- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.461
çık bi bakem tartıya de kilonu öğrenelim,kaçmışsın. o kadar hava bastın de mi, mutlaka sabit çıkman lazım ki sabaha 1 kilo gitsinçok hava attım ama yarın 74 görmezsem birde üzülürüm
sabaha takipte kalın uyanır uyanmaz tartılıp çekip atıcam
Kız çıktım biraz önce +200 çıktımki çok iyi tok karnınaçık bi bakem tartıya de kilonu öğrenelim,kaçmışsın. o kadar hava bastın de mi, mutlaka sabit çıkman lazım ki sabaha 1 kilo gitsin
Soyle soyle bugunu söyle bariSelam kızlarrrrr
Bu sabah güzelll bir kiloya uyandım bakalım cumaya ne olucak eğer istediğim kiloya ulaşırsam cumaya ,öncesi sonrası foto koyucam
Cumaya kadar kilom sır söylemiycem
anaaa ne gaza gelmişsin kız sen, harbidende dediğini yapacaksın anlaşılan. bir de 2 litre su içtim diyordun.Kız çıktım biraz önce +200 çıktımki çok iyi tok karnına
75.8anam ne kıskanç arkadaşlarım varmışçıktın mı kıznilsub ? yaz bakem
Yatana kadar 3 lt yaparım çok iddalıyım bu cuma bireysel derece yapıcam Allah nasip ederseanaaa ne gaza gelmişsin kız sen, harbidende dediğini yapacaksın anlaşılan. bir de 2 litre su içtim diyordun.
Cccııkkkkkk söylememmmmSoyle soyle bugunu söyle bari
Özelden mesaj at hemenCccııkkkkkk söylememmmm
Olur hadi bakalım bir teklif edelim ama bu seferde yenilirsek rezilliğin bini bir para ona görekızlar bakın ne diycem hani bizim kuyruk acımız vardı ya 4. takımla, bu hafta yarışsak mı onlarla, herkes çok iyi gidiyorkenmorordek
Geçen sefer ne oldu ki ?Olur hadi bakalım bir teklif edelim ama bu seferde yenilirsek rezilliğin bini bir para ona göre
bizim takımamı yenildinizkızlar bakın ne diycem hani bizim kuyruk acımız vardı ya 4. takımla, bu hafta yarışsak mı onlarla, herkes çok iyi gidiyorkenmorordek
kızzz sen 4. takımdan mıydın? ben 14 diye biliyorum yabizim takımamı yenildinizbu hafta da 3.olduk
Geçen sefer ne oldu ki ?[/QUOTEiki defa yenildik Can'ım ya. hem de baya farkla. kızlar güveniyor musunuz kendinize yorum yazın bi bakem on göre teklif edelim
4 .takım canım :)kızzz sen 4. takımdan mıydın? ben 14 diye biliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?