iyi pazarlar canlarim,
cuma gecesi trafik polisi durdurdu.arabami bagladi,ehliyetsiz arac kullanmaktan ceza yedim -tatlicadiarzu-
derdimi anlatamadim, ~ehliyetim var,sadece evraklarimi kaybettigim icin bu hafta cikacak ve yanimda da kaybettigime dair gazete ilanim var~ dedim. tamam belki prosedur olarak o evrak sayilmazdi ama anlayis gosterebilirdi.gostermedi...
bana 1000 tl ya maloldu...
annem ~saglik olsun,olacagi varmis~ dedi... ve inanin o gece disari cikarken esime~bugun beni durduracaklar,hissediyorum ~dedim... yok beee bisey olmaz dedi... sagda polislerin oldugunu bildigim icin yolu ortalamis gidiyordum,polsi yolun ortasina dogu arabalarin icinden gecerek geldi ve sanki biliyormus gibi durdurdu...hissettim!(boyle yerini bulan cok hissim vardir benim)
neyse,gectim onu.cok uzuldum ama oldu bir kere!
bu aksam yemege davetliyiz esimle,kolyem boynumda ve inanin canim hicbirsey cekmiyor...size yemekte ne yedigimi gelince yazacagim...
opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan
kolye hakikaten ise yariyor,cok ilginc.insanin inanasi gelmiyor vallahi,ama oyle yani.annem de istedi kolyeden,alin kizlar vallahi super bisey bu...
kallisim kristalden yapilan takilara bayildimmmmmmmm tek kelimeyle harika.ben hic vakit bulup ugrasamadim bu islerle,cok isterdim taki yapabilmeyi...belki hamile kaldigim zaman deolayisiyla evde oturdugum zaman bununla ugrasabilirim...
canim yediklerine baktim da, hos gorunuyor ama sabah ogununu anlayamadim.5 adet krem peynir derken? su ucgen peynirlerdense,cok olmus bence...
]