Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim benim yaramaz geldi görmedinmi?. hayret ya bir selam vermemis:gitme:
küstüm.:sinifsinif:

derstedir belki firsat bulamamistir

annemm sen yazarsında bana seslenirsinde ben nasıl cevap yazmam inan şuanda kallisimin uyarısıyla farketiim bana seslenişini .
canım annem bugun okulda değildim ali hasta onun yanında evde kaldım malum grip bizide vurda ama allaha şükür çok iyi oğlum.
bu aralar bende psikolojık sorunlarla boğuştum hergün sizleri takip ettim elimden geldiği kadar ama bir türlü bişiler yazmak gelmedi içimden. kusura bakma olmaz mı.

bijom bugün varya farm villaya bakıyorum biri ördek yollamış kaybettim:roflol: kızıma sesleniyorum ördeğimi kaybettim gelip bulsana diye:roflol: ay rezil oldum.. meğerse paketinde duruyormuş:roflol:

herkese merhabalar siteye eni üye oldum ve benimde vermem gereken 10 kilom var
5.takıma nasıl üue olabilitim bana yardımcı olur musunuz

hoşgeldiniz... paylaşıma hemen başlayabilirsiniz üyeliğiniz 2 haftalık deneme sürecinden sonra aktif olabilir ama çünkü her yeni gelen ortadan kaybolduğu için böyle bir şart koyduk :)) kabulse 5. takımlısın artıkopuyorumnanaktan

ya arkadaşlar şimdi herkes fikrini belirttiğine göre çekilişe karar verelim..

bana fikir verin... reyhan ablam ve pia eşleşsin mi? hani kargo hediyeyi aşar diye düşünüyorum... ama bu arada asyayıda kendim için eklemek istiyorum onu sokmadım listeye uzak diye fakat ayrıca bir güzellik düşünüyorum inşallah..

eşleştirmeyi nasıl yapalım... bana inanır güvenirseniz kızlara çektireyim mi yoksa ben yapayım diyen olurmu veyahut ben şu kişiyi istiyorum diyen olurmu herkesin gönlüne göre hareket edelim..fikir lütfen...

papatya canim bak yazilarimizin oldu yerde her mesajin sag alt kösesinde alinti.mq ve hizli yanit var..
MQ isaretine tikla alinti yapiyorsun digerlerindende böyle alintilar yap MQ isaretiyle en sonundakini alinti yap isaretiyle acarsin o zaman yaptigin bütün alintilar ayni mesajda bulunuyor..:

Canım alıntı yapmak istediğin mesajlarda MQ ya basıyosun en son mesajdada ALINTI YAP a, dikkat etmen gereken diğer bir nokta her mesajın başındaki yazılarını silmemen, :) anlatabilmişmiyim Kaliste, bende yeni yeni beceriyorum :)

çokk güzel becermişimmm :))))) her mesajın başındaki [/QUOTE ile başlayan bölümü ve sondaki :[/QUOTE yi silmemen gerekiyo diycektimmmm:kedi:

İkinize de çok teşekkür ederim, lakin o kopyala yapıştırla olucak gibi değildi :=)

Evet Kabul ediyorum
arınıza kabul ettiğiniz için tşk ederim.

Hoşgeldin..Umarım güzel güzel veririz hep beraber kilolalarımızı

kaydirigubbakcemile4

ya arkadaşlar şimdi herkes fikrini belirttiğine göre çekilişe karar verelim..

bana fikir verin... reyhan ablam ve pia eşleşsin mi? hani kargo hediyeyi aşar diye düşünüyorum... ama bu arada asyayıda kendim için eklemek istiyorum onu sokmadım listeye uzak diye fakat ayrıca bir güzellik düşünüyorum inşallah..

eşleştirmeyi nasıl yapalım... bana inanır güvenirseniz kızlara çektireyim mi yoksa ben yapayım diyen olurmu veyahut ben şu kişiyi istiyorum diyen olurmu herkesin gönlüne göre hareket edelim..fikir lütfen...

Bana her şey uyar Kalliste'cim. Bence kızlarına da çektirebilirsin, böylece tam da ilkokullarda yaptığımız torbadan isim çekmeli çekilişlere benzer, nostalji olur :))

hay hayyşçyleki 1.58 boyunda 60 kg yum. Evlenenene kadar 52-54 kilolarındaoldum evlilik ve doğumla beraber 75 lere çıktım. Knedimi çok zorlamadan kendiliğinden 60 kg kadar indim. temmuz ayından beri yememe dikketediyorum.şimdilik bu kadar :)))

alagözlü canım yeni geldin ama seni ayırmayalım.. ilk okulda yaptığımız gibi hediye çekilişi yapıyoruz takımımızda daha bir aydan fazla süremiz var istersen yazabilirim fikrimi sonra belirteyimde diyebilirsin yeniyim ben katılmayayım da diyebilirsin yeni arkadaşlarımız katılmadılar çünkü böyle bir zorunluluğumuz yok..

bana biraz yardımcı olurmusunuz hem takım hakkında hem neler yapmam ve yapmamamlar hakkında

canım şu an adece yapabildiğin kadar paylaşım yapmaya çalışmaktan başka bir şey yok.. yani mesaj takibi... sana yazarız yada sen sorarsın.. diyetmi spormu ne yapıyorsan paylaşırsın.. tek eksiğimiz paylaşım çünkü..
2 hafta sonra listelere girersin.. listeye girdiğinde her cuma bildirim yapılıyor ben sonra iyice açıklarım yerimseniben

valla konuya biraz fransız kaldım ama
bana uyar

delikafadulden ehh haliyle canım ya 3. mesajında dediğime bak ama zamanlama kötü ne yapayım..

fransız kalmana gerek yok... yılbaşı için hediyeleşiceğiz anlıyacağın .. posta yoluyla olacak 2 kişi eşleştireceğiz.. ama katılmak mecburi değila.s.

bir kaç gün düşün sonra verirsin cevabını hafta sonu geçsin istersen..

nette fazla vaktim yok aslında ama sağlıklı beslenme ve diyet vs. bilgiler için nette işten vakit bulursam vakit ayırıyorum
k.k da bu vesile ile tanıştım

Back
X