- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.441
öğlen yemeğinde yedim zaten 1 dilimi işte :)Öğlen de yeme
Saldır saldır bende seni geçeyimsütlü türk kahvesi içiyorum . çok tok tutuyor ,yoksa dayanamıyorum yemeğe saldırıyorum
HiçbişeyY Yuppiyayye sen ödem atmak için ne içiyorsun?
oda güzelHiçbişeyben bitki çayı çok sevmediğimden içemiyorum.ayda yılda bir yeşil çay.bol su içtiğimden öden atıyorumdur herhalde
niye yarın ? biz bi pazartesi bide cuma tartılıyoruz ,siz hafta sonuda mı tartılıyosunuzçok hava attım ama yarın 74 görmezsem birde üzülürüm
sabaha takipte kalın uyanır uyanmaz tartılıp çekip atıcam
evet bize hergün tartı gününiye yarın ? biz bi pazartesi bide cuma tartılıyoruz ,siz hafta sonuda mı tartılıyosunuz
yok anacım yok yarın 74 olursam ortadan çatlayın diyeniye yarın ? biz bi pazartesi bide cuma tartılıyoruz ,siz hafta sonuda mı tartılıyosunuz
hergün tartılınca su içsem kilo aldım diye üzülürsünevet bize hergün tartı günüdeliye hergün bayram olduğu gibi
nereye oluyon yeeeeeeeeyok anacım yok yarın 74 olursam ortadan çatlayın diye
o senin için geçerli ben akşam yatarken tartılıyorum -100 gr çıkıyorumhergün tartılınca su içsem kilo aldım diye üzülürsün
bu smileyler duygularımı ortaya koymaya yetmiyoo senin için geçerli ben akşam yatarken tartılıyorum -100 gr çıkıyorum
o çiğnediğin sakız şekerlidir inşallah
kıskanma ne olur yeme seninde olurbu smileyler duygularımı ortaya koymaya yetmiyo
sesli güldüm Allah iyiliğini versino çiğnediğin sakız şekerlidir inşallahyeşilya kesin şekerlidir çiğne çiğneee
bir dönem çokkk modaydı bu çay canım(beşi bir arada) içen herkes gerçektende zayıflıyordu.Eki Görüntüle 1861359
Kızlar 1lt suya 2tane yada 3tane 5i bir arada 4çk yeşilçay birazda kabuk tarçın akşamdan 10 dk demleyip süzüyorum dolaba koyuyorum sabah kahvaltıdan sonra içmeye başlıyorum içmeden önce yarım limon sıkıyorum sıcakken sıkmıyoruz vitaminler ölüyor soğukken sıkıcaz 5i bir arada çayda yeşil çay var mate çayı var mate kilo vermede çok yardımcı kızlar zararlı yada sinameki gibi alışkanlık yapan bitkiler yok sevmiyorum öyle şeyleri çok inceleyip başlarım bitki çaylarına ben bu çayın çok faydasını görüyorum :)
Ya görün işte :) için sizdebir dönem çokkk modaydı bu çay canım(beşi bir arada) içen herkes gerçektende zayıflıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?