Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Düşünüyoruz ama sanmıyorum yeni bitti regl benim.. 1 aydır ara ara oluyordu bu ara sıklaştı kansızlık var bende ileri derecede sıcaklarda yaramıyor kan verdim sabah bakalım ne çıkıcak ..ama bebiş varsa bomba haber olur.. Teyzem 9 ay regl oldu doğuma kadar :KK30::KK68:
Bende doğumdan sonra hiiiç olmadım 6.ay tırsıyorum eşime tehditler yağdıroyorum:eek:

Çene çalmadan önce menümü yazayım;
toplight toplight nilsub nilsub parkbyull parkbyull
Sabah:
Yarım köy yufkası
Yumurta
Peynir
Domates
Booool semizotu
Ara: üzüm
Öğle;
Şehriye salatası
Çeyrek dilim kek
Ara:incir
Akşam
Bir küçük alabalık
2 kaşık tavuk sote
Booool Salata
Su 4lt
Spor evime gidene kadar yok

Canim menü olmamis farkindasindir sen de.. ayrıca o üzümle sehriye salatasinin da miktarini öğrenelim..cezalik bi menu olmuş açıkçası:KK20: ordekcimden rica ettim ceza tutanağını duzenlesin basicam cezalari ayaginizi denk alin ona gore :KK62:
Tatildeyken spor yapmak icin musait olamıyorum diyosan da gun icinde mumkun oldugu kadar hareket etmeye calis emzirmenin avanaji da var elinde üstelik.. hizli kilo verenlerin arasinda olmalısın ;)

Kizlar gunduzden girmeye hic vaktim olmadi anca geldim.
Kiz ben daha yeni geldigim zamanlar senin regli baya gecikmisti bi ara biz bebis dedik diye topa tutmustun bizi noldu yeni kararlar alinmis sanirim :KK66: niyetiniz varsa allah hayirlisini nasip etsin ins canim :dua:
Canim o zamankinde olmasi imkansizdi cunku, kendimi bildigimden bir an once reglim gelsin istiyodum :) yoksa bebek plani var bir suredir, hatta benim ciddi anlamda diyet yapma sebebim o zaten :) hamilelikte zaten kilo aliniyor bari simdi verebildigim kadarini vereyim dedim :)
Bu arada ben de yapayim bildirimi :KK66:
morordek morordek nilsub nilsub
Cuma 77,3
Guncel 76
Fark 1,3 :KK66:
Nasil orticim fena degilmisim ben de dimi :KK66:
Vaay supersin Ozgecim ;)

Aaaa ödem atıcı tarifler nerde ben kaçırdım mı emziren annelerde yapabiliyor mu???
Nilguncum yazmisti bi ara cevap olarak..yesilcay filan size uygun olmayabilir ama gunluk tukettiginiz suyun icine elma nane salatlik gibi seyler koyabilirsiniz..yine de bisey uygulamaan önce yaz buraya fikir verir kizlar

hadi bismillah deyip menüye de başlayayım
sabah
1 dlm tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
ara
1 küçük elma
öğle
peynirli cevizli semizotu salatası 1 porsiyondan biraz fazla
ara
1 küçük elma ceviz kadar küçük
1 erik
1 kaşık müsli
akşam
1 kepçe çorba
1/2 baget
1 kaşık kuru fasülye
1 kaşık pilav ve salata
ara
5-6 badem 3 fıstık
su 2,5 lt
spor
7,5 km yürüyüş
Bknz örnek kaptan menüsü :kk77::KK9: afiyet olsun kaptanim giden pis yağlara yol olsun :KK39:

Canım uzun s
Canim menü olmamis farkindasindir sen de.. ayrıca o üzümle sehriye salatasinin da miktarini öğren:ukala:elim..cezalik bi menu olmuş açıkçası:KK20: ordekcimden rica ettim ceza tutanağını duzenlesin basicam cezalari ayaginizi denk alin ona gore :KK62:
Tatildeyken spor yapmak icin musait olamıyorum diyosan da gun icinde mumkun oldugu kadar hareket etmeye calis emzirmenin avanaji da var elinde üstelik.. hizli kilo verenlerin arasinda olmalısın :KK66:
Canım yaklaşık onbeşgündür annem ve kv arasında mekik dokuyoruz evimi özledim stres yaptım sütüm giderek azalıyor kızım ağlıyor korkumdan tatlı yerine meyve yiyiyorum incir yiyip üzerine Booool sıcak su içiyorum bağırsakların çalışıyo spor yapamıyorum.ama sürekli ayaktayım Şehriye salatası bir küçük.kase üzüm gelip gittikçe atıyorum ağzıma...
İşte bukadaaaar:KK51:
Kıyma bana at elinden sopayı:KK19:

inatettimolacak inatettimolacak canım süper gidiyorsun. Umarım seni yakalarim.
Bu da benim menüm
sabah öğle beraber oldu
patatesli yumurta
salatalık domates
peynir

ara 15.
7 otlu çay
2 kuru erik

akşam 20.30 misafir olunca çok geç oldu
7 sıkım çiğ köfte
salata
ayran

Nilguncum yazmisti bi ara cevap olarak..yesilcay filan size uygun olmayabilir ama gunluk tukettiginiz suyun icine elma nane salatlik gibi seyler koyabilirsiniz..yine de bisey uygulamaan önce yaz buraya fikir verir kizlar
Canım yeşilçayı doktorumuz yasakladı...bebek bir yaşına gelene kadar diyeti aklından bile geçirmeyeceksin dedi ben hafif hafif takılıyorum

hadi bismillah deyip menüye de başlayayım
sabah
1 dlm tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
ara
1 küçük elma
öğle
peynirli cevizli semizotu salatası 1 porsiyondan biraz fazla
ara
1 küçük elma ceviz kadar küçük
1 erik
1 kaşık müsli
akşam
1 kepçe çorba
1/2 baget
1 kaşık kuru fasülye
1 kaşık pilav ve salata
ara
5-6 badem 3 fıstık
su 2,5 lt
spor
7,5 km yürüyüş
Spor su menü herşeyiyle harika bir menü olmuuuuşşş :KK9::KK9: uzun uzun yürüyüşleri özledim bende:işsiz:

Canım uzun s

Canım yaklaşık onbeşgündür annem ve kv arasında mekik dokuyoruz evimi özledim stres yaptım sütüm giderek azalıyor kızım ağlıyor korkumdan tatlı yerine meyve yiyiyorum incir yiyip üzerine Booool sıcak su içiyorum bağırsakların çalışıyo spor yapamıyorum.ama sürekli ayaktayım Şehriye salatası bir küçük.kase üzüm gelip gittikçe atıyorum ağzıma...
İşte bukadaaaar:KK51:
Kıyma bana at elinden sopayı:KK19:
Süt kanallarını tetikleyen sey seker degildir canim maalesef genel olarak boyle yanlis bi algi var..meyve guzel secim ama onun da fazlasi sana yag parcaciklari olarak dönecektir ;) bol bol su tuket ve senin de soyledigin gibi bu azalmanin sebebi stres..onemli olan senin ve kizinin sağlığı.. valla bak vurdumduymaz insanlara bi dkcik bile yaslanmiyolar yeni anneler hic biseyi dert etmemeli ozellikle.. cok canin çektiği şeyler olursa 1lokma al sadece. Aklinda kaldıkça yine psikolojik olarak etkilenirsin gerek yok.. bi de süt bezlerini uyarmanin ennn onemli yollarından biri de surekli uyari almasi.bebis acikmasa da hatta göğsün boş olssa bile emzirmeye calis..arz talep meselesi biraz yani ;)

Vay vay desene butun kızları ezicez bu hafta:KK66:
Ne oluyorrr nilsubla sanaaaa bakimmm zayıflamanın ilaçını buldunuzda bizdenmi saklıyorsunuz deyi verin bakemmm bizede yoksa şikayet ederim sizi siteden attırırım gerekçe olarakda grubun sinirlerini bozmak diye gösteririm:KK70::KK70:

evet canım ne demek istediğini çok iyi anlıyorum iyi ol bir an önce :nazar:
inşallah kuzum yaaa

Çok geçmiş olsun canım umarım çabuk toparlanırsın neyin var???

Offf çok geçmiş.olsun canım bende gribimsiii :KK1:
grip olmuşum canım çok sağol

Bende doğumdan sonra hiiiç olmadım 6.ay tırsıyorum eşime tehditler yağdıroyorum:eek:
ben iki çocukta da 3 ay bitince oldum çok şükür yoksa insan stres yapiyor

Bugünün ilk günaydını benden olsun;
Günaydın günaydıııın...
Kulağım ağrıyor çoook zabaaan köründen beri ağzımda bir sakız takılıyorum bakalım geçer inşallah:KK51:
günaydın canım geçmiş olsun

Ne oluyorrr nilsubla sanaaaa bakimmm zayıflamanın ilaçını buldunuzda bizdenmi saklıyorsunuz deyi verin bakemmm bizede yoksa şikayet ederim sizi siteden attırırım gerekçe olarakda grubun sinirlerini bozmak diye gösteririm:KK70::KK70:
hahahah evet çözümü boğazını tutmak canım menülerimi hafiflettim ve porsiyonlarımı küçülttüm canım ondan artık doymadan kalkıyorum ayrı yiyiyorum ben eşim gelmeden önce yiyiyorum onlarla sofraya oturunca hem geç oluyor hemde kalabalıkta insan daha fazla yiyiyor

Bugünün ilk günaydını benden olsun;
Günaydın günaydıııın...
Kulağım ağrıyor çoook zabaaan köründen beri ağzımda bir sakız takılıyorum bakalım geçer inşallah:KK51:
günaydın geçmiş olsun ya çok zor olur kulak ağrısı :(
inşallah kuzum yaaa

grip olmuşum canım çok sağol

ben iki çocukta da 3 ay bitince oldum çok şükür yoksa insan stres yapiyor

günaydın canım geçmiş olsun
günaydın sanda .....:KK24:
günaydın kızlar ,bugün hiç kilo veremediğimi gösterdi tartı batsın bu dünya:işsiz::skandal:
tartı batmasında boğazını tut bakalım sen burayada yaz menü kendi takımına yazınca kopyala yapıştırda seni takip edelim :eğlence:

Back
X