Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamm- biraz jimnastik yaptim geldim .müthis hamlamisim. ter su icinde ve nefes nefese kaldim.
birde bogazimi tutarsam bu isi hallettim demektir kaydirigubbakcemile2

merhaba takımcığım
bugün akşama doğru ayağa kalkabildim. Tam 1 gün sürdü ama , süründürdü yani. geçmiş olsun diyen demeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

melise bilgilerimi verdiğimi de ekleyeyim.

bu arada bu aytaşı inanılmaz gerçekten. bugün annemler filan burdaydı,beni görmeye gelmişler hastaydım ya.annem hamur filan kızarttı ve ben 1 tane yedim. mutlaka hastalığın da etkisi var ama kendimi biliyorum ben bu kadar iştahsız olamam yani... şoklardayım !
azıcık geçmişe bakayım yerimseniben

selam kızlar ya yazdıklarınızı kısmen okudum..ama artık tümünü okuyacağım inşallah:sm_cool:
bilgisayar oldu..şimdidldk bir sorun yok.korkuyorum artık..
bundan sonra diyet modunada girerim artık..tabi bayramdan sonra:kedi:
bu hafta bayrama kadar temizlik yapacağım..bayramda eşimin izni yok,geçen bayram kullanmıştık..o yüzden annemler gelecek..yalnız kalmamızı istemediler..:dance:
ev yağ dök yala olsun istiyorum anneye hava atalımsengözlerimebaksanab

merhaba takımcığım
bugün akşama doğru ayağa kalkabildim. Tam 1 gün sürdü ama , süründürdü yani. geçmiş olsun diyen demeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

melise bilgilerimi verdiğimi de ekleyeyim.

bu arada bu aytaşı inanılmaz gerçekten. bugün annemler filan burdaydı,beni görmeye gelmişler hastaydım ya.annem hamur filan kızarttı ve ben 1 tane yedim. mutlaka hastalığın da etkisi var ama kendimi biliyorum ben bu kadar iştahsız olamam yani... şoklardayım !
azıcık geçmişe bakayım yerimseniben

çok geçmiş olsun canım..
şu aytaşından bendemi alsam yaaaakannehir

Selam arkadaşlar
handecim ilk hastalığınız demek ay kıyamam canım umarım anlamadan atlatırsınız huysuzluğuda bundanmış demek

evet kaliste ondanmış huysuzluğu dr a gittik şurup verdi işte boğazlarında hafif kızarıklık var dedi, öksürüyü geçmedi hala üzülüyorum işte, sürekli ilgi istiyo ondan uğrayamadım. Yiyenin gelmiş galiba gözün aydın, Geçmişi okudum hastalara çok geçmiş olsun.Cedric, Çikolata ,opuyorumnanaktan
Mustang doğru insanlar kazanır her zaman merak etme arkadaşım.

Canzi, Mersa geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürlera.s.

günaydın güzellerin takımı :))
çikolatım ayaklanmış, kolyesinden pek memnunmuş.. ya reyhan abla senin kolyen etki etmedimi ne sesin çıkmadı...
site çok ama çok sorunlu çok zor giriş yapabildim 1 saat uğraştım bugünde bildrim günü amann uğraş dur düzelse bari..

günaydııınnn
cumanız mübarek olsun umarım herkes güzel güzel kilocuklarını vermiştir bu hafta canlarım

sizinle mutlu bir haberimi paylaşmaya geldim
bugün oğlum 1 yaşına girdi :kedi:

gunaydın arkadaslar kusura bakmayın bıraz yogunum bugun ve yarın evlılık yıldonumumuz.dun ev temızlıgı vardı bugunde benım hazırlıklarım var. 5 yılı bırlıkde aynı evde bıtırdık.su gunlerın gecıcek olması benı cok mutlu edıyor cunku evet motıve ettı benı ama aynı zamanda da strese sokdu cok fena.esıme soz vermısdım ıkı hanelere dusucem dıye.azıcık kaldı ama yarın sabaha kadar gıder dıye umuyorum:Saruboceq:.bıde aılem benı strese sokdu ekstra.tel de soruyorlar zayıfladınmı hayır dıyorum ınanmıyorlar.bayramda onlarda benı merakla beklıyor ama hayal kırıklıgı yasıyacaklar.dun yedıklerımı de yazayım
sabah 2 dl tb ekmegı yumurta peynır domates salatalık bıber
ara 1/2 muz
ogle 1 cipura
ara 1parmak kalınlıgında elmalı kek
aksam 1 kase domates corbası a tatlı kasıgı kasar ıle 4 yk taze faulye 1 lokma mısır ekmegı
ara 1 mandalına 1/2 armut

günaydııınnn
cumanız mübarek olsun umarım herkes güzel güzel kilocuklarını vermiştir bu hafta canlarım

sizinle mutlu bir haberimi paylaşmaya geldim
bugün oğlum 1 yaşına girdi :kedi:
iyiki doğmuş canımopuyorumnanaktan doğum gününüz kutlu olsun..ilk yaş daha bi önemlidir yaa..bende 1 yaşına bastığında çok heyecanlı olurum herhalde
gunaydın arkadaslar kusura bakmayın bıraz yogunum bugun ve yarın evlılık yıldonumumuz.dun ev temızlıgı vardı bugunde benım hazırlıklarım var. 5 yılı bırlıkde aynı evde bıtırdık.su gunlerın gecıcek olması benı cok mutlu edıyor cunku evet motıve ettı benı ama aynı zamanda da strese sokdu cok fena.esıme soz vermısdım ıkı hanelere dusucem dıye.azıcık kaldı ama yarın sabaha kadar gıder dıye umuyorum:Saruboceq:.bıde aılem benı strese sokdu ekstra.tel de soruyorlar zayıfladınmı hayır dıyorum ınanmıyorlar.bayramda onlarda benı merakla beklıyor ama hayal kırıklıgı yasıyacaklar.dun yedıklerımı de yazayım
sabah 2 dl tb ekmegı yumurta peynır domates salatalık bıber
ara 1/2 muz
ogle 1 cipura
ara 1parmak kalınlıgında elmalı kek
aksam 1 kase domates corbası a tatlı kasıgı kasar ıle 4 yk taze faulye 1 lokma mısır ekmegı
ara 1 mandalına 1/2 armut
sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..moralini bozma kendini strese de sokms..ben strese girdikçe yerim:sinifsinif:
yavaş yvaş verirsin inşallah

Selam arkadaşlar
handecim ilk hastalığınız demek ay kıyamam canım umarım anlamadan atlatırsınız huysuzluğuda bundanmış demek

evet kaliste ondanmış huysuzluğu dr a gittik şurup verdi işte boğazlarında hafif kızarıklık var dedi, öksürüyü geçmedi hala üzülüyorum işte, sürekli ilgi istiyo ondan uğrayamadım. Yiyenin gelmiş galiba gözün aydın, Geçmişi okudum hastalara çok geçmiş olsun.Cedric, Çikolata ,opuyorumnanaktan
Mustang doğru insanlar kazanır her zaman merak etme arkadaşım.

Canzi, Mersa geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürlera.s.

handecim ben geçmişi okuyamıyordum ondan hastalardan falan fazla haberim yoktu..
masal kız hasta mı oldu ya kıyamam bebişe..en kısa zamanda atlatır inşallah..Allah şifa versin

benim kilomda da hiçbir değişiklik yok...reglim bitmedi bitsin bide öyle bakarım:çok üzgünüm:

günaydin hanimlarrrr

coco nice mutlu yillara ins ..allahim en tatli zamanlari... bende hatirliyorum kizimda bir kez burnunda kir olmustu onu bile not almistim kaydirigubbakcemile3 ilk burun pisligimiz diye

sonrabir dün odaya girdim kizim koltukta hemen kosup indirdim düsücek diye.. hic öyle huyum degildir koltukta birakip gitmek diye söylenirken bir baktim yine koltukta..meger koltuga cikmayi ogrenmis..arkasindan resmini cekmistim..simdi benim boyumda hey gidi günler heyyyy:hulya:

ve kilo mu bildiriyorummmmm 60,400 emin regl olmasaydim 60 olurdum

bugün 5 ögün diyetinde son günüm .. simdi bir bardak sütümü iciyorum .. icine yarim tatli kasigi bal koydum .. aslinda sade cok severim ama sabah ki balli olsun dedim..yarin diyet bittiginde kesin biraz daha gider yarin mi yapsam ki kilo bildirimimikaydirigubbakcemile3

coco cugum ogluna nıce mutlu senelere canım.saglıklı mutlu bır sekılde buyusun ins.
kallıste cıgım erkek rejımı pek bızımkıne benzemıyor maalesef.kahvenın yanında pasta yıyor ee dıyet dıyorum olmaz bısey dıyor.1 tabak kuruyemıs yıyor, yemegın yanında 1 tabak pılav yıyor sonucda 15 gunde adam 5 kılo verıyor.ekstraları kesıyormus.bana 12 kıloyu 3 haftada verıcegıbı soyluyor verırde.
aytasınıı bende ıstıyorum ama kadıköy e gıdemedim henüz yarın psıkologla randevum var sonrasında gıdebılmeyı ıstıyorum ama nasıl cıkdıgıma baglı.
melis e bende adres bılgılerımı ılettım kallıstec ıgım
chocalate canım gecmıs olsun kusura bakma gec oldu ama daha ıyı olmana sevındım
pıa yazıym dıyorum hep unutuyorum ılk yazdıgın dıyet benım genelde yapdıgım dıyettdır.onun ıkı versıyonu var ayda 5 kılo vermek ve 10 kılo vermek ıcın olan.sabahla ogle arasında ara ogun yaparsan guzel bır dıyet

iyiki doğmuş canımopuyorumnanaktan doğum gününüz kutlu olsun..ilk yaş daha bi önemlidir yaa..bende 1 yaşına bastığında çok heyecanlı olurum herhalde

[/I][/B]benim kilomda da hiçbir değişiklik yok...reglim bitmedi bitsin bide öyle bakarım:çok üzgünüm:[/I][/B]

canım çok teşekkür ederim darısı başınıza
bu aradaüzülme bu hafta olmazsa dipğer hafta verirsin sağlıklı kilo vermeler dilerim

ayy cedric ne yapicaksniz? her 13. yilin icerisindeyiz (ben cok kücük evendim :ecrin_bebek:) her yil guzel süprizler yapmak isterim ama hic yapamadim..hep esim biseyler alir süpriz yapar ben bayan öküz olarak "tesekkür ederim":1ninca: der otururum-tatlicadiarzu-

kılo bıldırımı yapmayı unutuyordum az daha 100. 2 kıloyum sabrımı denıyo bu kılolar ya yanı 300 gr daha verebılseydım bugun o 300 gr mı verebılırmıyım bakcaz artık

ayy cedric ne yapicaksniz? her 13. yilin icerisindeyiz (ben cok kücük evendim :ecrin_bebek:) her yil guzel süprizler yapmak isterim ama hic yapamadim..hep isim biseyler alir süpriz yapar ben bayan öküz olarak "tesekkür ederim":1ninca: der otururum-tatlicadiarzu-

hıc bılmıyorum pia. sürprizi beklıyorum hedıyemı gördüm gerçi ama .sadece yemek yemıyelım dedım o kadar .esımden bır organızasyon beklıyorum kısaca.benımde pek hedıye almak huyum degıldır ama bu yıl aldım

Back
X