Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kizlarr sabahtan beri girip girip okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum :) kaynatiyosunuz bakıyorum da..
Neyseee herkeslere gunaydinnnnn

Bu arada adim çıkmış takimda.. napayim anacim herkesin peşine dusmezsek saliyosunuz sonra :63: işi gücü bırakıyoruz sizin pesinizdeyiz... bakin valla nilsub nilsub da çılgın bi ara biz ac ac uyuyoruz gece birbirimize agliyoruz menüye bi bakiyoruz sonra anaaaaammm pide yimislerrr :eek::KK67:
Sizi bos birakmaya gelmiyo elimde sopayla kovalicam sizi,simdi kötü bilin sonra dua edersiniz bana :sopa::sopa::63:

Şeyyy hımmm hömmm hmm Yaniii aslına bakarsakkk bizde çok güzeliz :KK23:nilsubum anayız biz anaaa :KK70:biz doğurduğumuzdan dondikkk olmuş olabilirizz ama zayıflıyoruzzz sen bide B blanche_ea doğurdukdan sonra gör demiii kankaa:KK62:illakiii kusur bulmalıyız huyumuz kurusunnn :KK70:fesadukkk biz fesattt dibine kadar hemdeeee:KK70::KK70::KK70:
yok kız onda bu azim oldukça hiç kilo almaz en çok alacağı dönemde bile 8 kg ancak alır.bir de minyon galiba hamileliği bile belli olmaz yane. maşallah diyeyim de nazar değmesin

toplight toplight canım olanı 7. Gunde sünnet ettirdik darlık var diye ama kilolu çocuklarda erken sünnet onerilmiyor Muş. Dr sünnet olmasa daha iyi olurdu dedi. Ve bu 2. Kez actirmamiz. Insaallah bir daha yapismaz.

karın kaslarım çıkıyooooo zayıflarsam göbüşümü çeker çeker atarım... yağlıyım ama kaslarım var nabeee :)))

suusss bdv yi okudum geldim sinirliyim hamile kadını dövmüş manda yavrusu.....
Kimmiş leeeennn oooo ayuuuu toplaşın kızlar oklavayıda alın elinize hep beraber dövelim :sopa::sopa:o konuyune bende okudum kuzuda bayanda çok suçlar var yemiş dayağı gitmemiş hastaneye polise hamile hamile bide adamın üstüne atlamış aslan yüreği yemiş olmalı adam psikopat it sen bu adamın deliliğini biliyorsun kaç kurtar kendini demi ama ne diyelim allah yardımcısı olsun sonuçda benimde içim cızzz etti şu hayatta en çok savunmasız masumlara olan oluyor rabbim ellerini kırsın o hamile kadına kalkan ellerini:sopa:

Bu arada adim çıkmış takimda.. napayim anacim herkesin peşine dusmezsek saliyosunuz sonra :63: işi gücü bırakıyoruz sizin pesinizdeyiz... bakin valla nilsub nilsub da çılgın bi ara biz ac ac uyuyoruz gece birbirimize agliyoruz menüye bi bakiyoruz sonra anaaaaammm pide yimislerrr :eek::KK67:
Sizi bos birakmaya gelmiyo elimde sopayla kovalicam sizi,simdi kötü bilin sonra dua edersiniz bana :sopa::sopa::63:
Pişşşltttt banamı atıyon canummm bu tripleriiiii heee:KK53:bebişim sizlerin hakkı ödenmez orası kesin darıldınmı cicim bana darıldıysan barışalım güller gibi koklaşalım:KK74:kimmm yiyooo o pideleri leeeeennn gece gece :oha:çıksın ortayaaa çabukkkk:mad:sakınnnn sakınaaaa :sinirli:

yok kız onda bu azim oldukça hiç kilo almaz en çok alacağı dönemde bile 8 kg ancak alır.bir de minyon galiba hamileliği bile belli olmaz yane. maşallah diyeyim de nazar değmesin
Yavrimmm o azim o enerjiyi çoçuk oldumu hüpp çekiyor :rapci:bende sıska bir hamileydim hiç unutmuyorum türkiyeye gittim 6 aylık hamileyim doktordayım teyze senin neyin var çoçuğum dedi hamileyim dedim aaa hiç belli değil yenimi dedi yokk 6 aylık dedim demez olaydım önce fırrr döndürdü beniii hamamda kızların vucüdü incelenirmiş yaa aynen öyle sonra yukkk çoçuğum kandırmış doktorlar seniii:KK70::KK70:bebek memek yok bu karında boş gebelikdir bu dedi şaaaaakkk teşhisi koydu teyzemmm:KK70:bırak B blanche_ea alsın kilo toplu araçlarda falan lazım olur sonracığıma bu çoçuk cılız diyenler boş gebelik diyenlerde uğraşcak hele bide kvalideside torunumuda aç bırakdı yemiyorkiiii diye 9 ay laf sokuşturur :confused:neyine lazım sonra verir biz gibi:p

Selaaam!
Eki Görüntüle 1862820 Eki Görüntüle 1862818 Kızçelerrr ben burayı neden sevdim biliyormusunuz çünküüü burası benim başarım olduuuu:rolleyes::KK9::KK9:bakınız kaç ay önce bu tarçın rengiii kazak tam geliyordu burayada koymuştum hatırlayanlar vardır şimdiii çok büyük geliyorrrrr
Canım cok tebrik ederim ya mükemmel bir incelme söz konusu :KK9:
aynı ben:KK45: saat 19 oldu mı dışarıdayız ve 21.30 da eve giriyoruz. ama ben yürümüyorum oğluşum parkta oynarken ben başında oturuyorum
Sen de yürü bakayım parkın cevresinde boş boş oturma :p Sonra spor yok bile yazamıyorsun :KK48:
Aaaa olurmu hiç tatlım dün konuşurken ankarada olan arkadaşlarlada buluşsak dedik.Senin adında geçti hatta morordek ankaradaymış.Bir ara ayarlasakya bişeyler süper olur :)
Evet yaa birlikte de bir seyler yapalım süper olur :)
Denizcim ben senin Ankara'da oldugunu bilmiyormusum meger. Atladım sanırım :)
kızlar dünki menümü de yazayım akşam oğlumla pokemon aramaktan bir türlü sayfaya bakamadım iyi oldu gerçi dün öğleyin yürüyüş yapamamıştım anca 1,5 km yürümüştüm akşam da 4 km yürüdüm pokemon arama bahanesine
sabah
1/2 dilim kızarmış ekmek
1 lokma peynirli börek
1kk peynir
3 zeytin
ara
1 elma
öğle
peynirli cevizli semizotu salatası
ara
1 elma
akşam
1 dilim su böreği büyüklüğünde ev yapımı pizza
3 kaşık patlıcan yemeği
3 tatlı kaşığı irmik helvası
2 zeytin
ara
1/4 şeftali
4 badem
su 2-2,5 lt arası
spor yaklaşık 5 km yürüyüş
:D :D
Kaptanım o pokemon oyunu müthis yürüyüs yaptırıyor insana. Ben de kampüs icinde sürekli cıkıp pokemon avlama niyetine yürüyüs yapıyorum. Dün haberlerde görmüstüm Amerika'da bi adam 10 kg vermis pokemon avlayacagım diye :D
morordek morordek 50 sağ 50 sol da yana mekik yaptım 2 kg ağarlıkla.... aferim yok mu bana :confused:
Ne aferini be, topitop yiyene aferin mi denirmis :63:
Karatay gelmiyor mu aklına hic topitop yerken?:KK11:

Kimmiş leeeennn oooo ayuuuu toplaşın kızlar oklavayıda alın elinize hep beraber dövelim :sopa::sopa:o konuyune bende okudum kuzuda bayanda çok suçlar var yemiş dayağı gitmemiş hastaneye polise hamile hamile bide adamın üstüne atlamış aslan yüreği yemiş olmalı adam psikopat it sen bu adamın deliliğini biliyorsun kaç kurtar kendini demi ama ne diyelim allah yardımcısı olsun sonuçda benimde içim cızzz etti şu hayatta en çok savunmasız masumlara olan oluyor rabbim ellerini kırsın o hamile kadına kalkan ellerini:sopa:

Pişşşltttt banamı atıyon canummm bu tripleriiiii heee:KK53:bebişim sizlerin hakkı ödenmez orası kesin darıldınmı cicim bana darıldıysan barışalım güller gibi koklaşalım:KK74:kimmm yiyooo o pideleri leeeeennn gece gece :oha:çıksın ortayaaa çabukkkk:mad:sakınnnn sakınaaaa :sinirli:

Yavrimmm o azim o enerjiyi çoçuk oldumu hüpp çekiyor :rapci:bende sıska bir hamileydim hiç unutmuyorum türkiyeye gittim 6 aylık hamileyim doktordayım teyze senin neyin var çoçuğum dedi hamileyim dedim aaa hiç belli değil yenimi dedi yokk 6 aylık dedim demez olaydım önce fırrr döndürdü beniii hamamda kızların vucüdü incelenirmiş yaa aynen öyle sonra yukkk çoçuğum kandırmış doktorlar seniii:KK70::KK70:bebek memek yok bu karında boş gebelikdir bu dedi şaaaaakkk teşhisi koydu teyzemmm:KK70:bırak B blanche_ea alsın kilo toplu araçlarda falan lazım olur sonracığıma bu çoçuk cılız diyenler boş gebelik diyenlerde uğraşcak hele bide kvalideside torunumuda aç bırakdı yemiyorkiiii diye 9 ay laf sokuşturur :confused:neyine lazım sonra verir biz gibi:p

evett yaaa o da adamın üstüne üstüne ayyy evlerden ırak....

Selaaam!

Canım cok tebrik ederim ya mükemmel bir incelme söz konusu :KK9:

Sen de yürü bakayım parkın cevresinde boş boş oturma :p Sonra spor yok bile yazamıyorsun :KK48:

Evet yaa birlikte de bir seyler yapalım süper olur :)
Denizcim ben senin Ankara'da oldugunu bilmiyormusum meger. Atladım sanırım :)

:KK70: :KK70:
Kaptanım o pokemon oyunu müthis yürüyüs yaptırıyor insana. Ben de kampüs icinde sürekli cıkıp pokemon avlama niyetine yürüyüs yapıyorum. Dün haberlerde görmüstüm Amerika'da bi adam 10 kg vermis pokemon avlayacagım diye :KK70:

Ne aferini be, topitop yiyene aferin mi denirmis :63:
Karatay gelmiyor mu aklına hic topitop yerken?:KK11:

bitti topitoplar 2 tane vardı bitti..... heee karatay videosu izliyim ben akşama bari.... bağarsın azcık bana....

Back
X