Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaslar yardimmm istiyorum

bu ikisinden hangisini tercih ediyim? uzun sureli bi diyet icin? arada az bi fark var ama o basit farklar onemli olabilir diye dusunuyorum ? tecrübeli arkadaslar lütfen fikrinizi yaziny aa

1.Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

2.Sabah: Çay (şekersiz), 1 kibrit kutusu peynir, 1 tatlı kaşığı bal-reçel, salata, 2 ince dilim ekmek.
Öğle: 5 köfte ya da, balık (150 gr.), 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz), 1/2 su bardağı yoğurt (125 gr.), salata, 2 dilim ekmek.
Saat 15.00: 1 porsiyon meyve.
Saat 17.00: Çay (şekersiz), 2 adet galeta
Akşam: Öğle yemeği gibi.
Gece: 2 porsiyon meyve.

merhabalarrrr..
ne resmi yapiyor gelinim ne resmiiiiiiiii?
3 tane resme ihtiyacim var- biri 150/70cm
biri 170/60 digeride 70/70 bu sonuncu karakalem bir at resmi olsun tek ayagi yukarda yürüyor gibi ama hayal meyal secilsin at :))
ilki pastel digeride canli renkli ama modern olsunlar abstrakt da olabilir yani abukdelikafadulden
amma kalenderim ha gerdanindaki benine kadar ismarladim hahahahahah

pia hayatim bak ikiside cok güzel hangisi senin daha hosuna gidecek menü ise onu sec. yada bir gün birini diger günde digerini yaparsin. ikiside uygun geldi bana. okadar az farklar okadar önemli olamaz bana sorarsan.a.s.

4 tane ayni pijamadanmi diktin kallisim hehehehehe pijamali güzeller he? hemde 4 tane masallah hepsini bugünmü diktin ya? ay kallisim az yakin olsaydik ya valla masallahin var tuh tuh tuh:nazar::nazar::nazar:

cedricim ne olur panikleme hersey kendi elinde biliyorsun. bak ikili rakamlarin esigindesin bir atlasan cok seyi basarmis olacaksin ki zaten basardinda daha önce 20 kilo azmi? bir 20 kilo daha hadi güzelim benim.
15 ocaga kadar 10 kilo diyelimmi?

merhabalarrrr..
biri 170/60 digeride 70/70 bu sonuncu karakalem bir at resmi olsun tek ayagi yukarda yürüyor gibi ama hayal meyal secilsin at :))
ilki pastel digeride canli renkli ama modern olsunlar abstrakt da olabilir yani abukdelikafadulden
reyhan ablam gelininde bir marifet bir marifet :)) ay görmesin yazdıklarımı öldürecek beni:roflol:
bana gelince herkes kafa dinliyor ablacım ablamda öyle kızımda öyle, kaç aydır koşturuyorlar biliyorsun otel davasına, maddi yönden sıkıştılar bahara ertelediler açılışı kısmetse ve gelinin şu an ki zamanlar değerlendirmek zorunda sonra otele müdür yapacağız onu kısmetse akannehir o zaman başını kaşıyamayacak...
ablacım bizim sülale meraklı bu hobi işlerine o benim dükkanada gelirdi bir takılar tasarlardı herkes Bihter'in takıları diye dört takla atardı :1rolleyes: reyhan ablam adına dikkat çekerim delikafadulden beğenirsin sen şimdi bilirimalkisalkisalkis neyse işte ciddi meraklı ama ablam çok bunalımlıdır öğretme yeteneği yoktur bizde çok iyi anlaşırız bana gelince ne yapacağını şaşırır buda..
benim geçende resim yaptığımı görünce çıkarttı tüm malzemeyi ve resim yapmaya başladı eksik kalmasın benden aman:mymeka: yok yok ablacım otele yapıyoruz :1rolleyes: onunda yaptıklarının fotolarını ekleyeceğim..

pia hayatim bak ikiside cok güzel hangisi senin daha hosuna gidecek menü ise onu sec. yada bir gün birini diger günde digerini yaparsin. ikiside uygun geldi bana. okadar az farklar okadar önemli olamaz bana sorarsan.a.s.
Piacım canım ben 1. seçeneği yap derim daha iyi geldi akşam menüsü filan..

4 tane ayni pijamadanmi diktin kallisim hehehehehe pijamali güzeller he? hemde 4 tane masallah hepsini bugünmü diktin ya? ay kallisim az yakin olsaydik ya valla masallahin var tuh tuh tuh:nazar::nazar::nazar:
aman ablam sorma bunlar beni öldürecekler.. büyüklere 3 tane alt diktim böyle kurdeleli dantelli kokoş oldular.. ufaklığa yani alişede penyeden alt üst dikiyorum az kaldı bitecek aman hepsi bugün bitsin istedim fazla dikişe gelemiyorum geriliyorum yoksa..:kahve: ama böyle işe can kurban kahvem çayım yemeğim bulaşığım hiç elimi değdirmeden hazırlanıyorsengözlerimebaksanab

ben cok severim böyle güzel sanatlara eli yatkin insanlari ya benim hicbirseye kabiliyetim yok ne resim ne müzik ne bileyim kazik gibi biriyim galiba..:kedi:
bihtermiiiiiiiiiiiiiii amanda amannnnn nasilda bilirsin neyi sevecegimi kallisim yani helal sana. ay cok güzel ismi bahti güzel olsun insallah kiymet bilen biriyle karsilastirsin allahim..

kallisim o sana linkini verdigim bantli titresim aletini ismarladim dün aksam. artik hic bahanem kalmadi. o alet gelince tam hizla haftada en az 3 gün birer saat calisacagim. valla cuval gibi oldum yaaaaaaakannehir
ablam hayırlı olsun senin evde spor salonlarını geçtiakannehir inşallah işe yarar bakalım..
az önce harika bir site buldum ve ve cok guzel bir aytasi siparis verdim:lepi:
canım güle güle kullan hayırlı olsun inşallah etki eder..

selam arkadaşlar bugün daha yeni nefes alabiliyorum çok yoğun bir gün millet hastalıktan kırılıyor valla sağlık ocağında iğne atsan yere düşmüyor
ay canım benim yaa allah kolaylık versinde çabucak atlatın zor bir kış olacak...

selamlar
Hafta sonu avuzturalya dan arkadaşlar geldi evi toparlıyorum, Masal çok huysuz, benim burnum fena inşallah kötüleşmez, geçmişi okudum sonra bir ara girebilirsem yine yazıcam,
canım evde düzen değişince bebekler ister istemez huzursuz oluyorlar yabancıları sevezler genelde birde ona ilgide kusur etmişsindiryerimseniben dakika hesabı yaparlar bunlar yerimseniben hadi bakalım kolay gelsin..

günaydın güzel takımımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalarrrr..

ablam bunları daha önce söyleseydin ya ayça koca yaz yaptı durdu karakalem at resimleriyerimseniben bunların yerleri var galiba yerimseniben yaza inşallah ayçaya yaptırırız gelirsende alırsın buradan bu tür şeyleri yollamaya kalksan :jeyyar: off düşünemiyorum bile...

Takım hakkında kim nasıl bir bilgi verecek onu anlamadım ama bu takım üyeleri adına mümkün değil canım, takımı paylaşı yaparak yazılanları okuyarak ve geçmiş mesajlarımıza göz atarak tanıyabilir çözebilirsin ama senin paylaşımın ilk andan itibaren az geldi bana pek hevesli görünmedin yanlış yorumluyorda olabilirim ama şu ana dek yüzlerce yeni üye ile muhatap olduğum için yazıyoru içimden geçenleri.. soru sorup selam verip çıkıyorsun 3 günde 30 mesaj yazardım ben olsaydım.. Umarım yanılıyorumdur ve utandırırsın beni a.s.

Öncelikle merhaba, evet belki tecrubenize dayanarak olabilir sanırım ben anlatamadım, takım olarak evet geçmiş mesjlaı okudum fırsat buldukça, ama benim anlamadığım bu bi yarışma ve her cuma herkes kilo durumunu söylüyor ? b konu hakkında takıma ve kendi adıma ve yazaıflamak adına sizin deneyimlerineze dayanarak bilgi almak istemiştim.

günaydın takımcığm,
dün akşam rahatsızlandım ve bugün nefes almakta zorlanıyorum.. nezlemidir grip mdr illet birşey bu,burnum tıkandı açılmıyor. ses desen boru gibi çıkıyor... yataktan kalktım mı düşecek gibi oluyorum.insanın parmak uçları bile ağrır mı...?
kısaca ;
hastayım ve geçene kadar izin istiyorum.(bir iki güne geçer inş)
görüşürz...

herkese merhabalar,
kallisim aklımdayken hemen yazayım şu ist buluşma tarihini şimdiden ayarlasanız da ist e gitmemi ben de ona göre ayarlasam birden bire buluşuyoruz derseniz gelemeyebilirim..

bi de melise söylediniz mi çekiliş olayını olmadı bizim ceylan da eşleştirebilir bizi.. o işi adresleri falan da ayarlayalım bir an önce...

çikolatam msn den de söyledim ama bir daha yazayım çok geçmiş olsun. bol sıvı ve dinlenme biliyosun opuyorumnanaktan

ben de regl oldum çok fenayım akannehir dünkü birkaç kaçamak dışında diyete devam, annemler bir hafta sonra gidecekler o zaman kaçamak da olmaz çünkü evde kaçamak yapacak bişey pişmez kaydirigubbakcemile3

herkesi kocaman Şeniz

selam arkadaşlar size dersten sesleniyorum. mütefettişlir geldilir ve geldikleri gibi gidecekler hehehe. iyi işte havalar pek soğudu çok üşüyorum

herkese merhabalar,
kallisim aklımdayken hemen yazayım şu ist buluşma tarihini şimdiden ayarlasanız da ist e gitmemi ben de ona göre ayarlasam birden bire buluşuyoruz derseniz gelemeyebilirim..

bi de melise söylediniz mi çekiliş olayını olmadı bizim ceylan da eşleştirebilir bizi.. o işi adresleri falan da ayarlayalım bir an önce...

çikolatam msn den de söyledim ama bir daha yazayım çok geçmiş olsun. bol sıvı ve dinlenme biliyosun opuyorumnanaktan

ben de regl oldum çok fenayım akannehir dünkü birkaç kaçamak dışında diyete devam, annemler bir hafta sonra gidecekler o zaman kaçamak da olmaz çünkü evde kaçamak yapacak bişey pişmez kaydirigubbakcemile3

herkesi kocaman Şeniz
sitede sorun var yine.. bijom tarihi ayarlayalım dersek ben mümkün değil uyamam canım ancak çocukların okulları filan karıştı ya tatili ne yapacaklar filan belli olurmu olmazmı uzak zamanı şimdiden kestiremem ki ama senin dediğin gibi kime uyamaz 2 gün önceden yapalım dersek denk getiremeyiz biraz daha zaman geçsin o zaman herkese uydurmaya çalışırız birimizin uymazsa diğerleride ertelerler canım...

sabah melise mesaj attım ben cevap alamadım melisim yapamam derse ceylana veririz listeyi sorun yoktur..

Selam arkadaşlar
Canzi cevabına teşekkür ederim canım, çikolota geçmiş olsun canım.
Masal hapşuruyo arkasından öksürüyo, 3 te randevumuz var dr a gidicez uyanmasını bekliyorum.
Canım sıkkın ilk hastalığımız umarım kısa sürede atlatırız, ciddi bişey değildir inşallah, dua edin bize, öptüm hepinizi

sitede sorun var yine.. bijom tarihi ayarlayalım dersek ben mümkün değil uyamam canım ancak çocukların okulları filan karıştı ya tatili ne yapacaklar filan belli olurmu olmazmı uzak zamanı şimdiden kestiremem ki ama senin dediğin gibi kime uyamaz 2 gün önceden yapalım dersek denk getiremeyiz biraz daha zaman geçsin o zaman herkese uydurmaya çalışırız birimizin uymazsa diğerleride ertelerler canım...

sabah melise mesaj attım ben cevap alamadım melisim yapamam derse ceylana veririz listeyi sorun yoktur..

ismim geçmiş uçtum geldim.
ne listesi kallistem cuma listesimi bana mesaj gelmedi nereye yolladın bi tuhaf site. Ben yaparım sen merak etme.

merhaba kızlar bıkac kez geldım ama bısey yazmadan cıkdım.bu saate kadar ıyıyım duzgun beslendım.canım portakal suyu ıstıyor.burnum akmaya basladı bugun keyıfsızlıgım suruyor.saatlerce uyudum zaten.uff kısı sevmıyorum ya.hergun hava kapalı erkenden gunes batıyor soguk.daha ne dıyım yaz gelsın:Saruboceq:

selam arkadaşlar canım çok sıkkın. okulla alakalı. 2 hafta kadar önce kaymakamın yasal olmayan şekilde bizden raporlarımızı imzatlatmak için makamına çağırması ve eşimi bekletmesi üzerine makamına kabul etmemesi üzerine eşim kaymakamı bakanlığa ve valiliğe şikayet etmişti.
yasala olarak bana yapabileceği hiç bişi yok ancak 3 gündür müdürümü sıkıştırıyormuş bu kadın hakkında soruşturma açacaksın bişileri bahane edip soruşturma açacaksın demiş yoksa biz senin hakkında soruşturma açarız diyerek tehdit ediyormuş . bugun müdürüm köşeye sıkışmış canı sıkılmış şekilde konuyu bana açtı. eften püften bi sebeple soruşturma açsam sana dedi bende tabi kabul edemiyeceğmi böyle davranırsam onun haklı old kabul etmek demek old. söyledim ve diğer taraftan henüz bişi yapmadığı için şikayette edemiyorum çünkü müdürümü yalancı çıkarması mümkün. bugun müdürüm kaymakamla konuşmaya gidecekti ben bişi yapamam istiyosan buyur bana soruşturma aç diye konuşacak bakalım yarın müdürümden gelecek cevabı bekliyorum ona göre yasal yolla ne yapabilirsem yapıcağım .
bu çok adice bir davranış değil mi. makamını ve yetkini kullanarak insanları zora sokmaya çalışmak ne kadar meselek ahlakına sığar ya. çok sinirliyim çok

ablam bunları daha önce söyleseydin ya ayça koca yaz yaptı durdu karakalem at resimleriyerimseniben bunların yerleri var galiba yerimseniben yaza inşallah ayçaya yaptırırız gelirsende alırsın buradan bu tür şeyleri yollamaya kalksan :jeyyar: off düşünemiyorum bile...
cok begendigim bir at resmi var kallisim ebayden bulayimda sana linkini göndereyim bir baksin ayca cok büyük bir resim etkileyici ve cok güzel ben cok begeniyorum acikcasi
günaydın takımcığm,
dün akşam rahatsızlandım ve bugün nefes almakta zorlanıyorum.. nezlemidir grip mdr illet birşey bu,burnum tıkandı açılmıyor. ses desen boru gibi çıkıyor... yataktan kalktım mı düşecek gibi oluyorum.insanın parmak uçları bile ağrır mı...?
kısaca ;
hastayım ve geçene kadar izin istiyorum.(bir iki güne geçer inş)
görüşürz...
cok gecmis olsun canim benim ... kiyamam ihlamur ic nazarmi degdirdiler bülbülüme?Çok üzgünüm çoook

kizlar bugün hic kaytarmadim .pasalar gibi dersimi calistim. alkisalkisalkis
hatta anlamaya basladim. ve hatta konudan hoslanmaya basladim anladikca.delikafadulden
sadece inat etmisim iki gün boyunca ben bu konuyu sevmiyorum ögrenmiyecegim diye. ama bebegim dediki; sen calis annem yaparsin..hihoyyyt
mustang bebegim ne kadar üzücü bir durum cok üzüldüm inanki. insallah iyi bir sekilde sonuclanir senin icin canim. allahtan hayirlisini diliyelim..:Saruboceq:

Back
X