Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aklıma sonradan geldi en boy :))

ben kaçtım ablacım sana huzurlu geceler.. ben örgüme ara verdim diğer işim bitene dek bakalım sonradan sana yetişebilecekmiyim....

yaa asyacım banlanmış haber verdim ama açmadılar sabah onunla ilgileneceğimde unutmayayım diye yazıyorum şu an buraya

Günaydınnnnnn,

bugünü de ben açıyım sohbete istedim lakin sabahn saat 6'sından beri ayaktayım. Sizlere yazmadan olmaz hani. 4-5 gündür havalar mükkemmeldi ıstanbul'da ama maalesef dün gece başlamıi yağmur. Ben de yağmur sesine ve de evin soğuğuna uyandım :) bizim ev genellikle biraz soğuk oluyor ama uyandıracak kadar soğuk da hakkikaten keyifsizmiş hani.
Eşim de iş gezisinde, yatakta ben ek başıma.. yatmanın da bir keyfi kalmadı. Napıyım kalktım banyo yaptım ben de.
bugün soğuk olucak ıstanbul, belli. Dışarıda her şe uçuş uçuş...

Diyet fena gitmiyor gibi cumaya görücem tabii anyayı konyayı. Ama göbeğimdeki o son şişlikler indi sanki. Biraz keyfim yerine geldi o yüzden de.
Genel olarak az yiyorum. Kuvvetli bir kahvaltı yapıyorum peynir ekmek filan. öğlen tavuk ya da sebze. Akşamda ne bulduysam gibi. Mesela dün akşam gene peynir ekmek yedim. Ondan önceki akşam ıspanakla diyet yourt yedim.
Bakalım görücez kilolar gitmiş mi gitmemiş mi!!

güzel günler,

çikolat
cedric
canzi
reyhan abla
pia
bijo
papatya
kalliste
mustang
mersa

ohcanımadeysin ve mersa sordular ama gelmedikleri için cevap alamadım...onlarda cevap verirse liste netleşir..sadece bizim takım içinde yapmak istediğimizi sundum melise cevap gelsin yazarım...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar kalliste papatya sizleri gördüm bendende erkencisiniz.sizlerdemi çok erken kalkıyorsunuz ben hergün 5.30 da ayaktayım kızlar 6.15 de evden çıkıyor tabi bende onlarla ayaktayım kahvaltılarını yaptırdım gönderdim bide size bakim dedim.

çikolat
cedric
canzi
reyhan abla
pia
bijo
papatya
kalliste

ohcanımadeysin ve mersa sordular ama gelmedikleri için cevap alamadım...onlarda cevap verirse liste netleşir..sadece bizim takım içinde yapmak istediğimizi sundum melise cevap gelsin yazarım...

canım ben yine kaçırdım bu liste neydi şimdi geçmişe bakıcam mutlaka yzmışsındır ama ben kaçırdım

arkadaşlar yasmin46 adlı arkadaşımızın paylaşımını yeterli bulmadığımdan bu hafta listeye almayacağım itirazı olan varsa söyler..

haftada bir mesajlık paylaşım bizi hiç bir şekilde motive etmeyecektir....

canım ben yine kaçırdım bu liste neydi şimdi geçmişe bakıcam mutlaka yzmışsındır ama ben kaçırdım

öff mersam yaaa:bbo: yaz yaz usandım heee:roflol::roflol:
günaydın şekerim hoşgeldin..
yeni yıl için çekiliş yapmak istedik birer anımız kalsın elimizde ufak bir şey yani öyle deli gibi hediyeleşmiyeceğiz maddi durumumuzu sarsmadan sadece ufacık bir hatıra...hani heyecanlı olur dedik.. hani ayrılacağız ya bu yıl:roflol:

mersacım adresleri artık eşleşince sadece hediye alacağımız kişiye yazacağız canım diğer kimse bilmeyecek..

tamam ben 5 dişi 5 erkek ayıracağım.. babamızda büyük ihtimal püsküütün bulutu olacak :)) .. ciddi ciddi nisanda yavrularımız olacak inşallah çok heyecanlanıyorum..

mersacım gelininizin test sonuçları çıkmadımı canım hala...

canım ya unutmuşum size yazmayı çıktı çok şükür temizmiş.şimdide dedemle kafam meşgul hastanede yatıyor ve çok iyi değil durumu ağır yani yaşı 90 ın üstünde ama çok sağlıklıydı .tamam o zaman nisan da isyiyorum bir yavru ben burdan severim sen bana ver sendede kalabilir .biz kızlarla burdan bakıp severiz.

canım ya unutmuşum size yazmayı çıktı çok şükür temizmiş.şimdide dedemle kafam meşgul hastanede yatıyor ve çok iyi değil durumu ağır yani yaşı 90 ın üstünde ama çok sağlıklıydı .tamam o zaman nisan da isyiyorum bir yavru ben burdan severim sen bana ver sendede kalabilir .biz kızlarla burdan bakıp severiz.

ay canım benim ya büyük korku atlatınız allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun..

dedenede geçmiş olsun canım, mersam senide sürekli sıkıntıya sokacak durumlar oluyor ailenizde sende sağlığına dikkat et bak bu durumlar belli etmesede aşırı stres yükler insana..

kallistem benimde bir oğlum var ya yeşil ay bizi öldürüyor çok seviyoruz hepimizin oyuncağı.hergün akşam evde serbest geziyor gelip üstümüze konuyor benimle kavga ediyor ben kuyruğunu tutuyorum arkaya dönüp bana söylemediğini bırakmıyor allah bilir sövüyormu bilmiyorum.ama benimle bir ayrı oynuyor eşimin çok hoşuna gidiyor benimle çene yapması .ömürleri ne kadar bilmiyorum ama bişey olursa çok üzüleceğimiz kesin.geçen sabaht yürüyüş yapıyoduk eşimle yanımızda bir bayan küçük bir köpek gezdiriyor ben hayvanlara hiç dokunamazdım bunu yeşille yıktım .köpek benim üstüme atlıyor bir gösen üstünde çok şık bir kıyafet .tabi ben bu koca gövdeyle tırstım hemen sahibi korkma seninle oynamak istiyor dedi bak başka kimseye yapmyor sana yapıyor dedi .barınaktan almış sahibi barınaktakiler dövmüşler heryerinde demir izi vardı diyor sahibi veterinere götürmüş tedavi ettirmiş çok tatlıydı.böyle gidersem cidden alacam heralde bir tane.başka bebek yapamıyorum bari köpek beslim.

ay canım benim ya büyük korku atlatınız allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun..

dedenede geçmiş olsun canım, mersam senide sürekli sıkıntıya sokacak durumlar oluyor ailenizde sende sağlığına dikkat et bak bu durumlar belli etmesede aşırı stres yükler insana..

evt canım benim psikatristim benim aynen dediğin gibiyim çok kötü durumdayım bide yazın aileden yaşadıklarımı bilsen diğer bir abimle ilgili hepsi şimdi çıkmaya başladı .ve bunar artık aile huzurunuda etkiliyor .ciddi depresyondayım kendimi tanıyorum yemek işini engelleyemediğim zaman olay bitmiştir .ve şu an öyleyim sabahın bu saatinde kek yaptım hatta burda yazacam diye yakmışımda bir iştah seçim yapmıyorum ne bulursam götürüyorum.allah sonumu hayır etsin.

Back
X