- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.221
ya ben de sabah tartildim, bugun regl bekliyorum soyleyeyim mi size korkuyorum beni bombalamayin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ganita bozmuş zaten salatası güzel olan bi yere giderizyaa denizcim cok tatlisin, tesekkurlerSensin esas guzel olan, deniz de cok zayiflamis bir de arklar
bir dahakine sen de gel kaptanimama ganita olmasin, salata yiyelim
![]()
yaa benimki kadar kötü değildir heralde sonuç söyle hadiya ben de sabah tartildim, bugun regl bekliyorum soyleyeyim mi size korkuyorum beni bombalamayin![]()
uzun bir aradan sonra karatayla başlamak mantıklı geliyor hem emzirdigim için etkilemez diye düşünüyorum toplight cim heralde sen idael kilona ulaşmışsindir benim kilo tavan yapti birde hatirliyorsan calllan niye ayrıldı mezun mu oldubi ara betüş yapıyordu ama şu an yapan yok sanırım
Acikliyorum 60.6ganita bozmuş zaten salatası güzel olan bi yere gideriz
yaa benimki kadar kötü değildir heralde sonuç söyle hadi
Çok iyi ben de 60.5 le izne ayrilmistim tabi boy da önemli kaç kilodan düştünüzAcikliyorum 60.6![]()
eeeeee insanın kendini bilmesi kadar güzel birşeyde yokbu söz bana de mi cadısporu yapamadığım için yazmıyorum, sıyumu da 2 kez unuttum
![]()
bende bayıldım ya süper olNasıl da değişmişsin tatlım ya, maşallah sana. bacaklar da baya inceymiş. sen 70 olduğuna emin misin kız? sporun faydaları bu olsa gerek.
sende pide ye bol bolmuhteşemin sözlükteki karşılığı olmuşsun sen![]()
olcan sene ben yazdım ya etiketledim de seni sen beni takip etmiyor musun yoksa
ben menülerimi bir gün sonra yazıyorum hep dünki menüm diye.
neyse şimdi gelelim dünki menüme
nilsub @morordek rakibem @umutlayasasen @inatettimolacak (inatçı şey seni
![]()
)
sabah:bir kase yulaf gevreği
öğlen:tavada yağsız tavuk but ve yoğurt (no ekmek bebeğiiiiim)
akşam: köfte ayran salata
2 litre su
oğlanla hoplamalı zıplamalı bir gece ...![]()
canım kendinden bahsedermisin ?Çok iyi ben de 60.5 le izne ayrilmistim tabi boy da önemli kaç kilodan düştünüz
siz daha buluşun denizle bizi çekiştirmekten ne kadar yediğinizi anlamadınız galibaAcikliyorum 60.6![]()
Atmakdan vaz geçtim diyet arkadaşimmm bu kazakla ben daha çok poz verip motivasyonumu artırırım anladınız siz onu mesala 1 ay sonracanım tebrikler çok sevindim büyük başarı
Sağol canım inşallah darısı tüm diyet arkadaşlarımın başına
hemde nasıl değişmişsin aferin kızzzzzz at gitsin attttt çabuk![]()
O bacaklar hep yürümekden inceldiya ne kadar buyuk bir değişim var en başdaki foto ile birde bacakların çok incelmiş maşallah sana
ay daha bi heveslendirdin beni canım yaaa![]()
Yürümek demekki çok faydalı diyete başladığımdan beri yürüyorum teşekkürler tebrik için tatlımsağol canım sana da hayırlı sabahlarr
bencede bacaklar baya incelemiş tişörtte baya bol gelmiş tebrik ederim canım çok sıkı duruyor vücudun![]()
Ayy bende bazen diyorum tartımmı bozuk acaba 65 kgdayken benim pis görüntülü şiş göbeğim vardı 69 kgda hiç kalmadı sayılır yani istediğim gibi değil ama eskiye göre süperNasıl da değişmişsin tatlım ya, maşallah sana. bacaklar da baya inceymiş. sen 70 olduğuna emin misin kız? sporun faydaları bu olsa gerek.
Sağol bebişimmuhteşemin sözlükteki karşılığı olmuşsun sen![]()
Sağol tatlım inşaallah hepimiz burda çığlık atarız istediğimiz kiloya geldiğimizdebravo benim ortime çok çok güzel bi gelişme.Süpersin valla
boyun kilon yaşın kaç kilosun hedeflediğin kilo evlimisin çalışıyormusun çocuk varmı gibi seni tanımamıza yardım edicek şeyler birde 1. sayfadaki kuralları okuyup buraya kuralları okudum ve kabul ediyorum yazarsan takımımıza girmiş olursun canımÇok iyi ben de 60.5 le izne ayrilmistim tabi boy da önemli kaç kilodan düştünüz
Güzele güzel demem ben güzel benim olmadıkçaaakonuştuk işte bişeyler
ama kızlar B blanche_ea o kadar güzel o kadar güzel bir kızki fotoğrafları güzelliğinin 5 te 1 ini ancak yansıtıyo varın siz hesap edin :)
evet o yüzden sevmiyoruz onu B blanche_ea hem zayıf hem güzel hem mühendis hem turist rehberi gibi hemde bekar gelde sev bunu şimdiGüzele güzel demem ben güzel benim olmadıkçaaa
Kızzz güzel olmasa manitası zırtttt pırttt gezdirirmiii bakem onu yanında kız mühendismi turizmcimi belli değil full geziyorşaka bir yana tabikii B blanche_ea resimlerden anladığım güzelliğinden haricende çekici bir kıza benziyor
![]()
Ayyy nilsubbb adamı öldürürsün senboyun kilon yaşın kaç kilosun hedeflediğin kilo evlimisin çalışıyormusun çocuk varmı gibi seni tanımamıza yardım edicek şeyler birde 1. sayfadaki kuralları okuyup buraya kuralları okudum ve kabul ediyorum yazarsan takımımıza girmiş olursun canım
kız delüüüüüüüüüüü takımın kuralları bunlar yeni katıldı ya arkadaş ne içtin kız bu sabah zayıflık sarhoşumu oldun
konuş kızzzzzzz dengeli adamlar çok iyi sankibekarlık sultanlıktır.... dengesiz adamların kahrı çekilmez.....
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz65,2 ile -400 gr la merhabaa :)
dün 4 mil leslie mi de yaptım.... darısı bu güne inşallah....
konuş kızzzzzzz dengeli adamlar çok iyi sanki![]()
Şeyyy hımmm hömmm hmm Yaniii aslına bakarsakkk bizde çok güzelizev
evet o yüzden sevmiyoruz onu B blanche_ea hem zayıf hem güzel hem mühendis hem turist rehberi gibi hemde bekar gelde sev bunu şimdi![]()