Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm morordek morordek @toplight nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Bir domates
Bir
Salatalık
Bir kk beyaz peynir
3 yeşil 3 siyah zeytin
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim çavdar ekmegi

Öğle
Bir nektari
3 kayısı
Bir bardak süt

Aksam
Bir kase çorba
Közlenmis 1 patlıcan 2 biber sarımsaklı yogurtlu(nilsub un mutfağından alinti):KK72:
2.5 lt su içtim dvm ediyorum
Spor da 2 mile leslie yapacağım yarım saat sürüyor
Menun guzel canim afiyet olsun..su biraz daha tuketebilirsin emziriyosun nasilsa faydasini görürsun..ama cok fazla abartma vakti zamaninda su zehirlenmesi gecirenler olmustu :(

2 lt su 1 lt ödem çayı şimdide kiraz sapı çayı içiyorum :KK50:
Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz ;)

Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz :KK66:
Konus valla, bi gaza geldi ki tutabilene ask olsun. Hızlı giden atın... diye bir söz vardır ona benzeyecek Allah korusun :D

Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz :KK66:
yok ya kiraz sapı çayını bastısın diye içtim evi kızartma kokuları sarınca midemi doldursun diye ama bir tane bile patates atmadım ağzıma :halay:

Back
X