• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman anlatmak başka burnumun dibinde yiyiyorlar azcık moral versene yeme diye dahada kızıyor :sopa::KK70::KK70:
ben kendimi burdan tutamıyorum sana mı moral veriyim , kelin ilacı olsa :D ama sen bize okadar hava attıktan sonra bunu yersen herkes güler sana ,adın iradesize çıkar :D

ben kendimi burdan tutamıyorum sana mı moral veriyim , kelin ilacı olsa :KK70: ama sen bize okadar hava attıktan sonra bunu yersen herkes güler sana ,adın iradesize çıkar :KK70:
yememmmmmmmmmmm yememmmmmmmmmmmmmm yarına 74 olucam ben yatmadanda tartılıcam bak görün ya sabit ya eksi çıkıcam :halay:

yememmmmmmmmmmm yememmmmmmmmmmmmmm yarına 74 olucam ben yatmadanda tartılıcam bak görün ya sabit ya eksi çıkıcam :halay:
sen bu hırsla oturduğun yerden yakarsın , sabit çıkacağını sanmıyorum . şuan bile beynin cayır cayır glikoz yakıyodur senin :D

Menüm morordek morordek @toplight nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Bir domates
Bir
Salatalık
Bir kk beyaz peynir
3 yeşil 3 siyah zeytin
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim çavdar ekmegi

Öğle
Bir nektari
3 kayısı
Bir bardak süt

Aksam
Bir kase çorba
Közlenmis 1 patlıcan 2 biber sarımsaklı yogurtlu(nilsub un mutfağından alinti):KK72:
2.5 lt su içtim dvm ediyorum
Spor da 2 mile leslie yapacağım yarım saat sürüyor
Menun guzel canim afiyet olsun..su biraz daha tuketebilirsin emziriyosun nasilsa faydasini görürsun..ama cok fazla abartma vakti zamaninda su zehirlenmesi gecirenler olmustu :(

2 lt su 1 lt ödem çayı şimdide kiraz sapı çayı içiyorum :KK50:
Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz ;)

Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz :KK66:
Konus valla, bi gaza geldi ki tutabilene ask olsun. Hızlı giden atın... diye bir söz vardır ona benzeyecek Allah korusun :D

Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz :KK66:
yok ya kiraz sapı çayını bastısın diye içtim evi kızartma kokuları sarınca midemi doldursun diye ama bir tane bile patates atmadım ağzıma :halay:

Back
X