Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım oruç tutamadım malesef ilk gün akşama dogru adetimin bitmedigini gördüm sanırım bu düzenleyici ilaçtan oldu.. kısmet değilmiş artık ne yapalım Allah niyetimi biliyor.. anneciğininkini de Allah kabul etsinn opuyorumnanaktan

corba diyetini ne zaman yapıyoruz?

evet ayni sevabi aldigina inaniyorum

ne zaman istersen .. sadece dolabim dolu biraz sebzeleri bitirsem mi yada iki günde bozulmaz dimi
.. sana ne zaman uyarsa ben hazirim
pazartesi sali
cumst pzr
persembe cuma

canım o zaman dolabını ayarlayınca haber ver bana ben de ayarlarım çünkü eşim haftaya ara varidyada çalışacak yani evde yemek yemicek bana uyar her zaman yerimseniben

mustangcım sabah sıkılmıştı canım ama sağolsun kallisim yardımcı oldu inşallah beğenirsin :kedi:
işte gezdiği yerler :roflol:
ıŞLEM / YER
TARıH
1.
Kabul Edildi - KÜTAHYA(KÜTAHYA)
14/12/2009 14:39:15
2.
Sevk Edildi - KÜTAHYA(KÜTAHYA)
14/12/2009 16:14:23
3.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ESKıŞEHıR(ESKıŞEHıR P.ı.M
14/12/2009 22:01:53
4.
Sevk Edildi - ESKıŞEHıR(ESKıŞEHıR P.ı.M
15/12/2009 02:45:58
5.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - AFYONKARAHıSAR(AFYONKARAH
15/12/2009 14:25:53
6.
Sevk Edildi - AFYONKARAHıSAR(AFYONKARAH
16/12/2009 03:31:26
7.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - NEVŞEHıR(NEVŞEHıR)
16/12/2009 12:39:11
8.
Haber Kağıdı Bırakıldı - NEVŞEHıR(NEVŞEHıR)
16/12/2009 17:28:22
9.
16/12/2009 23:59:41
10.
16/12/2009 23:59:53
11.
Sevk Edildi - AFYONKARAHıSAR(AFYONKARAH
17/12/2009 03:26:20
12.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - NEVŞEHıR(NEVŞEHıR)
17/12/2009 13:18:54
13.
Dağıtıcıya Verildi - NEVŞEHıR(NEVŞEHıR)
17/12/2009 13:59:01
14.
Teslim Edildi - NEVŞEHıR(NEVŞEHıR)
17/12/2009 16:43:26

sana gelirken kallise de uğramış :roflol:
sabah da kallisimle espri yaptık bari afyona gitmişken sucuk alıp getirseydi bi işe yarasaydı diye hahaha :roflol:

Son düzenleme:
haftaya yapalim o zaman hihoyyythihoyyyt

ben carsamba persembe olunca cumaya tartida cikiyo ya seviniyorum ozaman
ama okullar tatil olucak sanirim .. cocuklar olunca ben diyetteyim demekten hoslanmiyorum onlara
pzts sali ya ne dersin?

ayyy ne guzel dakika dakika paketinin izindesin :))) bende arayip ögreneyim konsimentomu :))

kargom afyon eskişehir derken sonunda gelmişşşş yuppii az önce eşimle konştum kargo elimde dedi ayy çok heycanlandım :)))))))

ben hiç heyecanlanmadım içinde ne var biliyorum çünkü :roflol: :roflol:

pia cım uyar canım bana pzt-salı yerimseniben

Son düzenleme:
arkadaslar bu aksam ve yarın evde yalnızdım arkadaslarım kıyamadı davet ettıler onlara gıdıcem hazırlandımcıkmadan yarın ıcın kılomu soyleyım dedım 96.6 yım su anda sabah daha sarklı cıkardı ama napalım artık p tesı gorusuruz kendınıze ıyı bakına.s.

ben hiç heyecanlanmadım içinde ne var biliyorum çünkü :roflol: :roflol:

pia cım uyar canım bana pzt-salı yerimseniben

banada söyle banada söylee:hulya::hulya:
tamam o zaman haftabasi yapiyoruzkaydirigubbakcemile5

arkadaslar bu aksam ve yarın evde yalnızdım arkadaslarım kıyamadı davet ettıler onlara gıdıcem hazırlandımcıkmadan yarın ıcın kılomu soyleyım dedım 96.6 yım su anda sabah daha sarklı cıkardı ama napalım artık p tesı gorusuruz kendınıze ıyı bakına.s.
ayyy kesin o 600 olmazdi..daha bile az olabilirdi
ayy süper gidiyorsun cedric cift rakamlar derken 4 kilosunu geride bile biraktin :lepi::teytey:

selam arkadaşlar herkesler iyiler hediyeler alınmış bile bende yarın hallediyorum inşallah yarın doktorun istediği testleri yaptırmak için çıkıcam hediyemide alıp yollucam inşallah canlarım hepinizi öpüyorum çok çok

chokocum buyazinda alinti yaptim ... cok sey hissetttim .. yazicaktim .. yazamadim ..ASK.. ne yazilir ne denir ki..herseye ragmen ask... allah seninle olsun ..

daha önce de dedim ya pia cğm,ben böyle aşkın .... gerisini yazmayayım,banlanırım.:)

canım benim yılbaşı akşamı ne yapıyorsun nerelerde olacaksın programını yapmışsındır...

napmıyorum ki o gece kallisim,3 programım var. iki tanesi iki farklı orduevi,gece de başka iş (devamlı işim varya) biz müzisyenlerin kaderidir,yılbaşı gecesi asla evde geçmez ...çok isterdim mısır patlatıp tv izlemeyi ama...

sade evet sevmiyorum çikolatım ama yogurtlu seviyorum ben yani ince olsam da tercih ederim sanıyorum kaydirigubbakcemile3 eti ninkini diyosun sen o bana cok kuru geliyo canım yaa midemi kötü yapıyo :bbo: bi de alışkanlık oldu bu tabii. bu arada pijama partisine adımı yazdırıyorum erkeksiz ev yehuu kaydirigubbakcemile3

..

ben de daha kuru ve çıtır olduğu için ötekini seviyorum zevk meselesi işte :)
siz yeterki gelin,erkek olsa nolur,kovarız ayolll :)

merhabalarrr..
ya ben pazartesi postaya vermistim. yarin 5. gün olcak bukadar sürermi ya. offfffffhihoyyyt su heyecana bakin.ama yarin alir arkadasim en gec cumartesiye..yalniz sey oldu seyyyy.. kizim kendi ismini yazmis paketin üzerine sasirmayin diye söylemem gerekti....
cedric hayatim ne kadar güzel kilo vermissin. masallah.:nazar::nazar::nazar: cok sevindim canim ya inan cok güzel kilo veriyorsun bir haftada 3.5 kilodan fazla ya.sen bir subatta 89 kilo olursun.olurmusun himmmmmm? olursun tabi.vereliniortak..sen buna söz verirsen bende yarindan itibaren diyet yapacagima söz veririm. bende senin sayende az sekle girerim. ben her yilbasinda inanilmaz kilo alirim belki bu yil almayi birak kilo bile veririm ne dersin?vereliniortak
kallisim kitaptan alintilarin cok mantikli dikkatli dikkatli okudum. sagol canim benim.
mustangimda hediyesini almis ne güzel hadi koy resmini bebegim. meraklandim herkes hediye olarak neler düsündü. bir benmi bocaladim diye

yaa ne bahtsızzım ne talihsizim ben heyecan yaptıkça:)) bu seferde eşim dükkanda unutmuş paketimi ayy adamı çiğ çiğ yiyecektim nerdeyse nasıl unutursun diye ama fazlada üstüne gidemedim zira paketin için kırılmadıysa bile eşim tarafından kırılır diye korktum yanlışla:) hahaha.

ayy mustangım ne sinir bir durum,neyse sabret yarına kadar.
reyhan ablam ben de hediyemi çok merak etmeye başladım,acaba hanginizden gelecek bana.gelsin artık noooooooluur:)
bu arada kallisim alıntılarına bayıldım.bu ,benim doğru yolda olduğumu gösteriyor.ben de her istediğimi yiyorum,yaklaşık 1,5 aydır.ve dikkat ettim, eskisi gibi çok yeme krizlerine girmiyorum.her istediğimi yiyebildiğim için,artık beynimde yasak fikri olmadığından,herşeyden ölçülü yiyorum.çok yavaş kg veriyorum ama benim asıl amacım kilo vermek de değil artık,hayatıma doğru dürüst,azar azar ve sağlıklı besinlerle beslenmeyi yerleştirmek,asıl amacımdır. teşekkürler!

ay çok güldüm yaaaa hepinize valla.. sabah yazarım uzun uzun.....

çikolatım daha güzel alıntılar yapacağım beni bile durdurdu çünkü bu kitap farketmeden diyete girdim galiba ve seninde işine yarayacak bölümler var.... neyse canlarım kızın çok ödevi var sürekli çizim yapıyor arada dinlenirken alıyorum elinden öpüyorum hepnizi huzurlu geceler...

herkese merhaba,

hediyelere ilişkin heyecanlarınız okudum valla benim de içim bir kıpır kıpır oldu. yalnız baştan belirliyim ben de biraz bocaladım hani, ne alınabilir filan diye ama umarım beğenir hediye sahibi.

bir de bu sefer gecikmeden hatta erkenden erkenden kilo bildirimi yapıyım, çünkü yarın kayınvalidem ile doktora gidicez sabahın köründe. kaçta birter ne olur bilemedim, iyisi mi erkenden yapıyım dedim ben bildirimimi : 64.4....
Nasıl fena değil ama değil mi :))

herkese güzel günler...

günaydın herkesee :1rolleyes:
şimdi eşimi yolladım geleyim bakayım dedim mustangcım hediyesini beğenmiş mi diye ama eşi getirmeyi unutmuş.. valla başına gelmedik kalmadı bi de ofiste sabahlasın di mi kaydirigubbakcemile3
dün neler neler geçti önümden allahtan sabah yemin etmiştim yoksa hepsinden yerdim canınız istemesin saymıyorum bile ama heralde yemin etmeseydim yerdim o kadar diyim.. zaten ev agzına kadar tatlı ve hamur işi dolu sabahları hep yemin etmek zorunda kalıyorum o yüzden :sinifsinif:

kaç gündür sıfır kaçamak ve kilo aynı birkaç gündür 62.9 :bbo:
su topluyorum eminim çünkü zayıfladığımda aldıgım pantolonlar bile bol gelmeye başladı ama kilo inmiyor. ilaçtan olabilir, yürüyüş yapmamaktan olabilir 1 lt den fazla su içemiyorum ondan olabilir bilmiyorum..

Son düzenleme:
herkese merhaba,

hediyelere ilişkin heyecanlarınız okudum valla benim de içim bir kıpır kıpır oldu. yalnız baştan belirliyim ben de biraz bocaladım hani, ne alınabilir filan diye ama umarım beğenir hediye sahibi..
erken bildirim için teşekkürler..
papatyacım bir an önce sorunlardan kurtulup aramıza dön henüz seni aktif olarak göremedik geldiğin günden beri.. takımın ihtiyacı olan tek şey destek ve motivasyon..

yaaaaa bu motivasyon olayı beni çok bunaltıyor arkadaşlar takıma hareket gelsin diye yeni üye alıyorum ama sonucu defalarca gördünüz ne oluyor diye.. ne yapacağımı bilmiyorum artık kimseyi davet etmekte istemiyorum bir hevesle ilk mesaj yazılıyor sonrası yok kimse ortalarda görünmüyor... bana akıl verin ne yapayım.. takıma motive olur diyorum dayanamıyorum davet veriyorum sonrası hep aynı...
şimdi yazdıklarımı kimseyi kasdederek yazmadım ama son zamanlarda bir sürü kişi çağırdım sonuç değişmiyor..
şu andada mersa yok artık buradayım dedi kendime zaman ayırmanın vakti geldi dedi ama yok arkadaşımız papatya ise az önce yazdım yani geldiği andan beri arkadaşımızı göremiyoruz aramızda.. buda bende aşırı derecede enerji düşüklüğü yaratıyor motivem yok oluyor....

yaa ne bahtsızzım ne talihsizim ben heyecan yaptıkça:)) bu seferde eşim dükkanda unutmuş paketimi ayy adamı çiğ çiğ yiyecektim nerdeyse nasıl unutursun diye ama fazlada üstüne gidemedim zira paketin için kırılmadıysa bile eşim tarafından kırılır diye korktum yanlışla:) hahaha.
bence başına ne geldiyse fazla meraktan geliyor seninde dediğin gibi:roflol:

kaç gündür sıfır kaçamak ve kilo aynı birkaç gündür 62.9 :bbo:
su topluyorum eminim çünkü zayıfladığımda aldıgım pantolonlar bile bol gelmeye başladı ama kilo inmiyor. ilaçtan olabilir, yürüyüş yapmamaktan olabilir 1 lt den fazla su içemiyorum ondan olabilir bilmiyorum..
bijom günaydın.... neden evde o kadar yiyecek var anlamadım misafirmi geldi yada gelecekte yaptın bir ton şeyÇok üzgünüm çoook
kargonda uğramadık yer bırakmamış buraya geldiğinde haber verseydi gidip ağırlardım öyle yollardım mustanga:roflol: afyondan sucuk eskişehirden ne almış haşhaşlı ekmek veya met helvasıcokacimcoook

5.TAKIM 135.etap
chocolategirl ( 75.1 /
cedric ( 99.2 / 96.6 /
Pia ( 60.4 /
papatya73 ( 65.3 / 64.4 /
bijoux ( 62.4 / 62.9 /
5.TAKIM TOPLAM KİLO (

sadece kilomuzu mu yazıyoruz ben hala 92 kilo 700 gr mım spor yapamadım ve 5 gün oldu diyete başlayalı ve sonuç 1 gr bile vermemişim:1no2:

Back
X