- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.761
bende ayniyim... cok sinir oldum.. 3 gundur yedigim hersey midemde duruyor..ben bölye stres yapinca (afedersiniz) tuvalete gidemiyorum..bunun icin bir cözümü olan var mi?
annem derdi bu lafi bana..ama ben lugat cok severim..turkceye yakin osmanlica farsca arapca bi sürü lugatim var evde ..argo,sokak jargonu sözlügüm bile var :)) ama o o kelimeleri bir araya getirip cümle kuramiyorumkaydirigubbakcemile3
sen nasilsin canim.. ise baslamissin.. dikkat et fazla ayakta kalma.. ilk aylar onemli diye biliyorumyerimseniben
papatyacim gecmis olsun.. acil sifalar
kallisim cok gecmis olsun..kötü bir gün yasamissin:çok üzgünüm:
bijomohh valla detoksu biz yapalim sen kilo ver:dilcikar::dilcikar:
Elekci tabirni çok az insan bilir yada ben öyle sanıyorum :) , Pia sen den duyunca şaşırdım.. Bizim memlekette harman vaktinden sonra köylere gelip ondan bundan bugday vs gibi şeyler toplayanlar varmış esmer tenli vatandaşlarımızdan,onlara "elekci" derler bizde... köy köy gezdiklerinden elekci derlermiş. ben görmedim hiç annemler anlatır.. Hoş artık eken diken olmadığı için elekcilik mesleğide son buldu sanırım...
annem derdi bu lafi bana..ama ben lugat cok severim..turkceye yakin osmanlica farsca arapca bi sürü lugatim var evde ..argo,sokak jargonu sözlügüm bile var :)) ama o o kelimeleri bir araya getirip cümle kuramiyorumkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3offf bi şeyler yazmak istiyorum sürekli ama ne yazacağımı bilmiyorumm bari sabah ne yediğimi yazayım 1 dilim bayat ekmek-1 haşlanmış yumurta-1 ince dilim tulum peyniri
günaydınlar herkese kalliste ablacım çokkk geçmiş olsun zor olmuş senin için yanlız gitmemk lazım herhangi bir film için ama işte insan tecrübe ediniyor inşallah sonuçları güzel çıkarda bu yadıkların unutulur gider
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm devamının gelmesini diliyorummmmm
sen nasilsin canim.. ise baslamissin.. dikkat et fazla ayakta kalma.. ilk aylar onemli diye biliyorumyerimseniben
bizdeki durumlar daha düzelmedi maalesef. hatta kayınvalidem salıdan beri hastanede gene ve de bu sabah sekiz buçuk civarı bir çarpıntı daha geçirmiş. şimdi yoğun bakımda gözetim altındaymış. bekliyorum, bir haber çıksın ona göre gidicem ben gene belki bugün. duruma göre...
papatyacim gecmis olsun.. acil sifalar
kallisim cok gecmis olsun..kötü bir gün yasamissin:çok üzgünüm:
bijomohh valla detoksu biz yapalim sen kilo ver:dilcikar::dilcikar: