- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.241
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
-600 o yanlış yazmışım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Enemmm buna birşeyler olmuş kızlar topdan hazırlık yapın öbür tarafabekarlık sultanlıktır.... dengesiz adamların kahrı çekilmez.....
erkek düşmanıaman aman illet hepsi ...
Çok iyi ben de 60.5 le izne ayrilmistim tabi boy da önemli kaç kilodan düştünüz
ahaha salata yedik yahu ama ben regl olacagimsiz daha buluşun denizle bizi çekiştirmekten ne kadar yediğinizi anlamadınız galiba![]()
Güzele güzel demem ben güzel benim olmadıkçaaa
Kızzz güzel olmasa manitası zırtttt pırttt gezdirirmiii bakem onu yanında kız mühendismi turizmcimi belli değil full geziyorşaka bir yana tabikii B blanche_ea resimlerden anladığım güzelliğinden haricende çekici bir kıza benziyor
![]()
ev
evet o yüzden sevmiyoruz onu B blanche_ea hem zayıf hem güzel hem mühendis hem turist rehberi gibi hemde bekar gelde sev bunu şimdi![]()
Şeyyy hımmm hömmm hmm Yaniii aslına bakarsakkk bizde çok güzeliznilsubum anayız biz anaaa
biz doğurduğumuzdan dondikkk olmuş olabilirizz ama zayıflıyoruzzz sen bide B blanche_ea doğurdukdan sonra gör demiii kankaa
illakiii kusur bulmalıyız huyumuz kurusunnn
fesadukkk biz fesattt dibine kadar hemdeeee
![]()
kahvalti mi bu saatte mi? neler oluyor sana nilgunkızlar ben kahvaltı hazırlıcam birazdan görüşürüz
Kızzz ne bileyimm kadroya geçeli çok oldukız delüüüüüüüüüüü takımın kuralları bunlar yeni katıldı ya arkadaş ne içtin kız bu sabah zayıflık sarhoşumu oldun![]()
Gun her sabahki gibi 05.30 uyandım işlerimi yaptım 8 gibi oğluşumu sevmek için yanına uzandım azcık sevdim sonra uyuya kalmışım anamm yanağimda bişey hissettim gozumu açtım oğluşum uyanmış öpüyor beni azcık opuştuk bi kalktım saat 11olmuş yoksa ben bu saate kalırmıydım garip oğlum normalde erken kalkar uyanıp beni yanında görünce geri yattı galiba olsun arada lazımkahvalti mi bu saatte mi? neler oluyor sana nilgun![]()
5.30 ne yaw?Ya sorma bu
Gun her sabahki gibi 05.30 uyandım işlerimi yaptım 8 gibi oğluşumu sevmek için yanına uzandım azcık sevdim sonra uyuya kalmışım anamm yanağimda bişey hissettim gozumu açtım oğluşum uyanmış öpüyor beni azcık opuştuk bi kalktım saat 11olmuş yoksa ben saate kalırmıydım garip oğlum normalde erken kalkar uyanıp beni yanında görünce geri yattı galiba olsun arada lazım![]()
Ayyy onun için bekarken kenara para at kuzu niye biliyormusun bebeğine bakıcı tutmak için işten çıkınca doğru spora anlıyorsun beniiiya boyum 167 de 58.5'tan ciktim desek daha dogru
ahaha salata yedik yahu ama ben regl olacagim
ay canim o senin guzelligin
haha ben seni seviyorum ama
ay o konuyu hiiic acma; ben istahliyimdir artik kapilardan sigmam diyecegim ama hayir ebru salli gibi olucam ben hih![]()
sen oğluşunun yanında sakınce uzanabiliyon mu ben oğluşumun yanına uzanırsam kazara uyandığı an şap şap geçiriyor suratımın norta yerineoğluşumun yanına uzanmıştım sabah uyuya kalmışım şimdi uyandım kızlar![]()
Enemmm buna birşeyler olmuş kızlar topdan hazırlık yapın öbür tarafabetüşşş erkekleri kötüledi kıyamet kopacak hazırlıklı olun taaaaammı
![]()
sen oğluşunun yanında sakınce uzanabiliyon mu ben oğluşumun yanına uzanırsam kazara uyandığı an şap şap geçiriyor suratımın norta yerine![]()
dayak yedim başlığını okuyunca içeriğine daynamam diye okumadım ben , sende iyi psikoloji varmışsuusss bdv yi okudum geldim sinirliyim hamile kadını dövmüş manda yavrusu.....
Hiç kıpırdamaz kız bazen bakarım sessiz sessiz parmaklarını sayar hiç beni rahatsız etmez kuzum yanında öyle yatar gözümü açtığımı görünce kalkalım mı anne der kalkalım dersem kalkar erken oğlum yatalım dersemde yatar aaa benimki usluymuş o zaman :)sen oğluşunun yanında sakınce uzanabiliyon mu ben oğluşumun yanına uzanırsam kazara uyandığı an şap şap geçiriyor suratımın norta yerine![]()
Hiç okumum bende moralim bozuluyordayak yedim başlığını okuyunca içeriğine daynamam diye okumadım ben , sende iyi psikoloji varmış
boyuna göre iyi canım bence de sen bilirsin tabiAcikliyorum 60.6![]()
ayy ynı benim oğluşum yeter ki yanında ben oluyum ben uyanana kadar uyur kızım da öyle alışıyor yavaş yavasHiç kıpırdamaz kız bazen bakarım sessiz sessiz parmaklarını sayar hiç beni rahatsız etmez kuzum yanında öyle yatar gözümü açtığımı görünce kalkalım mı anne der kalkalım dersem kalkar erken oğlum yatalım dersemde yatar aaa benimki usluymuş o zaman :)
kızım benim oğlum 8,5 aylıkHiç kıpırdamaz kız bazen bakarım sessiz sessiz parmaklarını sayar hiç beni rahatsız etmez kuzum yanında öyle yatar gözümü açtığımı görünce kalkalım mı anne der kalkalım dersem kalkar erken oğlum yatalım dersemde yatar aaa benimki usluymuş o zaman :)