Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi ben de 60.5 le izne ayrilmistim tabi boy da önemli kaç kilodan düştünüz

ya boyum 167 de 58.5'tan ciktim desek daha dogru :D

siz daha buluşun denizle bizi çekiştirmekten ne kadar yediğinizi anlamadınız galiba :KK70::KK70::KK70:
ahaha salata yedik yahu ama ben regl olacagim :D
Güzele güzel demem ben güzel benim olmadıkçaaa:KK70::KK70:
Kızzz güzel olmasa manitası zırtttt pırttt gezdirirmiii bakem onu yanında kız mühendismi turizmcimi belli değil full geziyor :dondurma:şaka bir yana tabikii B blanche_ea resimlerden anladığım güzelliğinden haricende çekici bir kıza benziyor :KK60:

ay canim o senin guzelligin :D

ev

evet o yüzden sevmiyoruz onu B blanche_ea hem zayıf hem güzel hem mühendis hem turist rehberi gibi hemde bekar gelde sev bunu şimdi :KK70::KK70::KK70:

haha ben seni seviyorum ama :D

Şeyyy hımmm hömmm hmm Yaniii aslına bakarsakkk bizde çok güzeliz :KK23:nilsubum anayız biz anaaa :KK70:biz doğurduğumuzdan dondikkk olmuş olabilirizz ama zayıflıyoruzzz sen bide B blanche_ea doğurdukdan sonra gör demiii kankaa:KK62:illakiii kusur bulmalıyız huyumuz kurusunnn :KK70:fesadukkk biz fesattt dibine kadar hemdeeee:KK70::KK70::KK70:

ay o konuyu hiiic acma; ben istahliyimdir artik kapilardan sigmam diyecegim ama hayir ebru salli gibi olucam ben hih :D

kız delüüüüüüüüüüü takımın kuralları bunlar yeni katıldı ya arkadaş ne içtin kız bu sabah zayıflık sarhoşumu oldun :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kızzz ne bileyimm kadroya geçeli çok oldu :dondurma:unutmuş olabilirim:eek:ben demişmiydim ilk başlarda hatırlayamadım :KK12:sonracığıma tüm hayatımı döktüm buraya :63:

lafa dalıp menümü unutmayım inatettimolacak inatettimolacak :sopa:oklavası elinde bekliyor nilsub nilsub morordek morordek
Sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim kepek ekmeği
Öğle 12 de yedim
Kuzu şiş
Yoğurt
Akşam
Saat olmuş 6:15 hiç birşey yemem
1 bardak mocha içerim o keser beni 75 kalori:super:
3 litre limonlu su:eğlence:
3 bardak yeşil çay:eğlence:
30 dk yürüdüm bu defa yokuş aşağı gittim yokuş yukarı kıza kıza çıkdım:eek:

Ya sorma bu
kahvalti mi bu saatte mi? neler oluyor sana nilgun :D
Gun her sabahki gibi 05.30 uyandım işlerimi yaptım 8 gibi oğluşumu sevmek için yanına uzandım azcık sevdim sonra uyuya kalmışım anamm yanağimda bişey hissettim gozumu açtım oğluşum uyanmış öpüyor beni azcık opuştuk bi kalktım saat 11olmuş yoksa ben bu saate kalırmıydım garip oğlum normalde erken kalkar uyanıp beni yanında görünce geri yattı galiba olsun arada lazım ;)

Ya sorma bu
Gun her sabahki gibi 05.30 uyandım işlerimi yaptım 8 gibi oğluşumu sevmek için yanına uzandım azcık sevdim sonra uyuya kalmışım anamm yanağimda bişey hissettim gozumu açtım oğluşum uyanmış öpüyor beni azcık opuştuk bi kalktım saat 11olmuş yoksa ben saate kalırmıydım garip oğlum normalde erken kalkar uyanıp beni yanında görünce geri yattı galiba olsun arada lazım :KK66:
5.30 ne yaw? :D Ya ben de sabah ne guzel 6.25'te kalkmistim spor yapacaktim cok erken dedim; biraz daha yattim bir baktim saat olmus 8; yalan oldu spor yine :D

ya boyum 167 de 58.5'tan ciktim desek daha dogru :KK70:

ahaha salata yedik yahu ama ben regl olacagim :KK70:

ay canim o senin guzelligin :KK70:

haha ben seni seviyorum ama :KK70:

ay o konuyu hiiic acma; ben istahliyimdir artik kapilardan sigmam diyecegim ama hayir ebru salli gibi olucam ben hih :KK70:
Ayyy onun için bekarken kenara para at kuzu niye biliyormusun bebeğine bakıcı tutmak için işten çıkınca doğru spora anlıyorsun beniii:KK39:ben öyle yaptım :-)avustralyada bir hamile bayan muz yemiş hergün kaç tane bilmiyorum kadının resimleri vardı 9 aylık hamileyken benden zayıfffff:eek:sende monkeyyy gibi olucan gariiii 9 ay boyunca 1 kamyon dolusu muz depolaaA soyup soyup yeee mikemmel vucüttt için herşey mikemmelll vucüt için:KK73::KK70::KK37:

Enemmm buna birşeyler olmuş kızlar topdan hazırlık yapın öbür tarafa:confused:betüşşş erkekleri kötüledi kıyamet kopacak hazırlıklı olun taaaaammı:KK9:

suusss bdv yi okudum geldim sinirliyim hamile kadını dövmüş manda yavrusu.....

sen oğluşunun yanında sakınce uzanabiliyon mu ben oğluşumun yanına uzanırsam kazara uyandığı an şap şap geçiriyor suratımın norta yerine:KK45::KK45:
Hiç kıpırdamaz kız bazen bakarım sessiz sessiz parmaklarını sayar hiç beni rahatsız etmez kuzum yanında öyle yatar gözümü açtığımı görünce kalkalım mı anne der kalkalım dersem kalkar erken oğlum yatalım dersemde yatar aaa benimki usluymuş o zaman :)

Acikliyorum 60.6 :KK70:
boyuna göre iyi canım bence de sen bilirsin tabi:KK39:

Hiç kıpırdamaz kız bazen bakarım sessiz sessiz parmaklarını sayar hiç beni rahatsız etmez kuzum yanında öyle yatar gözümü açtığımı görünce kalkalım mı anne der kalkalım dersem kalkar erken oğlum yatalım dersemde yatar aaa benimki usluymuş o zaman :)
ayy ynı benim oğluşum yeter ki yanında ben oluyum ben uyanana kadar uyur kızım da öyle alışıyor yavaş yavas

kızım benim oğlum 8,5 aylık :D

Back
X