- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.401
ooo ayaklar baş başlar ayak olmuş haGünaydın kızlar keyifler nasıl bakalım? Yarın tartı günü bu hafta hepimiz baya çalıştık güzel sonuçları olan arkadaşlar olacağınıda gördük :) hadi bakalım yarın neler olacak merakla bekliyorum.Grup olarak bu sefer 1. sıraya yerleşmek benim gönlümdeki.Bugün herkes ekstra özen göstersin kaptanlar kızmadan ben kızayım kimse artıyla gelmesin
Çok tatlı ve eğlencelisin canım yaa @savurgan ve senin mesajlarını gülerek okuyorum ay siz çok yaşayın emi
kızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...
naber kiz, sporu costurmussun bakiyorumo senin datluluğun beybi
çooook geçmiş olsun.... iyi bak kızz ex kocişime....
hoşgeldin tatlım bende eski kaptan hala takılıyorum buralardaHoşbulduk yazdıktan sonra 1 sayfayı, kuralları okudum. Hiç görmediğim kilolardayım artık depresif bi ruh haline girmeye başlıyorum ,oğlum var 17 aylık 107 kg 164 boyum, dün spor yaparak başladım ama sporu geç yaptım ve araştırmalardan uyuyamadım :) ama kendimi hazırladım artık sabah 07:00 gibi uyudum 15:00 gibi uyandım o nedenle de,
2 haşlanmış yumurta, yarım domates, kibrit kutusunun çeyreği kadar peynir, 1 dilim tam kepek ekmek,acı biber yedim
Birazdan şeftali yiyeceğim
Akşamda kıymalı makarna yağsız
Jilian michaels yapıyorum bugün 2.günüm ve birde yürüyüş yapacağım
aman aman uzak durrrrkızlar deli gibi yemek istiyorum... tıka basa doymak ve yediğim her şeyin de çokkk kalorili olmasını istiyorum
canım geçmiş olsun gaita tahlili verdiniz mi rota ve adone virüs e baktır tatilde benim büyük oğlana da olmuştu allahtan tahliller temiz çıktı ama serum vermişlerdikızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...
naber kiz, sporu costurmussun bakiyorum
Gunaydin kizlar, daha regl olamadim bugun insallah
Nabersiniz?
Ooooo yarası olanlar gelip gocunmaya başlamışooo ayaklar baş başlar ayak olmuş ha
Tamam canım o zaman ilk hedefin olarak 80 diyelim, sonra asagı cekebilirsin zatenevet okudum onları canım, hoşbulduk, hatta menümü de yazdım. 55 ulaşmak istediğim ama 1. ve 2. hedef belirlemek istiyorum, ilk hedefim 80 sonra ki hedefim 55
Gecmis olsun Nilgüncümkızlar günaydın akşam otururken oğluşum hasta oldu ishal kusma ateş acile gittik geldik sabaha kadar ishalden tuvaletten çıkamadık sabah 5 gibi yattık şimdi kaltım çocuk doktoruna götürücem gelincede yatarım akşama gelirim haberiniz olsun ...
güzel zayıflayan arkadaşlar var da sen ne yaptın bakem? 6 lı rakamları gördün mü?Günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım? Yarın tartı günü bu hafta hepimiz baya çalıştık güzel sonuçları olan arkadaşlar olacağınıda gördük :) hadi bakalım yarın neler olacak merakla bekliyorum.Grup olarak bu sefer 1. sıraya yerleşmek benim gönlümdeki.Bugün herkes ekstra özen göstersin kaptanlar kızmadan ben kızayım kimse artıyla gelmesin
tabiki benkızlar biz karar verdikkollontai ile rakip olduk.... ilk kim 60 lardan kurtulcak yarışına giriyoruz :)) cuma başlıcaz.....
yok gulum simdi istanbuldayım haftaya gidip esyalarımı alcamhoşgeldin canım hallettin mi işlerini ?
istanbuldayım ama esya almaya gidicem bi gidip gelsem rahtlıycambende bu öğleden sonra iphone na nasıl yüklenir onu araştırıp buldum sonunda yükledim pek bişey anlamadım akşama oğlumla poke avına çıkar biraz yürürüz o bahane ile
ooo tatlım nasılsın nerelerdesin eskişehir mi istanbul a geçtin mi
geldim geldimkollontai len nereye gittin gene..... nasıl rakipsin sen.... gözümün önünde ol....
tabiki ben
yok gulum simdi istanbuldayım haftaya gidip esyalarımı alcam
istanbuldayım ama esya almaya gidicem bi gidip gelsem rahtlıycam
geldim geldim
ben bugun baslıyorum diyeteburaya katılmadan 60 ın altına düşersen saymayız..... dimi ahali .... kamu oyunu da arkama alayımda gör sen.....
dünkü menün nerde.... sporun nerde... ben düne göre +100 gr olmuşum isyaaaannn...
ben bugun baslıyorum diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?