Kimmiş leeeennn oooo ayuuuu toplaşın kızlar oklavayıda alın elinize hep beraber dövelim

o konuyune bende okudum kuzuda bayanda çok suçlar var yemiş dayağı gitmemiş hastaneye polise hamile hamile bide adamın üstüne atlamış aslan yüreği yemiş olmalı adam psikopat it sen bu adamın deliliğini biliyorsun kaç kurtar kendini demi ama ne diyelim allah yardımcısı olsun sonuçda benimde içim cızzz etti şu hayatta en çok savunmasız masumlara olan oluyor rabbim ellerini kırsın o hamile kadına kalkan ellerini
Pişşşltttt banamı atıyon canummm bu tripleriiiii heee

bebişim sizlerin hakkı ödenmez orası kesin darıldınmı cicim bana darıldıysan barışalım güller gibi koklaşalım

kimmm yiyooo o pideleri leeeeennn gece gece

çıksın ortayaaa çabukkkk

sakınnnn sakınaaaa
Yavrimmm o azim o enerjiyi çoçuk oldumu hüpp çekiyor

bende sıska bir hamileydim hiç unutmuyorum türkiyeye gittim 6 aylık hamileyim doktordayım teyze senin neyin var çoçuğum dedi hamileyim dedim aaa hiç belli değil yenimi dedi yokk 6 aylık dedim demez olaydım önce fırrr döndürdü beniii hamamda kızların vucüdü incelenirmiş yaa aynen öyle sonra yukkk çoçuğum kandırmış doktorlar seniii

bebek memek yok bu karında boş gebelikdir bu dedi şaaaaakkk teşhisi koydu teyzemmm

bırak
B
blanche_ea
alsın kilo toplu araçlarda falan lazım olur sonracığıma bu çoçuk cılız diyenler boş gebelik diyenlerde uğraşcak hele bide kvalideside torunumuda aç bırakdı yemiyorkiiii diye 9 ay laf sokuşturur

neyine lazım sonra verir biz gibi