- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.381
canim kallisim spor aletleri kullanmayinca sadece yer tutup tozlaniyor. aslinda insan yapacak olsa sadece ip atlar yada temiz havada yürür yinede form tutar. illede aletler almak gereksiz ama ben iste suda olsa yapardim ugrasir sekle girerdim dedikce cocuklar evi doldurdu.. ama inan bana yeni yil hepimizin yili olacak ben spor yapacagim artik sart oldu. spor yapincada yediklerime ister istemez dikkat ediyorum.
umutcugum hosgeldin.. annenede gecmis olsun canim cok üzüldüm. allah sifasini verir insallah.. kilonu dert etme can sagligindan ilerisi yok..
aynen öyle reyhan ablacığım,benim de koşu bandım var işte nerdeyse 6 aydır.sayılıdır üstüne çıktığım,tozunu alıyorum her hafta :) ama ben de yeni evime geçer geçmez başlıyorum,aslında başlamıştım ama bu olaylar sağolsun beni benden etti...
iyi akşamlar reyhan ablacım kallistecim selamlar
eski dostunuz sizi ziyaret geldi.inşallah iyisinizdir.ben de iyi olmaya çalışıyorum.annemin rahahsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyorum 3 aydır.annem kanser teşhisi ile tedavi görüyor ve malesef durumu iyi değil.herşey sağlıklıyken anlamlı ve güzel.Allah hiç kimseye yaşatmasın.tüm hastalara da acil şifalar versin.hayat böyle işte.
kiloma gelince 83 kiloya dayandım malesef.bi 80 oluyorum bi 83.daha fazla da olabilir.çünkü stres yemeye itiyor çoğu zaman.
umut merhaba,hoşgeldin... annene çok üzüldüm,zor..çok zor.Allah şifasını verir inşallah,dua edeceğim.sevgiler...