- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.421
tamm yazarım buguntamm akşam at menünü sporunu bende atcam....
kızlar dun gelip kacmıs gibi oldu ama dr yeni bi antidepresan verdi, dun ilk defa kullandım ve son defa!!!! butun gun uyudum uyudum uyandım adı zestat berbat bi seydi ama sadece eski ilaclarıma devam edicem onu almıycam majör depresyondaymısım dr efendinin dedigine gore
zaten o dun ictigimi bi daha tovbeler tovbesi icmem !!! bi tane surup var suan kullandıgım onu da sınavdan sonra azaltarak bırakcambıraktırcam ben sana o ilaçları....
zaten o dun ictigimi bi daha tovbeler tovbesi icmem !!! bi tane surup var suan kullandıgım onu da sınavdan sonra azaltarak bırakcam
ben bi kahvaltı yapim gelim
+100'e mi aferin diyeyim?buraya katılmadan 60 ın altına düşersen saymayız..... dimi ahali .... kamu oyunu da arkama alayımda gör sen.....
dünkü menün nerde.... sporun nerde... ben düne göre +100 gr olmuşum isyaaaannn...
+100'e mi aferin diyeyim?
Topitoptan olabilir mi acaba????aman beee mor akbaba... her gün de bişi buluyo... o kadar spora +100 valla bende şaşırdım... insafsız tartı....
Topitoptan olabilir mi acaba????
bi topitop ohaa yani kendisi 100 gr değildi onun :)))
Her gün topitop yiyorum diyosun demek ki 100 gr'lık yemissin ne diyeyim
Vucudun 100 gr yağ yapmıs o topitoplardan
Bence bu kadar kaçamaga geç bile kaldılar...topitop içimde ürüyo mu diyosun.... ayyy topitop yakında beni ele geçirecek.... topitop istilası var vücudumda....
Ben görmüştüm zaten 6 lı rakamları :) sende durumlar nasıl?güzel zayıflayan arkadaşlar var da sen ne yaptın bakem? 6 lı rakamları gördün mü?
geçmiş olsun canım allah şifa versin ishal çok zor kızım 2 hafta oldu da hem o çekti hem benkızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...
sabit değilim ama çok azalmanın kuzum yaa bundan sonra gram gram sanırsam ama burada şükür senden ne haber??????tugce1325 ortim kilo durumun Nasıl? sabit misin yoksa verebilmiş misin?ben birazdan tartılacağım
teşekkürler canimo senin datluluğun beybi
çooook geçmiş olsun.... iyi bak kızz ex kocişime....
geçmiş olsun canım allah şifa versin ishal çok zor kızım 2 hafta oldu da hem o çekti hem benkızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...
sabit değilim ama çok azalmanın kuzum yaa bundan sonra gram gram sanırsam ama burada şükür senden ne haber??????tugce1325 ortim kilo durumun Nasıl? sabit misin yoksa verebilmiş misin?ben birazdan tartılacağım
teşekkürler canimo senin datluluğun beybi
çooook geçmiş olsun.... iyi bak kızz ex kocişime....
bende de ilginç derecede iyi gidiyor.sonucu yarınyazarım amaBen görmüştüm zaten 6 lı rakamları :) sende durumlar nasıl?
senin kilo çok değil zaten, onun için azar azar gidiyordur. bu haftada güzel bir sonuç var tabi bugün aşırıya kaçmamam lazım. çeşitli sebeplerden dolayı canım sıkılıyor durmadan yeme isteğim var. şu iki gündür resmen nefsimle savaşıyorum. bakalım bugün tartıda gördüğüm sonucu yarın görebilecek miyim8
geçmiş olsun canım allah şifa versin ishal çok zor kızım 2 hafta oldu da hem o çekti hem ben
sabit değilim ama çok azalmanın kuzum yaa bundan sonra gram gram sanırsam ama burada şükür senden ne haber??????
teşekkürler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?