Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben kalliste'mi çok merak ediyorum...............

kalliste bir sır canım opuyorumnanaktan aslında böyle biri yok kendisi bir masla hatta masal kahramanı .5 takımı sahiplenmiş bir kahraman kaydirigubbakcemile3 anacım bak biz okadar sıkı fıkıyız ben bile bi kere gördüm şahsı şahanelerinin resmini :roflol::roflol:

aaa bak kallisim hakkaten haklı çıktın bakalım benim sana söylediğim tahminimde doğru çıkacakm ı merakla bekliyorum. yarın bir gün bende hediyemi yollayacağım umarım alan arkadaş beğenir.
kallisim hedinen resmini görmek istiyoruz lütfen . arkadaşlar bu istek hepiniz içinde geçerli.
ya ben unuttum tüm arkadaşlara diye yazıyorum eğer papatya çıkan kimse hediyeyi lütfen garanti olmadan yollamasın kız takıma uğramıyor paylaşım yok olmaz böyle... ben burdayım demediği sürece hediyeyi yollamayın.. eğer gelmeyeceksede onun hediye yollayacağı kişiye ben yollayacağım fikir benden çıktı kimse ortada kalmayacak..
oyyyyy gördüm fotoları asyaaaa delikafaduldendelikafadulden biz de konuşuyoruz hep görüntülü ama zayıf zamanlarına denk geldim şişman halini bilmiyodum ne güzel değişmişsin asyacım sakın bi daha kilo alma kızzzz maşallah :nazar::nazar:

mustanga da teşekkürler sonunda sayesinde ihya olduk :roflol: opuyorumnanaktan

bijom valla anlarım diye paketi bile yoklamadan masaya bıraktım kızlar bakıyor elleşmeyin diyorumdelikafadulden sen görevliyi görecektin kapı çaldı yırtık bir havladı tasmasından tuttum kapıyı açtım adam kimliğe bile gerek yok dedi hilalin adınıda lilal yazmışlar :roflol: sonra adam dediki sizin yerinize imzayı ben atarım koşa koşa çıktı bahçeden :roflol:

ya asyam allah nazardan korusun seni kotunuda botunuda giymiş maşallah.. ayağınıda vurdunmu kız tak tak diye yerlere öyle yapacaktın ya:roflol:

ben kalliste'mi çok merak ediyorum...............
:kedi::kedi:
kalliste bir sır canım opuyorumnanaktan aslında böyle biri yok kendisi bir masla hatta masal kahramanı .5 takımı sahiplenmiş bir kahraman kaydirigubbakcemile3 anacım bak biz okadar sıkı fıkıyız ben bile bi kere gördüm şahsı şahanelerinin resmini :roflol::roflol:
:roflol::roflol: 500 küsür tatil fotosunu yanlışlıkla silmeseydim göstermek için çok çabaladım amamafoldumbenmafoldumben eşim kaç gündür tatil fotolarını arıyor adama diyemiyorum sildim ben onları diyemafoldumben
kalk yarın gidelim kız şurası kahve içer döneriz kaydirigubbakcemile4

öyle biri yok dediler ya yukarıda ki mesaja bakınız:1closedeyes:

Asyam var ya bu resimler nasıl gaz verdi bana anlatamam çok duygulandım ve sevindim eferim tıss sana

oyyyyy gördüm fotoları asyaaaa delikafaduldendelikafadulden biz de konuşuyoruz hep görüntülü ama zayıf zamanlarına denk geldim şişman halini bilmiyodum ne güzel değişmişsin asyacım sakın bi daha kilo alma kızzzz maşallah :nazar::nazar:

mustanga da teşekkürler sonunda sayesinde ihya olduk :roflol: opuyorumnanaktan

asyaa bijoux foto dedi hemen geldim yok böyle bişey :nazar:

Harikasın..
sagolun kizlaar durun bakalim $imdi 64 7 yim sonra 62 olucam sonra 60 orda kalicam o zman gene ekliycek mustangcim hiç ogrenmiycem bu foto i$ini mustang yapsin hep ne i$i var ? ugra$sin benle azcik :1closedeyes:
neyse vallahi cocgu sagliksiz gitti hiç bi$iyler yemedim saglik SIKINTILARI vardi azcik ama $imdilerde cok dikkatliyim bide reesimlerde bi mekik aleti var onu calisiyorum bide uyuruyorum azcik arada gobek eritme bolumunde yaptigimiz hareketleri yapiyorum hem alt hem ust 38 ve 40 beden giyebiliyorum 38 azcik SIKIYO diyebilirimi$te boyle canlarim :)

vallahi bugun ali$veri$te vurdum kallisim vallahi bak yeni manto aldim kucuk hanim mantosu minnacik 40 beden bi$e giyerken agladim inanin

vallahi bugun ali$veri$te vurdum kallisim vallahi bak yeni manto aldim kucuk hanim mantosu minnacik 40 beden bi$e giyerken agladim inanin

Şenizcanım benim yaa ağlama bak mutlu ol artık aynalar karşısında.. ya seninmi kaynanan zayıflayamazsın diyordu en başta :olmaz: görmüşlerdir artık azim nasıl bişeymiş...
allahım azcık azimde bana ver nolursun bak kahveye gelceklermiş beni böle görmemeliler artık zayıflamak için ver şu azmimafoldumben

asya ıananmıyorum sana ne hos olmussun süpersın.zaten cok guzeldın daha da zarıflesmısın.ah bu nasıl motıvasyon oldu bana tsk ederım canım paylasdıgın ıcın

asyam valla bi gaz oldu bende şimdi tekrar aynı şevkle başlarsam sayende başlıyorum bunu bil..
gurban olurum sana ben ba$la kiz yeminlen diyorum bu sefer vermden birakmazsin sen dikkat edince yemeyince oluyo yemin ediyorum kurbanda iki gunde 67 5 oldum kayinvalidemin yuzunden kizim oluceksin yee diye diye hemen almi$im vallahi eve gelir gelmez aksam yemegini terkedip sut içtim mandalin yedim sadece iki gunde gittiler korolasicalar kilolar yaniyerimseniben

gurban olurum sana ben ba$la kiz yeminlen diyorum bu sefer vermden birakmazsin sen dikkat edince yemeyince oluyo yemin ediyorum kurbanda iki gunde 67 5 oldum kayinvalidemin yuzunden kizim oluceksin yee diye diye hemen almi$im vallahi eve gelir gelmez aksam yemegini terkedip sut içtim mandalin yedim sadece iki gunde gittiler korolasicalar kilolar yaniyerimseniben

doğru söyle bak 2 günde zayıflamazsam atlar gelirim fransaya :roflol::roflol:

cedricim nütfennnn:Saruboceq: önce ben gördüm ben motiveleneyim :roflol: ayy bu nası bir cümledir:roflol:

asyacım bak ne güzel motive ettin takımı çikolat gelsin o da motive olur bu fotolarla eminim birkaç hafta sonra ben de koyarım bi motive daha milletin gözü iyice döner hahahah :roflol: bi motive patlaması yaşanır bi daha da sönmez inşallah.. facebook da var yenilicem onu da inşallah 60 olunca kaydirigubbakcemile4

valla kallisim bi gece ansızın gelebiliriz diyoruz başka bişe demiyoruz ona göre artık ölüm rejimi mi yaparsın ne yaparsın biz karşımızda 38 beden bi hatun görmek istiyoruz o kadar :umursamaz:

asya benim taktik ha akşam yemeği terkkkk bakın nası işe yarıyoryerimseniben

canlarım ben biraz kaçayım eşim çıktı nerdeyse işten ben daha yemek yapmadım aperim bana..
canim kolay gelsinŞeniz

Şenizcanım benim yaa ağlama bak mutlu ol artık aynalar karşısında.. ya seninmi kaynanan zayıflayamazsın diyordu en başta :olmaz: görmüşlerdir artık azim nasıl bişeymiş...
allahım azcık azimde bana ver nolursun bak kahveye gelceklermiş beni böle görmemeliler artık zayıflamak için ver şu azmimafoldumben
evet goormemeliler bende goreceksem zayif halini goreyim gelecem bak istanbula sende gelirsin belki incecik goreyim seni olurmuu hayatim resimleri herkes bakinca silersiniz olurmuuu

asya ıananmıyorum sana ne hos olmussun süpersın.zaten cok guzeldın daha da zarıflesmısın.ah bu nasıl motıvasyon oldu bana tsk ederım canım paylasdıgın ıcın
te$ekkur ederim caniim darisi sizlere insallah mart ayinda boyleydim cedric cim simdide incecik inanilmaz guzel bi duygu yemiin ederim

valla kallisim bi gece ansızın gelebiliriz diyoruz başka bişe demiyoruz ona göre artık ölüm rejimi mi yaparsın ne yaparsın biz karşımızda 38 beden bi hatun görmek istiyoruz o kadar :umursamaz:

asya benim taktik ha akşam yemeği terkkkk bakın nası işe yarıyoryerimseniben

tamam tıs yapacam vallaha çok iyi geldi asyam bize sizide görmek için yapıcam artık çabalıcam boş vakit çok geçirdim ama suç bende diil biliyosun bak serbest şeylerim varmış yerimseniben tiroidlerimkaydirigubbakcemile3 suçu nasıda atmaya yer arıyom ama şu kontrollerim bitsin doktor bişi desin demesin artık son önümüzde ki hafta tam gaz tam azimle başlıyorum şu işe.. kaytarmak yok kaçamak yok söz yeminle sözmafoldumben

Back
X