Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa bu ılkı sahaneymıs ya .ama orulunce de boyle guzel olurmu kı.kallıstem ne dıycem bu arada gecen yıl bır sal olayı vardıya o sahane bısey geldı bılıyomusun senle alakası varmı bılmıyorum ama kullanmayı dusunmuyodum ama cok begendım ıkı kezde kullandım sımdıden:kedi:

cedricim melisle beraber gerekli düzenlemeyi yapalım sonra yazarım arada tekrarlarım ki kaçıranlar olabiliyor..

şal işi daha yenimi halloldu ki akannehir

yeşil pembe mavi bişeyse benimle alakası var eğer değilse bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 merak ettim bende şimdi..

valla cedricim model çok güzelde elde örülünce illaki değişiyor hazır gibi olmuyor güzel olursa sanada yaparız bir kol bir ön parça reyhan ablam yapar bir kol bir arka parça ben yaparımkaydirigubbakcemile3 değil mi reyhan ablacım yaparız cedricimize verdiği her kilo için ödül hazırlarız opuyorumnanaktan hakediyor çünkü...

bitince ekleriz bakalım ne kadar değişiyormuş hazırla elde örmek, bende merak ettim ne çıkacak ortaya:kedi:

reyhan ablacım ilk kazağın şeması... bakıyorum örnek tarifide varmı diye yoksada uydururuz değil mi.

image49c.jpg

image51t.jpg

Son düzenleme:
Kardeş takımla birlikte yapıyoruz kısmetse daha kalabalı daha heyecanlı olur diye..
Eveeettttttalkisalkisalkis listeye girmek isteyenler....buyrunnnnnnnnn
kallisim kardeş takımdan kimseyi tanımıyorum tanımıyoruz birçoğumuz. o yüzden çekilişi aramızda yapsak? 2 cümle etmiş olsak da az çok tanıyorum ben sizi.. en azından tahmin olayımız olur tabi sadece fikir benimki.

cedric canım yoncalıya götürdüm annemi maşallah biliyosun galiba sen buraları harlek ılıca yoncalı falan.. beklerim her zaman, gelin şifa bulun. ben de özledim sizi burda lak lak yapmayı..

kallisim bi bolero begenmiştim ya sen koymuştun, istiyorum bundan anneme ördürücem demiştim, ha annem geldiğinden beri yapıyo onu. bitti yani az kaldı bugün oyalarını geçicek kenarındaki, size de gösteririm bitince..

diyete devam hepinize selam kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

bende ilkine bayildim hemde daha kolay. ama tatlim bu tek parca örülmüs. sen bir koldan baslarsin ben diger koldan ortada bulusuruz:hulya:kaydirigubbakcemile2 heheheh bayildim buna semasida var bu aksam baslarim. cedricim tabiki hakediyor. severek yaparim canima:hulya:

cedricim melisle beraber gerekli düzenlemeyi yapalım sonra yazarım arada tekrarlarım ki kaçıranlar olabiliyor..

şal işi daha yenimi halloldu ki akannehir

yeşil pembe mavi bişeyse benimle alakası var eğer değilse bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 merak ettim bende şimdi..

valla cedricim model çok güzelde elde örülünce illaki değişiyor hazır gibi olmuyor güzel olursa sanada yaparız bir kol bir ön parça reyhan ablam yapar bir kol bir arka parça ben yaparımkaydirigubbakcemile3 değil mi reyhan ablacım yaparız cedricimize verdiği her kilo için ödül hazırlarız opuyorumnanaktan hakediyor çünkü...

bitince ekleriz bakalım ne kadar değişiyormuş hazırla elde örmek, bende merak ettim ne çıkacak ortaya:kedi:
yok be kallıstem gecen yıl hallolmusdu.yazmısdım sana dıye hatırlıyorum ama.sanırım senınle alakalı bır ara resmını ekleyım.ısde ben pek orgu kazak sevmıyorum kucukken annem makınede ordururdu eteklı taytlı takımlar.hazır yokmuydu bılmıyorumkı benı kasındırıyo.gercı pek cok kazak kasındırır bende kazak kırk yılda bır gıyerım.ellerınıze saglık canım dusunmen yeter.sen bılmıyosun ama bende orebılırım hemdemodellı falan ormem o ayrı mesele ama

bijocum her türlü fikri yazın demiştim melisede bildiririm canım sağolasın...
demek bolero bitiyor hadi bakalım rengini merak ettimde yazma resminden görürüz.. :)

reyhan ablacım saç örgüsüde ekledim bak şemanın altına sayıları filan belli oluyor..

cedricim demek sende örüyorsun valla bilmiyordum.. kazaklar benide huylandırır ince trikolar giyerim kışın ben kazak giyemem atlet bile giyemem ki zaten :)) huyluyum çok..

şalın fotosunu eklersen sevinirim acıcık ucundanda olsa olur :)) nasıl meraklı olduğumu biliyorsun cedricim..

kallisim kardeş takımdan kimseyi tanımıyorum tanımıyoruz birçoğumuz. o yüzden çekilişi aramızda yapsak? 2 cümle etmiş olsak da az çok tanıyorum ben sizi.. en azından tahmin olayımız olur tabi sadece fikir benimki.

cedric canım yoncalıya götürdüm annemi maşallah biliyosun galiba sen buraları harlek ılıca yoncalı falan.. beklerim her zaman, gelin şifa bulun. ben de özledim sizi burda lak lak yapmayı..

kallisim bi bolero begenmiştim ya sen koymuştun, istiyorum bundan anneme ördürücem demiştim, ha annem geldiğinden beri yapıyo onu. bitti yani az kaldı bugün oyalarını geçicek kenarındaki, size de gösteririm bitince..

bılıyorum canım kaplıca sever bırı olarak her kaplıca ılgımı cekıyor.ah keske gelebılsem.sıfa olur annecıgıne ınsaallah

hayatim nickinin önünde kocaman bir cerceve varya [kk Pro Üye] yaziyorya. böyle sohbetimiz coktandir olmamisti ben ilk görüyorum. asagiya bakinca hani kimler online diye orada görünüyor

ah canım reyhan ablam cok tesekkur ederım kallıstem yuce gonullu arkadaslarım.ellerınıze saglık.sahıplerı de gule gule gıyınır umarım

ohhh ne güzel masalda annesine spor için izin vermiş inşallah hep böyle olur canım sporsuz kilo vermek zor oluyor valla tatlımm az kalorili yiyecekleri paylaşma konusunda bende katılıyorum canım kendi yaptığımız bulduğumuz tarifleri paylaşalım deneyelim inşallah en kısa zamanda bu kilolarımızdan kurtuluruz

inşallah canım:1hug:

handecim ben sana daha önce yazdığımız bir başlık var unutmazsam onu bulup getiririm tarif için...salatanıda beğenmişsin afiyet olsun canım limon ve az yağda koysaydın belki eklemişsindir bilemedim..

teşekkür ederim, opuyorumnanaktan sirke ekledim

1 saat yürüdüm:)) süperrr:içelim:

oh oh ne güzel örgü işleri konusunda marifetlisiniz bende kendime kazaklar hırkalar yaparım ama örerken güzel örüyorum birleştirince birşeye benzemiyo :) kızıma da ördüm hırka yelek hamileyken Allahtan onlar güzel oldu, şimdi bir pelerin yapmak istiyorum kırmısı şöle üçgen örsem sonra o üçgenin uçlarından birleştirsenm kare bişey elde etsem olur mu sizce ?

gunaydın herkese.pıjamalarımla keyıflı keyıflı oturuyorum hala.sabahları zor uyanıyorum uykuya doyamıyorum.ama kaldımmı da bı daha uyumuyorum.havalar yuzunden sanırım.dun yedıklerımı yazayım

aynen hep uyumak istiyorum:çok üzgünüm:

Günyadın.....

sabah eveden çıkmadan oturdum bilgisayarın başına. akşama kadar dersim var okulda, beynim patlar aratık bugün gene. bir ara vakt bulup da atabilirsem ağzıma bir şeyler, süper olur, yoksa akşama kadar da açımmmmmm....

papatya ne okuyosun bende evliyken öğrenci olmuş biri olarak ne zor olduğunu bilirim

içiniz rahatarmı bilmem kızım çabucak iyileşti ablamın kızıda 2 gün oldu hastalanmış bünyesi sağlam olanlar ayakta geçirebiliyor, ortalığı veryansın edecek kadar bir aciliyet olduğunu sanmıyorum...

valla rahatladı biraz

ay reyhan abla tam Atatürkün anma saatinde İstanbulda ki trafiği izliyerek ağlıyordum beşiktaşta ki tüm trafik durdu o biçim akarken ve ben buna bile ağlamaya başladım konu Atatürk ve Cumhuriyet olunca tüylerim diken diken oluyor ağlamadan duramıyorum nasıl bir bilinçaltı işlenmişse

sirenler çalındıktan sonra yakınd bir okuldan andımız sesleri yükseldi bende çokkk duygulandım, kemikleri sızlıyodur Atamın

..

çok sevdim bu lafıvereliniortak

Kaliste modellerin ikiside çok güzel, çekiliş için beni mazur görün pek dışarı çıkamıyorum:utangac: katılmayı isterdim ama aksaklık falan yaratırsam daha çok üzülürüm.

birşeyi yanlış yapıyorum ama silsem tekrar yazsam çok zor olucak kusura bakmayın arkadaşlar öğrenicem:kedi:

handecim mesajlarımızın başında işte şöyle yazar kalliste000*345 filan ve sonunda parantez içinde QOUTE yazar sen bu yazılardan sildiğin için çıkmıyor canım...

aaaaaaaa simdi bende deli olacagim. sadece bendemi görünüyor pro üye oldugun?. icimemi dogdu yoksa ben erdimmi armut gibi heheheheeh

reyhan ablacım kimseyi bulamadım çerçeveli kaydirigubbakcemile3 pro üye bizim sitenin bir indirim kartı var ablam o kartı alanlar pro üye yani rütbe filan değil sevgili Kazen beyde bizi kırmayıp editörlere yollamıştı bizde pro üye diye gözüküyoruz..

Back
X