırım. maaş harçlık falan hak getire tabi. çünkü felaket borç var. toparlanmaya çalışıyoruz işte. elimde şöyle 10 liram bile olsa 2 liralık sakız bile alamaz oldum kendi kendime karar verip de. mutlaka sormak zorunda hissediyorum kendimi bu fuzuli masraf olur mu hayatım buna ayırabilecek paramız var mı şu anda? annem hep der. varlık seviştirir yokluk dövüştürür diye kesinlikle haklı valla

yok canım ya yazmayın dedimse yorum yapmayında demedim kikaydirigubbakcemile3 arada yazınca sinirleenler oluyor benimde artık bu tutuma dayanacak gücüm kalmadı..
kafama takmayacak gibi değil çok uzun zamandır burdayım ben ....biraz bıktım istikrarsız oluşumdan yani ....

beyin fırtınası olsun tabiki bende çok isterim yoruldum inanın hem yazmaktan hem düşünmekten....bilmiyorumkismile

özür dilemekte yok burada vazgeç ne yaptın ki özür diliyorsun bu tür şeylere kızıp darılmacalara yer yok bizim takımımızda...

ama eski istatistiklere bakınca moralim bozuluyor sizide bıktırdığımın farkındayım çok yazarak ...bilmiyorumkismileakannehir ne yapalım siz söyleyin...

eee kızlar siz söyleyin bakalım neler alıyorsunuz kocalarınıza? değişik önerisi olan var mı bakalım. fikir verebilecek? gerçi yukarda da dedim ya ben hediyesini bile sormadan alamam herhalde. zaten alamıycam bu sefer. ama biz şöyle bir şey düşünüyoruz bu sene yani ben düüşündüm o da eyleme dökebilirse işten güçten vakit ayırıp ve para ayırıp. burda canlı müzik çalınan güzel şık bir pastane var. oraya gidelim dedim. gündüz oğlumuzla birlikte oluruz akşam da araba ayarlarız. geç saatlere kadar başbaşa oluruz dedim. bakalım rağbet görecek mi? şu sıralar acayip romantizme ihtiyacım var neden böyle oldum biliyorum gerçi işten güçten ve kayınvalide yanında oturmaktan ihmal edildiğimi düşünüyorum biraz mafoldumben

eee kızlar siz söyleyin bakalım neler alıyorsunuz kocalarınıza? değişik önerisi olan var mı bakalım.
ya eşimin çalınan botlarından alıcam ya da kazak.. erkeğe hediye almak çok zorrr akannehir bi de uyuzdur benimki herşeyi begenmez durur öyle dolapta :umursamaz:

yok tıss o biyere kadar bazen yokluktada sevişiyosun:roflol::roflol: yapçak başka işin olmuyo :roflol::roflol::roflol: yokluktan falla yoksa başka bişiden değil:roflol:
:roflol: :roflol:
hediye olarak kendini vericen kallisim haaaaaa :roflol:

inan kallistecim mesajı attığımdan beri içim içimi yiyordu üzülürmü acaba diye. rahatlattın beni. sanki dilim biraz sert olmuş gibi geldiydi de bana. bak mesela benim bi kaç önerim olacak
1 hani ay başında herkes kaç kilo vereceğini yazdı ya şimdi sen onları tarasan ve her hafta cuma günü listeler açıklandıktan sonra hedef neydi o ay için ne durumdayız listelesen . ya da birine görev de verebilirsin yani mesela ben bu hafta 300 gram verdim diyelim tombili ay sonuna kadar 1700 gram daha vermen lazım vakit daralıyor kendine gel yoksa takımdan atılacaksın unutma bunu - bijo harika gidiyorsun daha bu haftadan bu ay vermen gereken 2 kiloyu verdin bile aynen devam kutluyorum seni türünden mesajlar iletsen
2 herkes bi spor programı açıklasa ben her gün yarım saat yürürüm ben hergün yarım saat callen teyzeye uyarım ya da bana çok bunlar ben hergün 10 mekik çeksem yeter türünden. herkes farklı yapıyor çünkü sporunu her gün ilk geldiğinde de dün yaptıklarını ve yediklerini yazsa. benim gibi baklava yiyenler mesela bu gün cezalısın 20 mekik çekeceksin dense. çekmezse ertesi gün 2 katı fazlasıyla çekse.
3 zayıflama kürleri var mesela piacım elma yediydi bir müddet ben yeşil çay içiyorum lahana suyu içenler var aramızda bunları deneyenler sonuçları paylaşsa hergün
4 burda çok güzel bilgiler var ama eksik bilgiler de vardır mutlaka. hepimiz geziyoruz internette bulanlar her gün yeni değişik bilgileri paylaşsa. veya belki çok bilinen bişeydir de bizim haberimiz yoktur. belki farkına varmadığımız hatalarımız vardır onları öğreniriz.
bunlar ilk aklıma gelenler hepsi uygulanabilir veya uygulanamayabilir bilmiyorum varsa değişik önerileri olan paylaşalım bunu böyle yapalım diyelim
ama en önemlisi de uymayanlara bi cezamız olsun caydırıcı bir ceza.

reyhan ablamon votkasından yola çıkarak bir masa hazırlayabilirim kusura bakmasın ama hediye alamıyacağım o bana alsınaklinialirimsmile aslında bütçem olsa bir yere götürürdüm gezmeye filan bir gecelik kaçamak yani...

hediyeleşmemeye alıştık biz artık eskidikaklinialirimsmile

]

yok tıss o biyere kadar bazen yokluktada sevişiyosun:roflol::roflol: yapçak başka işin olmuyo :roflol::roflol::roflol: yokluktan falla yoksa başka bişiden değil:roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: ilahi kallisim öldürdün beni valla bu smileyden kalır yanım kalmadı. (nasıl cümle oldu bu yaaa alsanaalsanasmile)
valla doğrudur. napalım napalım lan para da yok olsa çıkar şunu bunu yapardık en iyisi evde en ucuz atraksiyonu yapalım delikafadulden

tombilicim yazda canım fikirde ver ne yazarsan yaz sertte osun önemli değil yeter ki yaz.. aklına kimse alınacak diye gelmesin onlar eskide kaldı birbirimizi tanıyoruz artık sorunda olsa yazarız anlaşırız her şey yazışa yazışa demişler :))

hedefleri bu hafta yapacaktım dişimden bakamamıştım çünkü ilk fırsatta yapacağım canım sağol diğerlerinide ne yazdın bakayım tekrar..

siz birbirinizi tanıyorsunuz atrık ben daha yeniyim ya ondan çekindiydim çok haklısın yazışa yazışa anlaşıcaz.
yani dedim ya olur ya da olmaz aklıma gelenleri yazdım daha çok fikir çıkar bizden hepsini oylarız bundan sonra böyle olacak deriz. ona göre düzene gireriz inşallah. bak bi fikrim daha var şimdi geldi o da aklıma şöyle ir iki resim de koyabiliriz. senin resimlerdeki kız benim çok hoşuma gitti mesela. ben de öyle şort giymek istiyorum saçlarımı onun gibi istiyorum artık ona bakar bakar motive olurum. hani buzdolabı kapaklarına asıyor ya bazıları biz de burda gösterebiliriz. benim durur durur fikrim gelir artık bazıları da saçma olabilir artık eleme yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…