Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim kallisim spor aletleri kullanmayinca sadece yer tutup tozlaniyor. aslinda insan yapacak olsa sadece ip atlar yada temiz havada yürür yinede form tutar. illede aletler almak gereksiz ama ben iste suda olsa yapardim ugrasir sekle girerdim dedikce cocuklar evi doldurdu.. ama inan bana yeni yil hepimizin yili olacak ben spor yapacagim artik sart oldu. spor yapincada yediklerime ister istemez dikkat ediyorum.
umutcugum hosgeldin.. annenede gecmis olsun canim cok üzüldüm. allah sifasini verir insallah.. kilonu dert etme can sagligindan ilerisi yok..

aynen öyle reyhan ablacığım,benim de koşu bandım var işte nerdeyse 6 aydır.sayılıdır üstüne çıktığım,tozunu alıyorum her hafta :) ama ben de yeni evime geçer geçmez başlıyorum,aslında başlamıştım ama bu olaylar sağolsun beni benden etti...

iyi akşamlar reyhan ablacım kallistecim selamlar
eski dostunuz sizi ziyaret geldi.inşallah iyisinizdir.ben de iyi olmaya çalışıyorum.annemin rahahsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyorum 3 aydır.annem kanser teşhisi ile tedavi görüyor ve malesef durumu iyi değil.herşey sağlıklıyken anlamlı ve güzel.Allah hiç kimseye yaşatmasın.tüm hastalara da acil şifalar versin.hayat böyle işte.
kiloma gelince 83 kiloya dayandım malesef.bi 80 oluyorum bi 83.daha fazla da olabilir.çünkü stres yemeye itiyor çoğu zaman.

umut merhaba,hoşgeldin... annene çok üzüldüm,zor..çok zor.Allah şifasını verir inşallah,dua edeceğim.sevgiler...

selam.. bugünki yediklerimi yaziimmm

sabah bir dilim siyah ekmek ve peynir
ara bir kücük kase sütlac
öglen 5 köfte ve bir kasik pilav (kendi köftelerimi yagsiz kizarttim)
aksam ..yesil salata, yogurtlu havuc, 1 lahana1 yaprak sarmasi.. kücük bir dilim kek
buyuk bir bardakta yesil cay

ben bugün yemelerime biraz sınır getirince üstünede regl dönemimde olunca ayakta zor durdum elim ayağım titriyor bayılacak gibiyim kan şekerimde oynama oluyor aşırı.... krom aldım haftalar sonra yine en azından krizlerimi önler diye... haftaya pazarteside dier tahlillerimi yaptırıp bir an önce sonucu almak istiyorum çok canımı sıkıyorum bu konuda....
kallisim kıyamam birden azaltmasaydın sonra bıkıp yersin Allah korusun bayılıp kalırsın bi yerlerini vurursun sonra biz naparız akannehir

ayyy kime acaba hediyen,çok merak ettim :)
bijom sen sporu artıracaksın,hareket artarsa kilo gider bu kesin yani... başka yolun yok,yemeni de çok azalttığın için gitmiyor olabilir artık..kalorisi düşük ama miktar olarak fazla yemeye çalış bakalım...ama mutlaka sporu arttır!

ayyy sen hamile olunca ben çok sevineceğim bijom biliyor musun :)) Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah,ben de canzi nin senin ve cedric in bebeğini severim gelip gelipo,napiym

oof of canım haklısın spor yapmam lazım malum yürüyemiyorum dün sabah -3.5 du hava burda :bbo: evde nivea body yapayım diyorum geçen gün aklıma geldi, artık cd yi tozlu raflardan çıkarma zamanı geldi sanırım kaydirigubbakcemile2
bugun olmadı yarın belli olur bakalım hediye kime acaba delikafadulden
inşallah canım da bebek işleri hiç belli olmaz bakarsın yepyeni bir hayata başlarsın ve gelir biz seninkini severiz :emir_bebek:

mustangim burada oldugunda koyarim yine sorun yok seker.. kallisime emanet edince resimleri ne yapsin tabi silmis eline saglik kallisim.. isteyen olursa koyarim ben resimleri daha cok var
ben görmedim reyhan abla ve çok üzüldüm :sinifsinif:

iannemin rahahsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyorum 3 aydır.annem kanser teşhisi ile tedavi görüyor ve malesef durumu iyi değil.herşey sağlıklıyken anlamlı ve güzel.Allah hiç kimseye yaşatmasın.tüm hastalara da acil şifalar versin.hayat böyle işte.
çok çok üzüldüm anneciğinin rahatsızlığına. Allah şifalar versin canım.. :Saruboceq:

bijo 62 de takilmistin .. deniyelim mi? carsamba persembe? nedersin?
canım baktım tam bana göre bayılırım bakliyata.. bir ara böyle bir çorba denemiştim diyette ve çok işe yaramıştı ama şu var.. ben çarşamba ve perşembe Allah izin verirse oruç tutucam hicri yılın son ve ilk günü olduğu için.. o yüzden yapamam ama ondan sonraki günler yapalım dersen seve seve eşlik ederim sana opuyorumnanaktan

günaydın herkese :kahve:
çayımı aldım geldim, dün dışardan geldikten sonra uyumuşum anca akşam kalktım tv izledim sonra gene güm.. hafta sonu biraz uykusuz kalmışım acısını çıkardım belki de ilaç uyku yapıyo bilmiyorum daha 3 gün oldu ben bitse de kurtulsam diyorum kaydirigubbakcemile3

dün yediklerimi yazayım:
sabah: sunta+yoğurt
ara: 1 kupa mercimek çorbası (acil evden cıkmam gerekti aç çıkmayayım dedim)
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
ara: 1 mandalina
akşam: yok
anca yarım litre su içmişimdir.. bi de elma sirkeli ballı su..

ya bu murat topoğlu dedi ki geçen gün izleyeniniz var mı bilmiyorum, elma sirkesi hiçbir işe yaramaz dedii. sadece bir hurafedir falan. içmeyin zengin potasyumu var sonra potasyum fazlalığından kalp krizi geçirip bize geliyolar dedi :bbo: şimdi ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum bana destek olduğuna inanıyorum yoksa kandırıyo muyum kendimi dicem ama dayımın aşırı yüksek kolestrolü elma sirkesi kullanınca düşüyor.. tahliller ortada yani ve kendimi o zaman çok enerjik hafif hissediyorum diyor :bbo: anlamadım fikri olan var mı ya da bi yerlerde bişeyler okuyan veya duyan :uhm:

Son düzenleme:
iyi akşamlar reyhan ablacım kallistecim selamlar
eski dostunuz sizi ziyaret geldi.inşallah iyisinizdir.ben de iyi olmaya çalışıyorum.annemin rahahsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyorum 3 aydır.annem kanser teşhisi ile tedavi görüyor ve malesef durumu iyi değil.herşey sağlıklıyken anlamlı ve güzel.Allah hiç kimseye yaşatmasın.tüm hastalara da acil şifalar versin.hayat böyle işte.
kiloma gelince 83 kiloya dayandım malesef.bi 80 oluyorum bi 83.daha fazla da olabilir.çünkü stres yemeye itiyor çoğu zaman.

hoş geldin umut çok geçmiş olsun aynı şeyleri 3 yıl önce aile olarak bizde yaşadık umudunu kaybetme Allah acil şifalar versin (bende annemin hastalığında 15 kilo almıştım)

selam arkadaşlar okuldan katılıyorum aranıza bir kaç gündür yine başım ağrımaya başladı malum boyundun geliyor ağrılar fizik tedavi olalı bir sene olmuş yine istiyor ama hiçç gidesim yok .
sizler nasılsınz bakım

merhabalr güzel takımım biraz ağrılarım var bulantılarım çoğaldı doktordan 10 günlük rapaor aldım biraz leke gibi gelince korktuk şimdi evdeyim yatıp dinleniyorum hiççç birşey yapmıyorum arada size gelip merhaba deyip çıkıcam ve yarın hediye işini halledip yollucam bende bakalım hediyeler yavaş yavaş ellere ulaşmaya başlıcak herhalde

merhabalr güzel takımım biraz ağrılarım var bulantılarım çoğaldı doktordan 10 günlük rapaor aldım biraz leke gibi gelince korktuk şimdi evdeyim yatıp dinleniyorum hiççç birşey yapmıyorum arada size gelip merhaba deyip çıkıcam ve yarın hediye işini halledip yollucam bende bakalım hediyeler yavaş yavaş ellere ulaşmaya başlıcak herhalde

canzicim geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
hayatım sana unutmadan söyliyeyim muşmula diye bir meyve varya ondan yemen gerekiyormuş dün tv de izledim bebeklerin düşmesini engelleyici bir madde varmış içindeşutarafagitti

bende sabah geldim baktım baktım yazmadan çıktım sonra gene geldim gene gittim:1closedeyes:bi tuhafım anlıyacağınız... mustangımın dediği gibi boynumda ağrı var son haftalarda bni rahatsız ediyor ay yaşam kalitem düşüyor çikolatımın dediği gibi yaşlandıkça:roflol: bu kış beni mahvediyor ne yapacağım bilmem..
çikolatım ne yaptı acaba ev buldumu pijama partimiz için uygun naniknanik inşallah çok yorulmadan bulur taşınır, bahara zaten ablamlardan dolayı çok gideceğim istanbula inşallah... o zaman gelicem tıs sözsositososito

bijom o bahsettiğin doktorun sözlerine inanmıyorum ben ona bir kaç ay gittim ama sadece para almaya yarıyordu başka hiç bir dialog kuramıyordun vede eşinden boşanırken kilolu insanlar için söylediği sözler midemi bulandırdı nefret ediyormuş şişko insanlardan bunlar hastalarıda olsa öyleymiş.. eşi kilolu filan değildi ama eşinin yağlarını gördükçe midesi bulanıyormuş.. ben artık o adam ne derse inanmam ... sen kendini kandırmıyorsun bence....

ayy asıl yoruldum malum bugun ayın 15 memurun bir günde zengin ve fakir olduğu gün :) bende çarşıya çıktım paramı aldığım gibi dağıttım alaha şükür varda dağıtıyoruz
sonra koştur koştur eve geldim ortalığı toparla sonra caner bey kaç gündür börek istiyodu ona börek yap ahanda yeni totom yer gördü:)) çok yoruldum anlayacağınız.

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bak sakın hafife alma emi.
hediyemi bugun bedne kargoya verdim . inşallah alan arkadaş beğenir ben beğendim yani
bende sabah geldim baktım baktım yazmadan çıktım sonra gene geldim gene gittim:1closedeyes:bi tuhafım anlıyacağınız... mustangımın dediği gibi boynumda ağrı var son haftalarda bni rahatsız ediyor ay yaşam kalitem düşüyor çikolatımın dediği gibi yaşlandıkça:roflol: bu kış beni mahvediyor ne yapacağım bilmem..
çikolatım ne yaptı acaba ev buldumu pijama partimiz için uygun naniknanik inşallah çok yorulmadan bulur taşınır, bahara zaten ablamlardan dolayı çok gideceğim istanbula inşallah... o zaman gelicem tıs sözsositososito

yaşlı mı kim yaşlı sen mı ben mi ne münasebet hahahaha

ama bu boyun ağrısı deli ediyor gerçekten hergün başım ağramaya başladı yine söküp atacağım bu boyunu kaydirigubbakcemile2ama olmuyorki:)

merhabalaaaarrrrr.
kaan bende bir bakayim dedim beni cagirana kadar naniknanik
kallisim bende bir acaibim ya bu ara. okulda rahatim cok iyiydi isten iyice sogudummu ne. cocuklar israr ediyor biraz rapor al dinlen kendine garezinmi var diyorlar ama ben yanasmiyorum. okul bitsin belki o zaman.. ben 21 yildir bu isteyim tek gün rapor almadim. iskolikim galiba. hani workaholic deniyor ya iste o tür hasta :))))) benim de kalitem düstü yaslandikca.. rapor falan düsünmeye basladim baksaniza :1closedeyes:
valla canlarim bilmem sirkenin potasyum fazlaligi kalp rahatsizligi yaparmi ama devamli sirke icmeninde zarari mutlaka vardir diye düsünüyorum. bir ara kür seklinde yapilir ama 2 sene araliksiz sirke almak mideye zarar verir diye düsünüyorum. ama sana zarar vermemis anlasilan bilemiyecegim bijom.:sm_confused:

reyhan abla hep kızına hep kızına bak bende oturmaktan yoruldum bunalımdayım benide şımartttt:roflol:

ablam yaa iş ahlakı denen şey bu sanırım eşimde söylenir durur ama geçen yıl elini makineye kaptırıp parmaklarını parçaladı eve geldi ben şok geçirdim elinin haline 15 gün raporu vardı adam o gece elinde telefon durmadı ertesi günde yola koyulup gitti işe rapor filan dinlemedi ama sorarsan hep bıkmış haldedir:umursamaz:

insanın kendi işi olmalı aahhh yaa benim bunalımımda bu aslında sanırım kaç gündür sapıttım yine düşünmekten ev hali bana dokunuyor arada böyle:gitme:

yaşlı mı kim yaşlı sen mı ben mi ne münasebet hahahaha

ama bu boyun ağrısı deli ediyor gerçekten hergün başım ağramaya başladı yine söküp atacağım bu boyunu kaydirigubbakcemile2ama olmuyorki:)

ya sorma hayatım bilmem ben:sinifsinif:akannehir çikolatım dedi senağlama ben dün telefondada dediğim gibi 39 da kalmaya kararlıyım:roflol:
boyun ağrısını sorma boynumda tek bir nokta var mahvediyor beni ağrı sancı ne ararsan var:delphin:

serzenishçim hoşgeldin...kendini az tanıtırsan sanada gelen arkadaşlarımız yazarlar paylaşımın başlamış olur..

arkadaşlar takıma davet ettim serzenisti yeni üyemiz...

kallisim calismanin zevkine varan insanin evde kalmasi cok zor ben seni düsünemiyecegin kadar iyi anliyorum. hergün biktim usandim ne zaman emekli olacagim der dururum ama bugün beni emekli yapsalar sudan cikmis baliga dönerim herhalde.mutlaka evde olmanin cocuklarini torunlarini büyütmenin zevki baskadir.. ama herkese göre degildir.. ben ev isi temizlik iste yeni temizlik ilaclari deneme günlere gitme türü seylerden pek hoslanmiyorum. tek severek yaptigim sey mutfak isidir börek cörek yada yeni tarifler denemektir. ama arkamdan birinin mutfagi temizlemesi gerekir.. yani ben ise gidince hem ben rahat ediyorum hem ev halki. iste daha cok ise yaradigimi arandigimi takdir edildigimi düsünüyorum..

[

canım baktım tam bana göre bayılırım bakliyata.. bir ara böyle bir çorba denemiştim diyette ve çok işe yaramıştı ama şu var.. ben çarşamba ve perşembe Allah izin verirse oruç tutucam hicri yılın son ve ilk günü olduğu için.. o yüzden yapamam ama ondan sonraki günler yapalım dersen seve seve eşlik ederim sana opuyorumnanaktan

günaydın herkese :kahve:
çayımı aldım geldim, dün dışardan geldikten sonra uyumuşum anca akşam kalktım tv izledim sonra gene güm.. hafta sonu biraz uykusuz kalmışım acısını çıkardım belki de ilaç uyku yapıyo bilmiyorum daha 3 gün oldu ben bitse de kurtulsam diyorum kaydirigubbakcemile3

dün yediklerimi yazayım:
sabah: sunta+yoğurt
ara: 1 kupa mercimek çorbası (acil evden cıkmam gerekti aç çıkmayayım dedim)
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
ara: 1 mandalina
akşam: yok
anca yarım litre su içmişimdir.. bi de elma sirkeli ballı su..

ya bu murat topoğlu dedi ki geçen gün izleyeniniz var mı bilmiyorum, elma sirkesi hiçbir işe yaramaz dedii. sadece bir hurafedir falan. içmeyin zengin potasyumu var sonra potasyum fazlalığından kalp krizi geçirip bize geliyolar dedi :bbo: şimdi ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum bana destek olduğuna inanıyorum yoksa kandırıyo muyum kendimi dicem ama dayımın aşırı yüksek kolestrolü elma sirkesi kullanınca düşüyor.. tahliller ortada yani ve kendimi o zaman çok enerjik hafif hissediyorum diyor :bbo: anlamadım fikri olan var mı ya da bi yerlerde bişeyler okuyan veya duyan :uhm:[/COLOR][/B]

tamam canim bu durum banada uyar..hafataya birgün ayarlariz
bende sabah herkesi gönderdim hava cok soguktu kiyamadim oglumuda biraktim arabayla gelince kizimin odasina girdim onun perdesi cok guzel hic isik gecirmiyor :))kitabimi aldim bi kac sayfa okudum sonra gözlerimi kapadim tam 11 30 kadar uyumusum yaaaa
müthis bisey buuu.. BU cok az olurda bende de oyuzden mutlu oldum..

birde , sunta nedir? ne demektir ? onu sorucaktim
bende elma sirkesi icerim . busabah ilk 630 da kalkmistim hemen buyuk bir bardaga sicak su ve sirke koydum hazirliklarimizi tamamliyasiya yudum yudum ictim ..
annemin bir arkadasi cok fit cok zayif bir hanim .. annem sormus ne yapiyorsun bunun icin? oda yillardir elma suyu ictigini baska hic birsey yapmadigini söylemis.. o doktoruda tanimiyorum hic..bende cok duzenli olmasada icerim .. belirgin bir etkisini görmedim ama genelde dinc ve saglikliyimdir:uhm:

aman dikkat et canzicim.. doktorun dinlen diyorsa dinlen kallisimin dediginide bak..musmulaya.. ayy canim babacim cok sever musmulayi.. ben hic sevmem .. bende kizim da 9 ay bulanti yasamistim .. umarim senin öyle olmazyerimseniben

yediklerimi yazim
sabah standart bir kahvalti
öglen sütlü corba ve bir kase sütlac
aksam 3 köfte 2 haslanmis patates .. birazdan meyve salatasi yiycem

not: sütlü corba annecigime ait bir tarif icinde hamur parcaciklari var hemen corbayi yaparken suile unu ufalayip atiyosun icine .. oyuzden ekmek almiyorum yanina

Back
X