Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne oluyorrr nilsubla sanaaaa bakimmm zayıflamanın ilaçını buldunuzda bizdenmi saklıyorsunuz deyi verin bakemmm bizede yoksa şikayet ederim sizi siteden attırırım gerekçe olarakda grubun sinirlerini bozmak diye gösteririm:KK70::KK70:
Ne oluyorrr nilsubla sanaaaa bakimmm zayıflamanın ilaçını buldunuzda bizdenmi saklıyorsunuz deyi verin bakemmm bizede yoksa şikayet ederim sizi siteden attırırım gerekçe olarakda grubun sinirlerini bozmak diye gösteririm:KK70::KK70:
Ibrahim saracoglu programa cikti reji yazmis alttan zayiflama sirlarini aciklayacak diye..adam cikti gevsek gevsek zayiflamak isteyen az yesin dedi :D ışıl ışıl aydınlandım o anda :D ben de erkenden bitiriyorum yemegi canim..istanbuldaki evimdeki kadar fazla spor yapamiyorum burda yalan yok anam bahce islerinde ben evin islerine bakıyorum hareketliyim gun icinde yani. Bi de yedikce yiyesi geliyo insanin tabagima ne koyuyosam bi kismini geri koyuyorum hemen huy edinmeye calisiyorum ;)

10376852_961379097248911_1012870770976633971_n.webp

bencede kızlar :KK50:

kendinede deme ya yeme az ye canım ya bende senin gibiyim sürekli bir yeme dürtüsü bizim beyin algılarımız bozuk bence bu kadar yeme isteğimi olur arkadaş :işsiz:
nasıl başa çıkıyosun sen ,5ten sonra yemiyorum dedin ,ben kıvranıyorum bildiğin ,2 büklüm oluyorum ölüyorum :D

nasıl başa çıkıyosun sen ,5ten sonra yemiyorum dedin ,ben kıvranıyorum bildiğin ,2 büklüm oluyorum ölüyorum :KK70:
Kiz biz gülüp oynamiyoz herhalde..ac uyuycan aaaccc :D gelen gürültüleri suyla bastirmaya calisiyosun iste komsular rahatsiz olmasin diye :D

nasıl başa çıkıyosun sen ,5ten sonra yemiyorum dedin ,ben kıvranıyorum bildiğin ,2 büklüm oluyorum ölüyorum :KK70:
ya oda bişeymi canım birde 7 -8 gibi eşime sofra kuruyorum ama yemiyorum çok zorlanıyorum kolay olmuyor tabiki kolay hiçbirşey yok bu dünyada ılık çay sade kahve içiyorum midemi bastırmak için

Back
X