- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.521
olmadı yapta yeeeeebize niye anlatıyosunnn bizimde mi canımız çeksinnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı yapta yeeeeebize niye anlatıyosunnn bizimde mi canımız çeksinnn![]()
ben kendimi burdan tutamıyorum sana mı moral veriyim , kelin ilacı olsaaman anlatmak başka burnumun dibinde yiyiyorlar azcık moral versene yeme diye dahada kızıyor![]()
yememmmmmmmmmmm yememmmmmmmmmmmmmm yarına 74 olucam ben yatmadanda tartılıcam bak görün ya sabit ya eksi çıkıcamben kendimi burdan tutamıyorum sana mı moral veriyim , kelin ilacı olsaama sen bize okadar hava attıktan sonra bunu yersen herkes güler sana ,adın iradesize çıkar
![]()
ayağıma getiren olsa yerimde tembellikten yemiyorumolmadı yapta yeeeee![]()
sen bu hırsla oturduğun yerden yakarsın , sabit çıkacağını sanmıyorum . şuan bile beynin cayır cayır glikoz yakıyodur seninyememmmmmmmmmmm yememmmmmmmmmmmmmm yarına 74 olucam ben yatmadanda tartılıcam bak görün ya sabit ya eksi çıkıcam![]()
sorma kim gaza getirdi lan beni kadar ne oluyor banasen bu hırsla oturduğun yerden yakarsın , sabit çıkacağını sanmıyorum . şuan bile beynin cayır cayır glikoz yakıyodur senin![]()
valla tartıldım üstümdekilerle 76,4 çıktımsen bu hırsla oturduğun yerden yakarsın , sabit çıkacağını sanmıyorum . şuan bile beynin cayır cayır glikoz yakıyodur senin![]()
hadi inşallah , merakla bekliyorum yarın ki kilonu ,suyu 3litre içebildin mivalla tartıldım üstümdekilerle 76,4 çıktım![]()
2 lt su 1 lt ödem çayı şimdide kiraz sapı çayı içiyorumhadi inşallah , merakla bekliyorum yarın ki kilonu ,suyu 3litre içebildin mi
senin menün nerde yazdınmı takımına bakıcam
Yedirelim mi :)))ayağıma getiren olsa yerimde tembellikten yemiyorumtembellik bazen iyi bişey miş farkettim ki
![]()
E-brulim bak ebruşum tembelliğin faydalarına
![]()
yedir yedirde şişsinYedirelim mi :)))
Menun guzel canim afiyet olsun..su biraz daha tuketebilirsin emziriyosun nasilsa faydasini görürsun..ama cok fazla abartma vakti zamaninda su zehirlenmesi gecirenler olmustuMenümmorordek @toplight
nilsub
inatettimolacak
Sabah
Bir domates
Bir
Salatalık
Bir kk beyaz peynir
3 yeşil 3 siyah zeytin
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim çavdar ekmegi
Öğle
Bir nektari
3 kayısı
Bir bardak süt
Aksam
Bir kase çorba
Közlenmis 1 patlıcan 2 biber sarımsaklı yogurtlu(nilsub un mutfağından alinti)
2.5 lt su içtim dvm ediyorum
Spor da 2 mile leslie yapacağım yarım saat sürüyor
Bana kuymak yesene diyene bak hele heleyememmmmmmmmmmm yememmmmmmmmmmmmmm yarına 74 olucam ben yatmadanda tartılıcam bak görün ya sabit ya eksi çıkıcam![]()
Öf ugrastırma beniöyle seninkide güzel demekle olmuyor ara bu altına cevap yaz bekliyorum![]()
Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz2 lt su 1 lt ödem çayı şimdide kiraz sapı çayı içiyorum![]()
Konus valla, bi gaza geldi ki tutabilene ask olsun. Hızlı giden atın... diye bir söz vardır ona benzeyecek Allah korusunKiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz![]()
yok ya kiraz sapı çayını bastısın diye içtim evi kızartma kokuları sarınca midemi doldursun diye ama bir tane bile patates atmadım ağzımaKiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz![]()
Konus valla, bi gaza geldi ki tutabilene ask olsun. Hızlı giden atın... diye bir söz vardır ona benzeyecek Allah korusun![]()