Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim,hoşgeldin..nasılsın? özlettin kendini..kilo filan almadın dimi kıss..sakın haa,adaşım benim opuyorumnanaktan

çikolatam canım benim adaşım
şükür iyiyim ben sizleri özledim ne olsun
ne zamandır siteye de giremedim diyebilirim .
çoğu kez sadece özel mesajım var mı diye baktım çıktım canım.
55tim ya 58 olmuştum. şimdi yine dikkat etmeye başladım 57 oldum bakalım hafta sonuna - yani cumaya - kadar ne olacak kilom:)
alıştım cuma tartlmaya bırakamıyorum yerimseniben

senin kilo verme serüveni de iyi gidiyor anladığım kadarıyla
öperim canım benim

canım benim hoşgeldin.. taşındınmı yerleştinmi ne yaptın senin kilo durumu nasıl, bebişin nasıl anlatsaydın ya azıcık..

canım taşındım yerleştim sayılır eve birkaç dolap istedik eve extradan bir de oluma genç odası seçtik onlar gelecek işte bugün yarın onları bekliyoruz.
bunun dışında bir de cam balkon yaptırıyoruz sanırım hepsi haftasonuna kadar hallolacak İnş.
oğlumun 20 kasımda doğum günü var teyzeleri 1 yaşımıza giriyoruz kısmetse.
kızlar yaa ne zaman geçti gitti onca gün hiç anlamadım ben.
sanırım aynı hızla yaşlanıyoruz biz:bbo:

reyhan ablacım kimseyi bulamadım çerçeveli kaydirigubbakcemile3 pro üye bizim sitenin bir indirim kartı var ablam o kartı alanlar pro üye yani rütbe filan değil sevgili Kazen beyde bizi kırmayıp editörlere yollamıştı bizde pro üye diye gözüküyoruz..

rütbe olsun hayatim ne olacak yakisti sana.alkisalkisalkis

selam millet... herkesler gelmiş. ben henüz geçmişi okuyaadım ama pek vaktim de yok,dışarı çıkacağım.akşam geldiğimde bakarım..
ben de bijoma katılıyorum kallisim,çekilişi aramızda yapalım bence...

kallisim anladigin kadariyla bana tarif edermisin ilk kazagi? kolagzindan baslaniyor. ama dümdüz örülmüyor galiba. sanki omuzlarda artmis. ve yakayi nasil yapmis birliktemi örmüs sonradanmi himmm?

günaydın cedricim günaydın papatyam...
papatyacım koşturmalı zor bir gün yemeğe bile fırsatın yok, eyvah eyvah o zaman..

cedricim düzenini çok güzel oturttun yine maşallah diyelim.. aman grip olma en nefret ettiğim şey şu grip, şu günlerdede aşırı salgın var ama korkulacak kadar değil diyeyimde içiniz rahatarmı bilmem kızım çabucak iyileşti ablamın kızıda 2 gün oldu hastalanmış bünyesi sağlam olanlar ayakta geçirebiliyor, ortalığı veryansın edecek kadar bir aciliyet olduğunu sanmıyorum...

canım kızının iyileşmesine sevindim evet aslında bünyeyi kuvvetli tutmak en baş çözüm bencede sağlıklı beslen sağlıklı yaşa yaniii

kallisim anladigin kadariyla bana tarif edermisin ilk kazagi? kolagzindan baslaniyor. ama dümdüz örülmüyor galiba. sanki omuzlarda artmis. ve yakayi nasil yapmis birliktemi örmüs sonradanmi himmm?
Reyhan ablacım ben birazdan inceleyip sana yazayım birde tahmini ilmek sayısı filanda veriyim diyecektim ama kızının bedeni nedir ki acaba.. neyse az sonra gelirim incelerim... bende kırmızı yapıcam işallah:kedi:

selamlar arkadaşlar herkesler gelmiş gitmişler modeller çok güzel hadi bakalım yapında giyin güzel güzel
ŞenizŞeniz
canım kızının iyileşmesine sevindim evet aslında bünyeyi kuvvetli tutmak en baş çözüm bencede sağlıklı beslen sağlıklı yaşa yaniii
delikafadulden canzicim bunuda kızım ekle dediği için yaptım :roflol: yazacak bir şeyim yoktu ama dib dibe yapıştık şu anda laptopu bekliyorda :dilcikar:

Reyhan ablacım resimde bir omuza bakınca 4 ilmek filan artmış gözüksede diğer omuza bakınca artmamış gibi duruyor şemasındada artış yok birde dilini çözseydikkaydirigubbakcemile3

Şu an ben 4 numara şişle örgü örüyorum ölçtüm biçtim 75-80 ilmek 38 beden başlangıcı için buna norml gelecek gibi.. kol ağzı 35 cm demiş 80 başlasak iyi olur ablacım .. şemada bakarsan 52 ilmeklik bir parça vermiş ortasına saç örgüsünü yerleştirmiş... 52 nin üzerine sağına soluna bölüştüremiz gerek mesela ne yapar.. 14 sağına 14 soluna eklmemiz gerekiyor saç örgüsünün... araları şemada belki görmüşsündür ablam 3 düz 2 haroşo gidiyor...

1 kenar ilmeği ile başlasak.. 3 düz 2 haraşo diye gideceğiz ....
3 parmak boyunda lastik yapacağız.... daha sonra saç örgüsüne geçilmiş...
saç örgüsüne geçilince kenar ilmeğide dahil 16 ilmek örüp saç örgüyü yapacağız..
saç örgülerin ilmek ölçüsü şöyle ablam..

şimdi bir kenar ilmekle başladık 3 düz 2 haraşo 3 düz 2 haraşo diye gittik lastik bitti... saç örgüsü sırasına geldik sonra 16 ilmeği ördük elimiz 2 haraşo ile kaldı diyelim öyle buracağız ama burada farklı bir şey var saç örgüsünü mesela ben yanyana ilmekleri burarak yaparım bu ortada 2 ilmek bırakmış... 3 düzü almış arada 2 haroşa atlayıp diğer 3 düz ile yer değiştirmiş...sonra 2 haroşa örüp 2. burguya geçmiş...
ben başlayacağım galiba unu ablam gece resim eklerimalkisalkisalkis en azından kol kısmını görelim sayısı uymazsa değiştiririz.. az sonra başlarım... sonra gece bırakıp atkıyı bitirip tekrar yaparım...

benim elimdeki örgü lastikli bişey zaten çocukların üzerine tutunca ilmek sayısı filan iyi geldi ipim kalın değil...reyhan ablacım şemada ki rakamlar cm bazında verilmiş ördükçe ortalama bir ölçü buluruz bizde tahminimce ... ay bendemi başlasam ayçadan gizli ya heveslendim iyice atkıda bitmek bilmedi..yasakkelime

selam güzeller
pek keyfim yoktu .. o yuzden gelmedim
huysuz oluyorum o zamanlar üzerinize afiyet
yarin yada öbur gün amerikan kalp vakfinin bir diyeti varya 3 günlük onu yapicam.. bugun malzemelerimi aldim
hepinizi muckuyorum

sagol kallisim eline gözüne saglik iyice tarif etmissin hic bakmadan basliyorum bende ya allahhhhh. bismillahhhhhhhhh.:hulya:
piacigim gecmis olsun canim.a.s.

reyhan ablacım ilk kazağın şeması... bakıyorum örnek tarifide varmı diye yoksada uydururuz değil mi.

image49c.jpg

image51t.jpg

sunu gözönüne getirdim cok yer kapladigim icin özür diliyorum :utangac:

kallisim 78 ilmek basladim 15 sira lastik ördüm sac örgüyü koydum, 4 numara sisle örüyorum. cok güzel oluyor ama resimdeki kadar döküntülü olmadi saniyorum. örgü modelide iyice topladi. beden kismini biraz daha fazla ilmek almam gerekecek yoksa cok kisa olur

kallisim 78 ilmek basladim 15 sira lastik ördüm sac örgüyü koydum, 4 numara sisle örüyorum. cok güzel oluyor ama resimdeki kadar döküntülü olmadi saniyorum. örgü modelide iyice topladi. beden kismini biraz daha fazla ilmek almam gerekecek yoksa cok kisa olur

iyi akşamlar reyhan ablam.. bende başladım 2. saç örgüyü yapıp bıraktım tam 80 başladım ama 90 bile olacakmış :sinifsinif: fakat ayçanın bedeni 36-38 arası birşey koluna tuttum çok iyi durdu ölçüleri... dediğin gibi dökümlü durmuyor gibi ama biraz ilerleyince açılır diye düşünüyorum olmazsa omuza doğruda biraz hem kol altından hem üstünden arttırma yaparız..

resim küçültmek için program yok ama az uğraşıcam ekleyebilirsem yaptığımı ekleyeceğim şimdizemuszemus

iyi aksamlar canim.. benim kizinda bedeni 38 verilen ölcülerin ilkini aldim ben kolaltindan hafif bir kavisle artirmayi düsünüyorum. benim ip patlican moru cok yakisti modele. senin kirmizida cok yakisir hatta dahada güzel olur bence ben kirmiziyi cok severim.

reyhan abla ne diyosun sen .. bir şişi doldurdu tamı tamına yani ölçmesende tam şiş boyuna denk geliyor ilmekler ölçüncede 30 cm çıkıyor... ipin çokmu ince ki acaba...

haaaaa bende boyunu sandim kallisim sen enini diyorsun kalpten gidiyordum az kaldi eni 26 cm olmus hay allah heheheheh cok yakismis tahmin ettigim gibi kirmizi canim bende ayni senin kadar yaptim ikinci sac örgüsünü yaptim

Back
X