Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende ayniyim... cok sinir oldum.. 3 gundur yedigim hersey midemde duruyor..ben bölye stres yapinca (afedersiniz) tuvalete gidemiyorum..bunun icin bir cözümü olan var mi?

Elekci tabirni çok az insan bilir yada ben öyle sanıyorum :) , Pia sen den duyunca şaşırdım.. Bizim memlekette harman vaktinden sonra köylere gelip ondan bundan bugday vs gibi şeyler toplayanlar varmış esmer tenli vatandaşlarımızdan,onlara "elekci" derler bizde... köy köy gezdiklerinden elekci derlermiş. ben görmedim hiç annemler anlatır.. Hoş artık eken diken olmadığı için elekcilik mesleğide son buldu sanırım...

annem derdi bu lafi bana..ama ben lugat cok severim..turkceye yakin osmanlica farsca arapca bi sürü lugatim var evde ..argo,sokak jargonu sözlügüm bile var :)) ama o o kelimeleri bir araya getirip cümle kuramiyorumkaydirigubbakcemile3

offf bi şeyler yazmak istiyorum sürekli ama ne yazacağımı bilmiyorumm bari sabah ne yediğimi yazayım 1 dilim bayat ekmek-1 haşlanmış yumurta-1 ince dilim tulum peyniri
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese kalliste ablacım çokkk geçmiş olsun zor olmuş senin için yanlız gitmemk lazım herhangi bir film için ama işte insan tecrübe ediniyor inşallah sonuçları güzel çıkarda bu yadıkların unutulur gider
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm devamının gelmesini diliyorummmmm

sen nasilsin canim.. ise baslamissin.. dikkat et fazla ayakta kalma.. ilk aylar onemli diye biliyorumyerimseniben

bizdeki durumlar daha düzelmedi maalesef. hatta kayınvalidem salıdan beri hastanede gene ve de bu sabah sekiz buçuk civarı bir çarpıntı daha geçirmiş. şimdi yoğun bakımda gözetim altındaymış. bekliyorum, bir haber çıksın ona göre gidicem ben gene belki bugün. duruma göre...

papatyacim gecmis olsun.. acil sifalar

kallisim cok gecmis olsun..kötü bir gün yasamissin:çok üzgünüm:

bijomohh valla detoksu biz yapalim sen kilo ver:dilcikar::dilcikar:

Teşekkürler bijom liste bitti şimdi hesaplamaya geçeyim..

Piam benimde nohutlar çöpe gitti :(( bugünüde atlatayımda bir iki gün deneyeyim iyi hissedersem kendimi diyorum hevesim kaldı yapamadım..

Ayy cuma günleri uğramayı özlemişim nasıl gidiyor kızlar mezun olan varmı ??
Farmville hastalığından kurtulsam daha sık geleceğimde kaydirigubbakcemile3

tadi cok guzeldi canim.. ama ben hic tuvalete gidemedim..ama dar gelen bir siyah pantolonum vardi..dun cok guzel durdu rahat giydim.. tabi bunun detoksla ilgisi yoktur
sporda yaptim buhafta
benimde iki gune ayirmistim ya malzemeye 2. gun icin ayirdiklarim cöpe gittiilk gundekiler yetti 2 güne.. zaten orda yaziyor ya bu detoks diyeti kilo ermek icin degil diye..belki öyle dirfisfisfis sende dikkat et canim bunlarla ugrasma simdi.. ada cayi zencefil fln seviyormusuun .. ihmal etme ic canim..cok iyi gelir

günaydinlarrrrrr..
oyy canim kallisim gecmis olsun. kiyamam cok üzüldüm . insallah sonucu güzel olur. dün cektigini unutur gidersin..
masallah ne güzel herkes kilo vermis nerdeyse en azindan kilo alinmamis buda güzel.a.s.

günaydın güzel takımım..

tüm yazdıklarınızı okudum geçmiş olsun dilekleriniz ve merak eden mesajlarınız için hepinize teşekkür edip öperim..

alıntı yapmayacağım bugünde kusuruma bakmayın ciddi ciddi hastayım gözlerim ve kafam kaldırmıyor çok yazmayı..

dün ki kolon filminden sonra evime hiç ulaşamayacağım gibi geldi hayatımın en kötü günlerinden biriydi.. tam bir saat sürdü çekim. basit bir şeydir diye eşimede gelme demiştim nalet olsun nereden bileyim...çok kötü hislerle film çekilmesini sonlandırdık neyse ki ama asıl sorun bittikten sonra başladı nereden baksanız 24 saat ağzıma tek lokma bir şey sokmadan sadece ilaç içtim ve acısı çıktı eve çok afedersiniz yollarda çıkara çıkara gittim gece yarısına dekte aynı durum oldu... canım bir şeyler yemek istedikçe kızlar hazırladılar ama nerdeeee yiyeceğim hiç bir şey yiyemedim su bile içemedim.. film bittikten sonra görevli adam bayılacak gibi bir haldesiniz lavabo şurada dedi dediği gibi tam bayılmak üzereyken girdim... aman allahım başına böyle bir şey gelecek olursa ne olur yalnız gitmeyin arkadaşlar.. bu sabah ancak kendimdeyim sadece grip etkisi kalmış...

çikolatım şalını güle güle kullan canım mersamın ellerine sağlık....benimde ufaklık artık dayanamıyor sen iyileşte anne açalım hilal ablamın hediyesini diyor.. bu arada ben aylardır facebooka girmiyorum aylardır dediysem en son çikolatımla listeye alındık filan sonra girmedim bahçemede ufaklık bakıyor çok şaşırtıcı bir şey söyledi çikolatım ben bakamadım hala ama seninde doğum günün benimle aynı günmüş ne tesadüf ya isimler aynı doğum günleri aynı hayret valla...

serzenişhçim hoşgeldin.. bu hafta öyle berbaettı ki fırsat bulup kimseyi atamadım :)) Piamın dediğine bakma insaflı filan :)) bulduğumu atarım hahahaa.. yok canım ya demiştin ya evimde olmayacağım diye .. bugün kilonu bildirirsin haftaya alırız listeye olmazsa eğer yani paylaşımın olacak gibi geliyorda görmediğimiz için dedim... geçen haftaya göre kilo aldınmı verdinmi bir de ona bakalım..

selam arkadaşlar...
kallistem canım sen anlattıkça ben burda mahvoldum diğerine tek gitme bari .geçmiş olsun inşallah sonuçlarıda çok iyi çıkar.

günaydinlarrrrrr..
oyy canim kallisim gecmis olsun. kiyamam cok üzüldüm . insallah sonucu güzel olur. dün cektigini unutur gidersin..
masallah ne güzel herkes kilo vermis nerdeyse en azindan kilo alinmamis buda güzel.a.s.

günaydın reyhan ablacım hani sen beni sıkı takibe alacaktın kontrol edecektin beni unuttun .bende toparlanıyorum aldığım kilolardan sonra 2 kilosunu vermeyi başardım.yazınki halime bir dönsem yeter .opuyorumnanaktan

cumanzvc4.gif

Kalişim çok çok geçmiş olsun canım ya ALLAH kolaylık versin ......

kilo veren pıstıkları tebrik ederim ......
rayhan ablam sevgiler...

Reyhan ablacım ceylanım aebenim Piam mersam hepinizi kocaman kocaman öperim iyiki varsınız ya.. reyhan ablam geçti gitti bile biz neler görmedik ki değil mi:)) bak mersayı takip edeceğim dediysen yakın takibe al alma bizim takip zamanıda geldi çattı neredeyse :))

ceylanım bırak şu bağ bahçe işlerini yada benim gibi günlüğü 1 liraya adam tutun hehehee :))

merhaba kardeş takım,
yeni arkadaşlar hayırlı olsun takımınız inşallah güzel kilo verirsiniz. Bu hafta çok iyi kardeş takımımız 1. olursunuz belki :)
kallistem listenize baktım sadece sonuç satırını bir kontrol edebilirmizin ben de şöyle çıkıyor:

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 598.9 / 592.3 / 6.6 / 1.10% )

13.TAKIM 135. ETAP

ad1 (55.0 /55.3 /-0.3 /-0.55%)

dosba (67.9 / 68.2 / -0.3 / -0.44%)
melis08 (61.9 / 62.5 / -0.6 / -0.97%)
fikriye_bg (72.0/ 71.0/ 1.0/ 1.39%)
güzelimm (62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.00%)
Nachtigall ( 61.2 / 61.8 / -0.6 /-0.98%)
genciza (62.0, Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
bhr.87 (82.0 / 82.0/ 0.0/ 0.0%)
karamanlı (64.7, Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
melzeyit (78.0 /78.0 /0.0 / 0.00%)
scapula (80.5 / 79.8 / 0.7 / 0.87%) (yeni üye)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (620.5 / 620.6 / -0.1 / -0.02%)

kallistem bu da bizimki sen de bizimkine bakarmısın.

çikolatım gelicek mi acaba kaydirigubbakcemile3 inşallah bu hafta da uyandırmak zorunda kalmayız -tatlicadiarzu-

şimdilik iyi görünüyor liste kallisim vermişiz bu hafta ama benim kilomun yanındaki 7 yanlış oldu heralde kaydirigubbakcemile3
Bijom seni tebrik ederim tatlım bak takıldım diyordun maşşalah şeytanın bacagını kırmıssın ....:nazar: darısı bana laelaelaelaelae bende takıldım bu son kilolar çok zor gidiyor ......:1no2:

bende ayniyim... cok sinir oldum.. 3 gundur yedigim hersey midemde duruyor..ben bölye stres yapinca (afedersiniz) tuvalete gidemiyorum..bunun icin bir cözümü olan var mi?bijomohh valla detoksu biz yapalim sen kilo ver:dilcikar::dilcikar:
sabah kalktığında yapabilirsen bir çorba kaşığı zeytinyağı üzerine ılık su. çoğu kişide işe yarıyor canım kaydirigubbakcemile2

valla di mi detoks yapmadım ama katı diyetime geri döndüm piacım. sporsuz bu kadar verdiysem bi de spor yapsaydım rekorumu kırardım heralde kaydirigubbakcemile4

Reyhan ablacım ceylanım aebenim Piam mersam hepinizi kocaman kocaman öperim iyiki varsınız ya.. reyhan ablam geçti gitti bile biz neler görmedik ki değil mi:)) bak mersayı takip edeceğim dediysen yakın takibe al alma bizim takip zamanıda geldi çattı neredeyse :))

ceylanım bırak şu bağ bahçe işlerini yada benim gibi günlüğü 1 liraya adam tutun hehehee :))
nee takip mi akannehir ama ben asyamı isterim yaaa :umursamaz: süper denetliyodu beni. msn den bile rahat bırakmıyodu gelmiyo artık bıraktı gitti bizi mafoldumben
günlüğü 1 lira haa, sağolsun hergün hediye yolluyor, iyi çalışıyor senin eleman. ssk sını yatır bari aksatma :roflol:
Bijom seni tebrik ederim tatlım bak takıldım diyordun maşşalah şeytanın bacagını kırmıssın ....:nazar: darısı bana laelaelaelaelae bende takıldım bu son kilolar çok zor gidiyor ......:1no2:
evet aebenim valla çok ama çok zor gidiyor. ve artık dışardan belli de olmuyor zayıfladığım. çok zorladı beni bu 62 den inmek :sinifsinif:

sabah kalktığında yapabilirsen bir çorba kaşığı zeytinyağı üzerine ılık su. çoğu kişide işe yarıyor canım kaydirigubbakcemile2

valla di mi detoks yapmadım ama katı diyetime geri döndüm piacım. sporsuz bu kadar verdiysem bi de spor yapsaydım rekorumu kırardım heralde kaydirigubbakcemile4

nee takip mi akannehir ama ben asyamı isterim yaaa :umursamaz: süper denetliyodu beni. msn den bile rahat bırakmıyodu gelmiyo artık bıraktı gitti bizi mafoldumben
günlüğü 1 lira haa, sağolsun hergün hediye yolluyor, iyi çalışıyor senin eleman. ssk sını yatır bari aksatma :roflol:

evet aebenim valla çok ama çok zor gidiyor. ve artık dışardan belli de olmuyor zayıfladığım. çok zorladı beni bu 62 den inmek :sinifsinif:
Bijom bu hafta nasıl bir beslenme düzeni uyguladın canım kabaca bi tiyo versen ....:kedi:Şeniz bazan denk geliyorum çok aç kaldıgını yazıyorsun ama .

selam mehalim balım ....:1hug:

:

yavrum benim yaaakaydirigubbakcemile3 demek yolluyor hee.. unutma yolla diyorum yapıyorum anne diyor senin bahçeninde büyük hayranı sölemedi deme a.s haftalığı vat bide ne ssksı :delphin: ssk işe yaramıyor ben kaç gündür onu anladım mafoldumben

yavrum benim yaaakaydirigubbakcemile3 demek yolluyor hee.. unutma yolla diyorum yapıyorum anne diyor senin bahçeninde büyük hayranı sölemedi deme a.s haftalığı vat bide ne ssksı :delphin: ssk işe yaramıyor ben kaç gündür onu anladım mafoldumben

valla yolluyor kallisim maşallah ona :nazar: demek bahçemin hayranı hee. övünmek gibi olmasın çok hayranı var bahçemin :dilcikar:
aa ssk önemli güneşin altında tarla sürüyor ekiyor emekli olmasın mı yavrucak :roflol:
kıyamam bu hastane işi seni çok sarstı, bir an önce unutursun umarım kallisim yaa :1hug:

Back
X