- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.421
şaka yapıyoruz beAy haspam sende beni bişey sanmıyon
bu beşi bir yerde çaylar benimde aklımda , bende deniycemEki Görüntüle 1861359
Kızlar 1lt suya 2tane yada 3tane 5i bir arada çy 4çk yeşil birazda kabuk tarçın akşamdan 10 dk demleyip süzüyorum dolaba koyuyorum sabah kahvaltıdan sonra içmeye başlıyorum içmeden önce yarım limon sıkıyorum sıcakken sıkmıyoruz vitaminler ölüyor soğukken sıkıcaz 5i bir arada çayda yeşil çay var mate çayı var mate kilo vermede çok yardımcı kızlar zararlı yada sinameki gibi alışkanlık yapan bitkiler yok sevmiyorum öyle şeyleri çok inceleyip başlarım bitki çaylarına ben bu çayın çok faydasını görüyorum :)
Ya bunların 7otlu olanı var onlar bende pek işe yaramadı 5i bir arada olanı güzelbu beşi bir yerde çaylar benimde aklımda , bende deniycem
ben sana bir sürü cevap yazdım meğer internet gitmişşş :/Herkes çay yapmayamı gitti
bende bugün 3litreye tamamlamaya niyetliyim , su içince bayağı kilo gidiyor .Kızlar ben 1lt suyumu 1lt çayımı içtim buz gibi yatana kadar 1lt su daha içerim olur 3lt yazın bakalım bu saate kadar kaç lt su içildi
Bende dedim herkes marketlere çay almaya gittiben sana bir sürü cevap yazdım meğer internet gitmişşş :/
ben ekmeksiz yapabilsem keşke :/Ya kızlar çay falan yardımcı ama akşam öğünlerinde yarım kase yoğurda 1yk yulaf ezmesi 1yk keten tohumu yarım salatalık yiyiyorum hemde 5te onunda etkisi var öyle ye ye buçayı iç yok öyle yağma lütfen hakkıya hakkını verelim
Dene canım ya faydasını görürsün :)nilsub bende deneyeyim bi ara alayımda o çayı.
Bende dedim herkes marketlere çay almaya gitti
Kilolar giysin istiyorsan sabahtan başka ekmek yok canımben ekmeksiz yapabilsem keşke :/
Nasıl içiyorsun kahveni?yok şekerim ben kahve içiyorum
bugün 3 dilim yedim ,akşam yemiycemKilolar giysin istiyorsan sabahtan başka ekmek yok canım
Öğlen de yemebugün 3 dilim yedim ,akşam yemiycem
sütlü türk kahvesi içiyorum . çok tok tutuyor ,yoksa dayanamıyorum yemeğe saldırıyorumNasıl içiyorsun kahveni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?