Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabiki tarif ederim mersamın yazdığını kaçırmışım

kadıköyde otobüs duraklarının arkasında akmar pasajı var ünlüdür çok bir çok kişi bilir bir çeşit sahaf çarşısı.. bu çarşının üst katında yaşlı bir amca vardı orada bulabilirsiiz.. yine otobüs duraklarının arkasından yukarı çıkınca barış manço kültür merkezinin yakınlarında... gülay takı veya aylin bijuteride bulabilirsiniz... Bahariye Cad. Nailbey Sok.
Kadıköy Merkez, Kadıköy

cedricim tamam tamam yanlış tahmin ettim :)))

cedricim yaa iyiki aklıma getirdin evine dergi alan arkadaşlardan rica edecektim bende.. kızıma çok ama çok dergi lazım oluyor... kolaj çalışması yapıyorlar fazlasıyla ve okul sezonunda sanırım 4000 çalışma filan yapacaklarmış dergi almaktan bir halde kaldım evde yığıldı hepsi.. yemek-takı-aktialite-mizah-yaşam-dekorasyon- aklınıza gelebilecek her türlü dergi gerekiyor bize.. eğer evine dergi alan ve sonrasında atan arkadaşlarımız varsa kargo ödemesi bana ait yollayabilirmi diyecektim...

5yil ha? ne kadar güzel. almanlar yada bilmiyorum baska nerelerde ne deniyor. ama burada agac yildönümü deniyor. hani 25 yila gümüs yada 50 yila altin yildönümü derlerya. 5 yilda agac yildönümüymüs. agac gibi saglamlassin kök salsin güclensin evlilik diye.

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim... nice nice yillara canim.a.s.

kallisim sagol canim düsünmen yeter. ama biraz daha zaman tanimaliyim tasima. bendeki istahi dizginlemek icin 5 kiloluk bir tas asmaliyim boynuma ben delikafadulden. minicik bir tastan bukadar cok sey bekliyemem. yavas yavas ben sabirliyim..delikafadulden

kallisim sagol canim düsünmen yeter. ama biraz daha zaman tanimaliyim tasima. bendeki istahi dizginlemek icin 5 kiloluk bir tas asmaliyim boynuma ben delikafadulden. minicik bir tastan bukadar cok sey bekliyemem. yavas yavas ben sabirliyim..delikafadulden

ay reyhan abla yaaa:roflol::roflol: ömürsün billa...

benim kızlar uyandılar kahvaltı hazırlıyorlar kaçıyorum hepinizi öperek...

cedricim yaa iyiki aklıma getirdin evine dergi alan arkadaşlardan rica edecektim bende.. kızıma çok ama çok dergi lazım oluyor... kolaj çalışması yapıyorlar fazlasıyla ve okul sezonunda sanırım 4000 çalışma filan yapacaklarmış dergi almaktan bir halde kaldım evde yığıldı hepsi.. yemek-takı-aktialite-mizah-yaşam-dekorasyon- aklınıza gelebilecek her türlü dergi gerekiyor bize.. eğer evine dergi alan ve sonrasında atan arkadaşlarımız varsa kargo ödemesi bana ait yollayabilirmi diyecektim...
neyse ıcım rahatladı sımdımafoldumben
5yil ha? ne kadar güzel. almanlar yada bilmiyorum baska nerelerde ne deniyor. ama burada agac yildönümü deniyor. hani 25 yila gümüs yada 50 yila altin yildönümü derlerya. 5 yilda agac yildönümüymüs. agac gibi saglamlassin kök salsin güclensin evlilik diye.

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim... nice nice yillara canim.a.s.
ah canım benım cok tesekkur ederım ablacıgım bu almanları hep sevmısımdır zaten ne dohru soylemısler
haha cok yasa reyhan abla guldurdun benı 5 kıloluk tas demek

günaydın ablacım nasılsın uzun zamandır rastlamıyorduk birbirimize .şu 5 kiloluk taşa çok güldüm sana 5 kiloysa bana bayağı bir lazım toptancısını bulalım o zaman daha ucuza gelir.
az önce kızım okuldan aradı ilk defa regli olmuş .yavrum 1 senedir yanında ped taşıyordu kullanmak bu güneymiş.sınıflarında tek hastalanmayan benimkiydi birazda endişelenmeye başlamıştım yılbaşında doktora götürmeyi düşünüyordum neyse gerek kalmadı. ay çok heyecanlandım napmalıyım bilmiyorum okula gelip aliyim dedim yok gelme ben iyiyim dedi arkadaşları sarmış etrafını onlar uzman ya en az 1 yıllık tecrübeleri var biz ilgileniriz teyze sen gelme dediler.hadi hayırlısı bakalım artık kızım genç kız oldu dimi bundan sonra kendine sen çocuksun da dedirtmez artık.ay çenem düştü napim birileriyle paylaşmazsam duramadım .

tabiki tarif ederim mersamın yazdığını kaçırmışım

kadıköyde otobüs duraklarının arkasında akmar pasajı var ünlüdür çok bir çok kişi bilir bir çeşit sahaf çarşısı.. bu çarşının üst katında yaşlı bir amca vardı orada bulabilirsiiz.. yine otobüs duraklarının arkasından yukarı çıkınca barış manço kültür merkezinin yakınlarında... gülay takı veya aylin bijuteride bulabilirsiniz... Bahariye Cad. Nailbey Sok.
Kadıköy Merkez, Kadıköy

saolasın canım adresi kocamın eline tutşturacam arasın bulsun artık.bende hediye göndereceğim arkadaşımı öğrendim ve çok mutlu oldum hanginiz çıksa aynı mutluluğu duyardım ama o arkadaşımıda çok seviyordum zaten ben kime çıktım acep.melis e adımı bir daha yazmaya çalışıyim bakalım bu sefer kime gönderecem.mafoldumben

günaydın herkese..cumartesi yazmıştım en son baktım kimse girmemiş akşama kadar..herhalde haftasonu kimse paylaşım yapmıyor diye dünde girmedim..gerçi bir saat girmeye uğraştım ama net bağlantısı haftasonu olduğu için çok kötüydü...bi baktım doldurmuşsunuz yaa
hediye heyecanı sarmış herkesi..
ben bile merak ediyorum kim kime almış :))
dün akşam arkadaşa gitmiştik kadın baan zayıflamışsın dedi..annemde webcam de dedi ama tartı da neden görünmüyor..bide ben almışım gibi hissediyorum..15 kilo verdim hala aynı görüyorum yaa kendimi..hastalıkmı başladı acaba bende:((

gunaydın herkese yenı bır haftaya daha baslıyoruz.cok guzel bır hafta sonu gecırdım ama vakıt bulupda bılg acamadım bıle.c tesı kadıkoye gıttım ama aytası almayı unutup geldım maalesef.yedıklerıme ıcdıklerıme cok dıkkat ettım.hersey gayet yolunda yanı

cok özledim orali..nice mutlu yillara ins cedriccim

günaydın arkadaşım .eşini bizim memlekete yollamışsın .belki iyi gelir 2 gün kallistem bazen kısa sürelerle evden ayrılmaları iyi geliyor .benimkide aynı aynen huzur batıyor .aa size söyliyceğim bişey var şimdi aklıma geldi kocam hafta içi istanbula gitti dr kontrolüne korneası tam ölmemiş kurtulma ihtimali varmış aralıkta 1 hafta hastanede yatacak istanbulda tedavi görecek bende en azından bununla mutlu oldum sizlerlede paylaşayım dedim.opuyorumnanaktan

cok gecmis olsun.. goruyormusun allahtan ümit kesilmez.. ins yoluna girer

ay yazarız Piacım yazarız delikafadulden nasıl esrarengiz yahuu burada ki nickinide bilmiyormusun melis unutmuştur belkiyerimseniben anlamadım ama belki başka anlamda esrarengiz dedin..
bir kaç kez çarşıda alacaksın demek soluğu kaydirigubbakcemile3

alisveriste zaten problemli bir tipim (icimdeki ben simdi gülüyor bana "sadece alisveriste miii" diye)
yo yo baska anlamda dedim esrarengizi:hulya:

aynen aynen ben de kaç kere giderim kimbilir.. içime de çok zor sinecek atraksyon işte canım zemuszemus

hani birazcik zevklerimizi hobilerimizi bilsek dimi daha kolay olurdu secim..ama böyle zorlu olmasida hosuma gitti benim

selam sekerler..
ya kallisim melisim valla yazdim bilgilerimi ama gitmemis demek tekrar yolladim melisim bir bakiver canim olmadiysa baska yol deniyelim.
pia bu ne helecan kiz? hehehehe sorma bendede ayni helecan.kaydirigubbakcemile5

sorma abla ya.. hediye cok alirim .. ama bu sekilde olmamisti hic.. birde hep ben alirim bana bi kocam alirim:gitme:..oyuzdende mutlu oldum ben

ayy kızlar !!!!!!!!!!!!
melis in özel mesajını şimdi gördüm... çok ama çok heyecanlandım ben de şimdi.:)))
neyse fazla konuşmayayım,kim olduğu belli olur filan , oyarsınız beni :))
bana söyle bana söyle:1ninca:

kallistem benimde kuzenim gecen sezon mezun oldu o ic mimar degil mimar oldu..cedricin dedigi gibi pahali ve zor bir bölüm ama cok keyifliydi.. mezuniyetinde projelerini sergilediklerinde muhtesemdi her biri..aylarca uyumadigi günler oldu..ama herseye degdi..senin kuzucugun kacinci sinifta?

arkadaslar, ben bayrama kadar en azindan 59,900 bile olsa 59 rakamini görmek istiyorum..az önce cardiyo ve karin egzersizleri yaptim..sporumuzu ihmal etmiyelim arkadaslar.. spor herseyden korur insani direnc verir..15 dk da olsa yapalim :oklava::teselli::oklava::teselli::oklava::teselli::oklava::1hug: sırnaşık şeysırnaşık şey

Spor Yapmanın 99 Nedeni

Sağlığınızın değerini anlamanıza yardımcı olur.

Yaşam kalitenizi arttırmanıza ve geliştirmenize yardımcı olur.

Fiziksel performansınızı geliştirir.

Kalp rahatsızlığı riskini azaltır.

Maksimum oksijen kapasitenizi arttırır.

Yüksek tansiyon riskini veya ilerlemesini azaltır.

Yüksek tansiyonu olanların, tansiyonu kontrol altında tutmasına yardımcı olur.

Kandaki Triglycerid seviyesinin azaltır.

Kandaki iyi kolestrolu (HDL) artırır.

Dinlenme kalp atımını düşürür.

Kalp - damar dolaşımını geliştirir.

Anaerobik eşiği arttırır, bu da çabuk yorulmayı ve dolayısıyla kanda laktik asit birikiminin erken oluşmasını engeller.

Kalp rezervini artırır.

Kalbinizin bir atımda vücuda pompaladığı kan miktarını artırır.

Vücut ısınızı soğutma için, deri yüzeyine gerekli kan akış kabiliyetini artırır.

Akciğer kapasitenizi arttırarak, oksijenin akciğerlerden kana geçebilme kabiliyetini arttırır.

Kalp krizi geçirdikten sonra, hayatta kalma şansınızı arttırır.

Koronerde kan pıhtılaşma hassasiyetini düşürür.

Kandaki yoğunlaşmayı azaltır

Kalbinizin daha verimli pompalama işlevini yapmasını sağlar

Kanınızın kan plazma hacmini genişletir.

Orta seviyeli egzersizler sırasında, kalp atım sayısını düşürür.

Anormal nabız atım incinmelerini azaltır.

Kaslarınızın kandan oksijen çıkarma kabiliyetini artırır.

Çarpıntı riskini azaltır.

Çok çeşitli sebeplere bağlı baş ağrılarından kurtulmanızı sağlar.

Hamilelikte karşılaşılan birçok rahatsızlıklardan (ör. kabızlık, belağrısı, mide ekşimesi gibi) kurtulmanızı sağlar.

Sıcaklığa karşı tahammülünüzü artırır.

Endişe ve kuruntularınızı azaltır.

Streslerden korunmaya ve kurtulmaya yardımcı olur.

Vücudun üst solunum yolları enfeksiyonuna karşı direncini artırır.

Şeker hastalığınızın gelişme riskini azaltır.

Şeker toleransınızın gelişmesini sağlar.

Prostat kanserinin gelişme riskini azaltır.

Sigarayı bırakmanıza yardımcı olur.

Bağırsak kanserinin gelişme riskini azaltır.

Göğüs kanserinin gelişme riskini azaltır.

Eklem rahatsızlıklarından dolayı, eklemlerin bozulma oranını yavaşlatır.

Kan şekerinin kontrol altında tutulması için gerekli insulin miktarının düşürülmesine yardımcı olur.

Yüksek tansiyona bağlı ciddi komplikasyonlara maruz kalma oranını azaltır.

Yaralanmalara karşı korunmayı sağlar.

Eklemlerdeki kıkırdak dokunun yoğunluğunu arttırır.

Stresle başa çıkmanıza yardımcı olur.

Bağışıklık sisteminizin iyi şekilde çalışmasını geliştirir.

Kabızlıktan kurtulmanıza yardımcı olur.

Depresyonun hafifletilmesine ve atlatılmasına yardımcı olur.

Soğuk ortamlara çabuk adapte olma kabiliyetinizi artırır.

Bel ağrılarının hafiflemesine ve kurtulmanıza yardımcı olur.

Bel ağrılarından doğan sıkıntıların azalmasını sağlar.

İnsuline karşı,doku duyarlılığını artırarak, kan şekerinin daha iyi kontrol edilmesine yardımcı olur.

Yüksek tansiyonu kontrol için alınan ilaçların, yan etkilerine karşı koymaya yardımcı olur.

Eklem esnekliğini korur ve gelişmesine yardımcı olur.

Eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bunu kontrol etmek için aldığınız ilaç ihtiyacını 20 - 30 % azaltır.

Kemik erimesi hastalığı riskinin gelişmesini azaltır.

Zihinsel uyanıklılığınızı artırır.

Yaşa bağlı olarak oluşan kemik bozulmalarının yavaşlamasına yardımcı olur.

Endometriyoya karşı riski azaltır.

Eklem rahatsızlıklarından doğan acılara karşı koyma toleransınızın artmasını sağlar.

Kilonuzu korumanıza veya kilo kaybetmenize yardımcı olur. Sadece diyet yaparak değil.

Yaratıcılık gücünüzün artmasına yardımcı olur.

Yağsız vücut dokularınızın korunmasına yardımcı olur.

Sağlık harcamalarının ve ilaç kullanımının azalmasına yardımcı olur.

Yabancı madde kullanımı ile mücadeleye yardımcı olur.

Fazla kalorilerin yakılmasına yardımcı olur.

Yüksek oranda gıda tüketmenizi sağlar, fakat buna rağmen, kalori dengenizin aynı kalmasına yardımcı olur.

Ağır ilerleyen şişmanlığa karşı korur.

Denge ve koordinasyonunuzun gelişmesine yardımcı olur.

İştahınızın kısa süreli etkilerle azaltılmasına yardımcı olur.

Ani kabarmaların üstesinden gelmeye yardımcı olur.

Yaşlı bireylerdeki kısa süreli belleklerin gelişmesine yardımcı olur.

Adet kanamalarından doğan belirtilerin hafiflemesine yardımcı olur.

Genel ruhsal durumunuzun gelişmesini sağlar.

Kolay ve iyi uyumanıza yardımcı olur.

Kilo kaybına, özellikle vücuttaki yağdan kaybetmenize yardımcı olur.

Kemiklerinizin kırılmalara karşı direncini ve yoğunluğunu artırır.

Dinlenme durumundaki metabolik seviyeyi korumanıza yardımcı olur.

Kassal güç seviyenizi arttırır.

Kassal dayanıklılık seviyenizi artırır.

Egzersizden sonra çabuk toparlanabilme kabiliyetinizi artırır.

Uygun kas dengenizi korumanıza yardımcı olur.

Cinsel hayatınızın istenen doyumda ve düzeyde artmasını sağlar.

Vücudunuzun dik durmasının gelişmesini sağlar.

Egzersiz sırasında vücudun enerji elde etmede yağ kullanabilme kabiliyetini arttırır.

Solunum sistemindeki kasların gücünün ve dayanıklılığın artmasını sağlar.

İyi bir fiziksel görünüş sağlar.

Kendinize olan güven duygunuzu arttırır.

Rahat olmanıza yardımcı olur.

Kısa süreli bilgileri hafızanızda tutma kabiliyetini geliştirir.

İşveriminizi arttırır.

Bol enerji verir. Günlük hayatınızda acil durumlarda ihtiyacınız olan enerjiyi sağlar ve sonradan ihtiyaç olabilecek daha fazla enerjinizi korumanıza yardımcı olur.

Hastalıklara bağlı olarak iş günü kaybınızı azaltır.

Bağımsız hayat tarzını korumanıza yardımcı olur.

Yeni insanlarla karşılaşmanıza ve yeni arkadaşlar edinmenize yardımcı olur.

Fiziksel zindeliğinizi geliştirerek, hayata daha yaratıcı olarak adapte olmanızı sağlar.

Aktiviteler, kemiklerin güç depolamasına ve orta şiddetli egzersizler sırasında daha fazla baskı yaparak hem daha çok güç depolamasına hem de kemik yoğunluğunun artmasını yardımcı olur.

Egzersiz, bağ ve bağ dokularını kuvvetlendirerek, yaşa bağlı olarak oluşabilecek sakatlıkları azaltır.

Önceden hareketsiz bir yaşam tarzına sahip kişilerin, yorgunluğa karşı direncini artırır ve dinçlik hissinin oluşmasını sağlar.

Hatta kalp hastaları bile, kalp ve solunum sistemlerini çalıştırıcı egzersizler yaparak, hastalığının üstesinden gelmek için gayret sarfederek, korkularından kurtulmalarına ve normal yaşamlarına dönmelerine yardımcı olur.

Spor yapmak, sıkıntılarınızın azalmasına, eğlenme ve neşelenmenize, kısaca hayattan zevk almanıza yardımcı olur.

merhabalar,
reyhan ablacım mersacım aldım mesajlarınızı hem de çift çift :) papatya yollayamadı henüz dün tarif ettik ama yollar herhalde kallistecim nasıl dersen öyle yaparız ben senden haber bekliyorum birkaç gün.
ne güzel heyecan oldu herkese
biz de toparladık sayılır listemizi kallistecim biz de senden rica edeceğiz.

selam arkadaşlar
nasılsınız, umarım herkes iyidir,
cedric hayırlı olsun ikili rakamlarınopuyorumnanaktan,
Kaliste, Mustang okul konusunda haklısın valla bende üzülüyorum çocuklara,
pia gerçekten çok yarralı ya spor yapmak bide ben yapabilsem :(,
ohcanımadeysin ne güzel 15 kg vermişsin darısı başıma,
melsa eşine çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir,
Bijoux hediye planlarını bende merak ettim,
Reyhan Abla, çikolata, Melis a.s.

unuttuğum kimse kalmamıştır inşallah

Bana gelince dünden beri nezleyim, boğazlarımda acıyo, Masal ın öksürüyüde geçmedi hala, şurupları çok zor içiyo yarısı içeri yarısı dışarı her seferinde üstü başı batıyo, bir arkadaşım geçmez şuruplarla dedi bakalım napcaz inşallah antibiyotiğe falan gerek kalmaz çok öksürmüyo ama öksürüyo işte arada
Canım sıkkın bugünlerde iyice eve kapandık dün markete gittim geldim sanki aylardır dışarı çıkmıyomuş gibi hissettim kendimi, eskiden gneşli havalarda bi dolaşıp geliyoduk şimdi hasta diye onuda yapamıyoruz, napalım geçicek bugünler, kızım büyüycek ben zayıflıycam :Saruboceq:

Cedric'mm nice mutlu sağlıklı eşinle bir ömre..Allah sağlıklı bebişlerinle kutlamayı nasip etsin ikili rakamada inmişsin süper ..:teytey::teytey:

merhaba arkadaşlar,
pazar günü bayağı bir alıntı yapıp yazdım ama,site beni dışarı attı,sanırım sıkıntı vardı...komple silindi.öyle sinir oldum ööyle sinir oldum ki... birsürü yazmıştım.

kallisim ben kadın dergileri alırım hatta geçen sene abone olmuştum,birsürü dergim vardı.bir kuaföre verdim..,sanırım işinize yaramaz değil mi? yararsa yollayayım hemen!

günaydın ablacım nasılsın uzun zamandır rastlamıyorduk birbirimize .şu 5 kiloluk taşa çok güldüm sana 5 kiloysa bana bayağı bir lazım toptancısını bulalım o zaman daha ucuza gelir.
az önce kızım okuldan aradı ilk defa regli olmuş .yavrum 1 senedir yanında ped taşıyordu kullanmak bu güneymiş.sınıflarında tek hastalanmayan benimkiydi birazda endişelenmeye başlamıştım yılbaşında doktora götürmeyi düşünüyordum neyse gerek kalmadı. ay çok heyecanlandım napmalıyım bilmiyorum okula gelip aliyim dedim yok gelme ben iyiyim dedi arkadaşları sarmış etrafını onlar uzman ya en az 1 yıllık tecrübeleri var biz ilgileniriz teyze sen gelme dediler.hadi hayırlısı bakalım artık kızım genç kız oldu dimi bundan sonra kendine sen çocuksun da dedirtmez artık.ay çenem düştü napim birileriyle paylaşmazsam duramadım .

aaaa ne güzel... hayırlı olsun annesiiiii:) ya varya inanmazsınız ben ilkokul 4.sınıfta regl olmuştum ilk,ne kadar erken değil mi... ben de çok olgun karşılamıştım daha o yaşta,artık kızlar herşeyi biliyor.
günaydinnn..
cedricim bugündü galiba evlilik yildönümünüz. bende candan kutluyorum. birlikte saglikli anlayisli ve mutlu nice yillar diliyorum..
valla sekerler ben aytasimi hergün takiyorum. her aksam cikarip ayisigini görecek sekilde penceremin önüne koyuyorum. sabahlari dualarla takiyorum. ilk geceside topraga gömdüm hatta bir arkadas elledi diye ikinci gecede topraga gömdüm. amma elle tutulur bir degisiklik olmadi bende henüz. ama kallisim söylemisti ilk günler ters tepki bile verebilir diye. ben ümitliyim gelismeleride mutlaka yazarim..
mersacigim esinin rahatsizliginin korktugunuz boyutta olmadigina sevindim. a.s.

reyhan ablacığım,ben de hep "acaba ben mi abartıyorum,tokluk vermiyor mu" deyip duruyorum kendime ...ama yok.. ilginç bir şekilde iştahım azaldı,tamamen yok olmasa da (nerdeeeeeee) herkese farklı etki ediyor demek ki...
oyarmıyız ne yaparız bilmem çikolatım ama kimden geleceğini bilmemek daha bir hoş oldu bijomun aklına sağlıknaniknanik

kim acaba, kim kim kim :1rolleyes:

tamam bijom aklımda olmasına rağmen buraya pek gelemediğim için ilgilenemedim... :utangac: yarın yeğenimi yolluyorum ondan sonra bakarım ancak..

bende eşimi yolladım sabah mersine şakkıdı 2 günlüğüne.. 2 gündür işyerinden hiç rahat bırakmadılar dün yine gece yarısına dek işyerindeydi sinirini giderayak benden çıkardı yine of nefret ediyorum şu düşüncesiz hallerinden, ben başkasına kızdığımda hırsımı kimseden çıkartmıyorum :sinifsinif: yine kalbimi kırdı giderken birde yüzsüz yüzsüz takılıyor dargın ayrıldım hiç istemememe rağmen yani bıktım artık 20 yılı devirdik böylemi olması gerek bir insanın huzur ve sağlıktan başka isteyeceği ne var bunların hepsi bizde olmasına rağmen benim kocama batıyor huzur...:gitme:

kallisim kocanı sevmesen,takmazsın bu yaptıklarını 20 yıl geçmiş artık. erkekler ne yazık ki kaybetmeden anlayamıyorlar,inş kafasına dank eder de kıymetini anlar :umursamaz:

hayirsiziniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelecek ama tam gelecek
yerimseniben
herkesler nasil bakalim
ben beni soyliyim dun bugun biraz morelim bozuktu malum bayram yaklasiyo her bayramki hallerim diyelim
cooluk cocuk herif anasigil danasigil garda$lari ecigi cucugu bucugu iyiler ellerinizden operler sositososito
sizleri sormali herkes ne durumda bi anlatin hele kilo cizelgeleriniz nerde benimkide yok kim kac kilo verdi anlatin yahuu bak anlatin gelip bakacam ona gore
cadi kesilcem ba$iniza bela olacam eger her hafta kilo vermezseniz
sankim kedim zmaninda cok verdim de demi simdi azcik 65 olunca kendimi bi$ey zannediyom $aka kizlar $aka bakmayin siz bana diycem ama bakin bana diycem resim koymayi bileydim coktan derdim ama bu oglen adamin ba$ini yedim azcik en kisa zmanda aktaracak makinadaki resimleri bakalim en kisa zman 2012 olacak heralde artik ozmanda kiyamet kopacakmi$ diyolarya hayirlisi ama merak etmeyin kiyamet kopmadan koyacam resimleri i$$$$$aaaaalllaah amin deyin evet okoyarrr artik heralde

Son düzenleme:
bijom benim okulu sevmeyen ufaklık söylenip duruyor kütahya bilecik tatilde arada kalan biz neden tatil değiliz diyekaydirigubbakcemile3
hımmmmCADIARZU 10-15 aralık sen dedin bende aralığın 2. yarısı düşünmüştüm yeniyla daha yakın diye yurtdışı bile olsa 10 gün civarı gidiyor mesela eskişehirden istanbula en geç 2 günde ulaşıyor ... siz bilirsiniz aralığın 1. yarısı veya 2. yarısı diyelim isteyen hangisini istediğini yazsın ona göre karar verelimopuyorumnanaktan
heyecanı hiç sorma kafamı bayağı meşgul etti ne olabilir diye:utangac: kişiyide bilince daha bir helecan oldu sositososito hadi hayırlısı...
oyarmıyız ne yaparız bilmem çikolatım ama kimden geleceğini bilmemek daha bir hoş oldu bijomun aklına sağlıknaniknanik
kallisim ben tarihleri kafadan atmıştım zaten kaydirigubbakcemile3 o yüzden tarihleri sen belirle, ben sadece bir tarih belirleyelim mi diye şettirmiştimm kaydirigubbakcemile2

tamam bijom aklımda olmasına rağmen buraya pek gelemediğim için ilgilenemedim... :utangac: yarın yeğenimi yolluyorum ondan sonra bakarım ancak..
bijom bizde bayrama belki ablama geçeceğiz kısmetse ama tam belli değil bende düşündüm değişik bir şey yapıp götüreyim diye ablam yapmaz bu tür şeyleri hazetmez yemekle uğraşmayı sevmez yani eniştemde değişik şeylere bayılır.. bulursan banada söyle delikafadulden bende bulursam yazarım sana..:utangac:
ben de örgü işine bayramdan sonra anca bakabilirim kallisim.. demek ablana gidiceksin ha ne güzel.. tatlı işine de baktım bugün nette ama hep aynı şeyler sanırım geçen bayram yaptığımı yapıcam yazmak yasak diye buraya yazmıyorum ama yememek için anca yemin ediyorum o kadar güzel bişey oluyor -tatlicadiarzu-

kocam hafta içi istanbula gitti dr kontrolüne korneası tam ölmemiş kurtulma ihtimali varmış aralıkta 1 hafta hastanede yatacak istanbulda tedavi görecek bende en azından bununla mutlu oldum sizlerlede paylaşayım dedim.opuyorumnanaktan
ayy çok sevindim Allah şifa versin inşallah kurtulur mersacım :Saruboceq:

ben şu farmviileye bir takıldım tam hastalık bu valla işin gücün arasında ben oturamasam bile aynen senin kızın gibi benimkilerde benim bahçeyi ekip dikiyolar .yattığım yerden bağırıyorum sebzelerim soluyor biri toplasın diye çok zevkli ama..
haha ben de oynuyorum hergün ekip biçiyorum geldim 36 ya nereye kadar dayanıcam bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

cok sagol reyhan abla bendecok mutluyum.c tesıydı evlılık yıldönümümüz.cok sukur huzurlu saglıklı 5 yılı geride bırakdık.
cedric canım bir ömür boyu mutlu olun inşallah Allah uzun sağlıklı ömürler versin geçim versin ikinize de.. nice nice 5 yıllara inşallah :nazar:

simdi azcik 65 olunca kendimi bi$ey zannediyom $aka kizlar $aka bakmayin siz bana diycem ama bakin bana diycem resim koymayi bileydim coktan derdim ama bu oglen adamin ba$ini yedim azcik en kisa zmanda aktaracak makinadaki resimleri bakalim en kisa zman 2012 olacak heralde artik ozmanda kiyamet kopacakmi$ diyolarya hayirlisi ama merak etmeyin kiyamet kopmadan koyacam resimleri i$$$$$aaaaalllaah amin deyin evet okoyarrr artik heralde
:roflol::roflol: koptum asyacım nası belli oluyo geldiğin Şeniz ee sen de bayramdan sonra herkesi yolla gel gali yeter :olmaz: daha da misafir gelirse türkiyeden misafirlerim var hem de değişik şehirlerden de kusura bakmayın de aa bu ne ya özledik :dilcikar:

handeor canım geçmiş olsun daha iyileşemedin mi demek ki baya sarstı sizi bu hastalık :1no2:

selamlar.
hehehe asyam ne güzel geldin öyle hosgeldin canim bize eli sopali biri lazim ki bizi hizaya soksun. senin gibi bizde 65 olalim insallah hayirlisiyla ve saglikla. sisstttt kallisim allahmi söyletti ne? 65 olurmuyuz oluruz beeee
cikolatam valla belkide bir süre sonra etkisi görülmeye baslar tasin. sana hemen etki etmis ne kadar güzel canim. inan her giden grama benden gitmis gibi seviniyorum.
mersacigim hayirli olsun diyelim kizin icin. bende 15 yasimda olmustum bir yil sonrada evlendim.mafoldumben. cok siska bir kizdim 15ime kadar cocuk görünüslüydüm. zaten onun bir kilosu varmis o kiloya gelmeden olanlar seyrekmis 47 kilo galiba yanlis hatirlamiyorsam

Back
X