Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijocum annenin ellerine sağlık... bence olmuş oyalarının olmaması değişik gösteriyor..
atkında nefis olmuş renkleri tatlı beğendim ben reyhan ablanın dediği gibi örgünde muntazam..

bide piaya öğreteceğiz :)) örgü klübü kurar diyetten gideriz o zaman..

5.TAKIM **130.ETAP**

canzi3445 ( 74.8 / 76.3 / -1.5 / -2.01% )
chocolategirl ( 76.2 / 75.8 / 0.4 / 0.52% )
cedric ( 101.8 / 100.9 / 0.9 / 0.88% )
Pia ( 61.6 / 61.5 / 0.1 / 0.16% )
ohcanimadeysin ( 62.3 / 62.3 / 0.0 / 0.00% )
HANDEOR ( 83.5 / 81.5 / 2.0 / 2.40% ) ( yeni üye )
papatya73 ( 65.7 / 65.3 / 0.4 / 0.61% ) ( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 525.9 / 523.6 / 2.3 / 0.44% )

melisim ancak verebiliyorum sayfalarım açılmıyor canım .. sizinkini kontrol ettim tamamdır..

birde çekiliş için sizin takım ne dedi canım yazışmadık ayrı yapmak için onay verdilermi.

şimdi tamamdır :)
bizim akım tamam dedi ama biz çok az kişi kaldık 5 kişicik , biri de yurt dışı yani 4 kaldık, belki yapmayız izinde olan 1-2 kişi vardı onlardan da net cevap gelsin öyle karar vereceğiz..

haaa simdi altlarindaki yazilari okumayi akil ettim :)) atkiyi sen ördün sadece ama cok düzgün örgün var bijom ben begendim

teşekkürler kallisim ve reyhan ablam aslında oturur örerim ama ne kol kesmesinden haberim var ne yaka yapmaktan. onları bilmediğim için de hiçbişey öremiyorum mafoldumben

anladım melisim canım benim yalnız bırakmak istemezdim ama taımda çoğunluk sadece takım içinde yapmakta karar kıldı..

bijocum ben piaya ve sana bir model bulayım hep beraber öğrene öğrene yapalım ne dersiniz..

ayy kallisim ne dicem allah derim opuyorumnanaktan

eskişehir girişinde hızlı tren raydan çıkmış az önce Allah korusun inşallah kimseye bişey olmamıştır :Saruboceq::Saruboceq:

çikolatım güle güle kullan canım iyi olmuş bulduğun.. özelliklerinin bazılarını biliyordum bakımınıda biliyorum az çok ama kimsede yok diye yazmadım, bazı taşlar gece toprağa bıraktığında temizleniyor bu sudaymış bunu bilmiyordumyerimseniben
benim taşım simsiyah oldu söylediğin iyi oldu canım benim temizliyeyim bakalım bu gece...mehtapa karşı koymam gerekirse balkona çıkarmam gerek busoğukta yarılır taşıma kıyamam:roflol:
valla çikolatım sevgi bağını güçlendiriyor mu henz farketmedim kocamda farketmedi :roflol: bekleyen derviş misali sabır :roflol: tıss 20 yılı bitirdik artık neyi güçlendirelim ki:icecream: allah senin bağlarını kuvvetlendirsin inşallah sımsıkı:nazar:
ben altında gümüşte takamıyorum herşey alerji yapar bana takamam hiç bir şey takı malzemelerinden kalan iplerle kullanıyorum...

he vallaha öyle yapmış kafamçokkarıştı

evet evet kadın arada sırada toprağa da gömün diye demişti kallisim...ben de bugün taktım taşımı,çok da hoş,bembeyaz şirin bişey....
inş işe yarar..
sevgi bağı konusuna dikkat edeceğim,yazarım :kedi:

nası gelecek banlanmış garibim zor açtırdık banını:roflol:
kallisim neden banlanmış asya??

Günaydın Hanımlar
Rüyamda arkadaşımın biri hiç vermiş gibi durmuyosun diyodu, aslında vermişim biraz kendimi çok zayıf hissediyorum ama bakıyorum şimdiki halimden çok şişmanım şalvar gibi bir pantolon var ayağımda, olsun diyorum düşüncesi bile beni mutlu ediyo öle uyandım.

Hemen tartıldım, 81,5 kilo olmuşummm, hemen cetvelimi değiştireyim.opuyorumnanaktan

Diyete devam herkese selam :içelim:

süpersin cnm maşallah...rüyalar tersine çıkarmış,biliyorsun değil mi...

cikolatam ne kadar güzel bilgiler vermis. aytasi hakkinda.. biliyormusun seker? ben hicbirini bilmiyordum. tesekkür ederim bülbülüm..:teselli:
birşey değil canım ablacığım, valla hep beraber bir deneyelim.ister msn aytaşı hepimizi zayıflatsın...
bu arada kadının biri,hatta bir tv ci,bu taştan almış(satan kadın anlatıyor)1 y sonra gelmiş ve demiş ki "ben annemin kabak tatlısını asla reddedemem,ama reddettim..ve gerçekten canım istemedi" şok oldum bunu duyunca biliyor musnz...

ben geçendede bahsetmiştim doğumlarda bebeklerimi emziremedim göğsümden rahatsızdım diye off 2 gündür yine depreşti göğüslerimin rahatsızlığı, bir göğsümden ameliyat oldum hatta 10 yıl önce minicik yeni doğmuş bebeğimle hastahanede yattım :(( göğüslerimde damarlar kist yapıyor süt bezi kanalları yani.. baktığınızda tüm damarlar mosmor gözüküyor dünden beri yine kötüyüm tek göğsüm şişti ateşleniyorum vücudumda ki bu iltihaptan dolayı..tüm eklemlerim ağrıyor hasta gibi oluyorum ama bir anlık oluyor geçiyor sinir bozucu.. şimdi doktora gitsem mamografi - biopsi - koştur dur ama sonuç çıkmıyor hep tekrarlıyor bu.. defalarca gittim tedavi oldum.. hatta tedavi olurken hormon ilaçları kullanırken ufa kızıma hamile kaldım sonra sakat doğacak diye aylarca acı çektim.. ahh bugün isyanlardayımsenağlama derman aradığımdan değil mafoldumben dediğim gibi isyanlardayım:olmaz: çok sıkıldım..

kallisim canım... ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah tez zamanda derdine derman versin :teselli:

cedricim sendemi facebooktasın buluşalım ordanda bari :) bende bilmiyorum ekip biçmeyi öğrenicem inşallah...

aaaa ben de facebook tayım...bijom beni önersin sana kallisim...

günaydınlar arkadaşlar çok üzgünüm kilom 76.3
nasıl oldu bende anlamadım yediklerimie dikkat ediyorum aslında arada kaçamaklarım oldu ama o kadarda abartılı değil benim şok bir diyet yapıp kilomu hareketlendirmem lazım başka türlü olmayacak hapta bu arada iştahımı kesmeye başladı inşallah bu hafta yararını görürüm

ayyyy o taş ne harika birşeymiş inşallah işe yarar canımm

üzülme canzim,her hafta veremezsin ki zaten...su tutmuştur vücudun.
taşı sen de al,deneyeceğiz hep beraber...

önerdim kallisime çikolatamı..

eklemek isteyen özelden adını yollasın eklerim canlarım kaydirigubbakcemile2

kallis örneği bekliyoruz unutma bizi sakınn kaydirigubbakcemile4

ya birde yemek tarifi nasil ekleniyor .. o bölümden girip ne cesit bir tarif vericeksek o bölüme yeni konu mu aciyoruz?

sonra profilimizde öyle direk gösteriyor mu?
ben degisik birseyler yaparsam cekerim resimlerini.. öyle birikmis epey tarifim var aslinda.. ekliyim mi ki

piacım yemek bölümünde dediğini yapıyorsun hangi bölüm uygunsa gir yeni konu aç ama biraz değişik canım orası malzemeler vs ayrı ayrı yerleri var yazıyorsun yanlış bir şey olursa edit yaparsın sorun olmaz..

bijom bakayım çikolatıma :)
örneği unutmam canım bakarım mutlaka..

büyük kızımla arkadaşı evde akşam ki sınava hazırlanıyorlar kalkıp çocuklara bişeyler hazırlıyım geç kalktılar ancak öğle yemek saati geldi :)

Back
X